Reklama

Reklama

Romance v Bell Harbor

(TV film)
  • USA The Holiday Fix Up (více)

Obsahy(1)

Sam dělá televizní show interiérového designu, ale když nedostane práci na vánočním speciálu, ve který doufala, je v koncích. Její strýc ji přesvědčí  aby šla domů a pomohla mu opravit hostinec, který poničila bouře. Sam se tedy vrací do městečka Bell Harbor, kde vyrůstala. Po příjezdu se dozví, že její strýc najal jako dodavatele Coopa, se kterým kdysi byli pár. Problém je v tom, že když Sam začala svou televizní kariéru, Coop jejich vztah ukončil. Nyní musí spolupracovat i přes své nevyřešené problémy. Aby zvýšila své šance v televizi, zaznamenává jejich práci a zveřejňuje ji na sociálních sítích. To nejenže upoutá správnou pozornost, ale ve vzduchu tančí jiskry mezi Sam a Coopem. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (2)

silentname 

všechny recenze uživatele

Skrz všetky tie klišé som sa v "The Holiday Fix-Up" nakoniec dočkal celkom príjemného vianočného filmu, ktorý ma príjemne potešil. Tak trošku sa mi tu ukázalo, že nie vždy sú tie klišé až taký veľký problém. No ak film nemá šarm ani nejakú reálnu vianočnú atmosféru, rozopadne sa skôr ako poviete "Vianoce". Tu sa to našťastie nestalo. Koncept ma opäť bavil, mali sme tu niekoľko celkom vtipných postáv, chémia medzi hercami bola dobrá a koniec bol síce gýčovitý ale nepôsobil tak neskutočne pateticky. Takže pre mňa pohodovo fungujúca vianočná romantika. A škoda, že sme takýchto filmov nemali tento rok viac. Vianočná výzva by bola oveľa príjemnejšia . Hodnotenie: B+ ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

U tohoto filmu mi trochu překážela hravost s jakou byl natočený. Pět minut stopáže bourají jeden trám, dalších pět minut koulovačka... Ale jinak taková klasická vánoční romanťárna, ničím výjimečná. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama