Reklama

Reklama

Epizody(7)

Dva hluboce věřící manželské páry si užívají poklidného života na texaském maloměstě, dokud někdo nevezme do ruky sekeru. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (53)

jahol 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevtáhlo mě to zdaleka tak, jako podobně laděné a formou blízké Sedmilhářky nebo Ostré předměty, ale pořád se jedná o velmi dobře zpracovanou látku "ze skutečného života". Elisabeth Olsen a pár dalších si své role vyloženě vymazlili. Pro někoho, kdo toho nemá tolik nakoukáno, asi zážitek. Poctivě dotažené detaily, jen to poselství, okamžik, něco, kde bych si řekl "WOW" jsem tam moc nenašel. Možná nejzajímavější byla (opět velmi dobře zahraná) postava "amatérského" advokáta. Ale to, že se seriál snažil zůstat nohama na zemi a nikde nešel za hranu na efekt bylo vlastně přínosem. Takže nečekejte nějaký velký thriller, ale příjemně fotografické vystižení reality. A nesouhlasím s občasnou kritikou prý nezáživné první půlky od těch nemocných spěchem, kteří musí mít svou dávku adrenalinu pečlivě nadávkovanou na každých pět minut sledování seriálu, jinak převíjejí dopředu... ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se od této série držel zpátky, protože to na první pohled nevypadalo na můj typ, ale nakonec jsem se do ní pustil a opravdu to za to stojí. Ano je škoda, že první dvě epizody jsou táhlé a vypadá to, že to bude nuda, ale tak od poloviny třetí epizody to nabere šťávu a obrátí se to na návykovou jízdu. Pak už jsem hltal každou scénu a nenudíte se ani na minutu. Všichni herci parádní, samozřejmě Elizabeth je zde skvostná a moc rád bych zde viděl i Oscara, protože si to podle mého zaslouží. Dále manžel a právník také velmi sympatičtí. Soudní proces byl proveden také velmi dobře a bavil mě po celou dobu. Pokud přemýšlíte, zda do této série jít, tak běžte. Po zdlouhavém úvodu vás to pořádně zasytí a vtáhne. ()

Reklama

Zajda. 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Velmi zajímavá látka je bohužel utopena v přehnané stopáži, kdy úvodní tři díly pro mě byly vyloženě ubíjející. Postupně se to trošku vytáhne a gradace funguje parádně. Ale jsou to herecké výkony, co to celé tahají nahoru. Naprosto všichni podávají excelentní výkon, ale celému tomu samozřejmě kralují Olsen a Plemons. Jinak je to řemeslně super a dobovou atmosféru to má vlastně taky solidní. Ve výsledku je to pořád fajn minisérie, ale prostě se nemohu ubránit pocitu, že to mohlo být mnohem lepší. 6/10 ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První polovina seriálu slabší, rozjezd pomalejší, ale nakonec to začne nabírat to správné tempo. A to nejlepší, co v seriálu uvidíte je právě herecký výkon Elizabeth Olsen, která si to tu skutečně krade pro sebe a oproti ní, je zbytek obsazení nemastný neslaný... jako nezlobte se na mě, ale kdo by věřil, že by si někdo s vizáží Lizzie začal s někým, kdo vypadal tak podivně plastikově jako Plemons v této roli? Ten chlap mi to ze začátku dost kazil, především, když jejich milenecký vztah je počátek všeho, co se stane později... Každopádně jako true crime příběh rozhodně zajímavé. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi zůstanu co jsem psal už u čtvrtého dílu.Ano,od tohohle dílu se konečně dostáváme k jádru pudla o čem ten seriál bude.Bohužel je škoda, že když tři díly se někdo muchluje tak proč nemá i takovou váhu ta rána, která se stala.Spadneme vzápětí chvilko do deprese,ale už přichází soud, který poslední dva díly jedou,ale ten poslední tak nějak aspoň u mě slušně vyčpěl.Najednou mě seriál přestal zajímat, protože jsem asi tušil jak dopadne nebo nevím.Paradoxně ty začátky byly lepší než pro mě samotné slyšení.V seriálu vynikne skvělý casting a ten prostě drží laťku vysoko až do konce, přesto jak už jsem psal právě ta zbrklost k dějovýmu posunu vadila ze všeho nejvíc.Na plný počet ani náhodou,ale někde mezi třema čtyřma sekerama to je.75% ()

Galerie (67)

Zajímavosti (6)

  • Ve 13. minutě v kině promítají muzikálový film Grease (1978), přesněji scénu, ve které zazní píseň „Beauty School Dropout“, kterou nazpíval Frankie Avalon. (jirikzaboj)
  • Natáčanie sa uskutočnilo v Austine v Texase a okolitých oblastiach. Obdobie natáčania trvalo od 27. septembra 2021 do 1. marca 2022. (Arsenal83)
  • V súvislosti s vraždou sa spomína inšpirácia filmom, ktorý v tej dobe bežal v kinách - Osvietenie (1980). (Arsenal83)

Reklama

Reklama