Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsou lidé, kteří mají o svém budoucím životě jasno snad už v kolébce. Norman Pitkin je jedním z nich. Odjakživa nechtěl být ničím jiným než policajtem. Chránit slabé a bezbranné, chytat zločince, být tu vždy pro každého, kdo potřebuje pomoc - to je jeho dávný velký sen. A byl by nepochybně dobrým policajtem, tak jako kdysi jeho otec. Byl by, ale nebude. Protože londýnský bobby, tohle ztělesnění mužnosti a chrabrosti, nemůže být pod míru. Stokrát teď může Scotland Yard přesvědčovat o svých dalších kvalitách, těch potřebných pár centimetrů ničím nenahradí. Jenomže za velký sen musí člověk bojovat, a když se chce, všechno jde. A Norman Pitkin chce být policajtem strašně moc... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěná komedie, která by hodně chtěla být němou groteskou, ale nějak si spletla dobu a o pár let se opozdila... Takže v ní najdete masové honičky četníků - britských ,,bobíků", plno gagů (dominuje ten s obuškem) a výbornou mimickou výbavu představitele hlavního hrdiny - Normana Wisdoma... Jinak je to ovšem jen tak trochu jednoduchá zábava s průhledným a hodně primitivním dějem... A na tour de comedia ji najdete někde v druhé části pelotonu... ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Můj třetí film s Normanem. Lepší než Bulldog Breed, o maličko horší než Stitch in Time. Ovšem scénka, kdy Pitkin "zastupuje" mafiánského bosse a v jeho salónu si počíná poněkud nemotorně, by měla být zařazena do desítky nejvtipnějších v celé historii kinematografie. Alespoň já si ji tam teda dám.____ Místním hodnocením se rozhodně nenechte odradit. ()

5150 

všechny recenze uživatele

70%.. Moje první setkání s Normanem Wisdomem = zábavná komedie s prvky grotesky, které jsem po malinko rozpačitém začátku docela přišel na chuť. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Norman Pitkin chce být policista, ale Norman si tu rovnou zahrál dvojroli, kdy druhou postavo je italský holič. Překvapilo mě, že se zbytečně nesnažil o nějaký italský přízvuk, což bylo celkem osvěžující a příjemné. Jízda od začátku až do konce, kdy jsem byl překvapen trochu delší stopáží i tím, že se pořád něco děje. ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Film jako takový víceméně funguje, v některých momentech se slušně odváže a herci se ve vtipech špičkují, ale jinak se drží až moc zkrátka. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Příjemná policejní agitka o tom, že policistou se může stát každý ňouma, zvláště ve chvíli, kdy ho zrovna policie nutně potřebuje. Některé scény jsou obzvlášť podařené. ()

Alf 

všechny recenze uživatele

jako po všechny tři filmy s Normanem Wisdomem, které jsem zatím viděl, se moje pocity měnily od dost spokojených až po trochu trapné, hodnocení pak mezi 3-4 (nebo lépe 1-5) ()

kebom 

všechny recenze uživatele

Tento film som mal to šťastie vidieť jedno dopoludnie na Českej televizi. Prešlo už pár minút zo začiatku, ale videl som, že hlavná postava je komik par excellence. Pri grotesknej scéne, kedy Pitkin umýva auto, som dostal záchvat smiechu - ozaj, ozaj vynikajúce. Rovnako aj scénka s chôdzou s knihami... No ale treba to proste vidieť, dej nehľadajte len sa bavte na bezchybnom komikovi - ozaj zábavný film, i keď chybičkami krásy je niekedy trošku trápnosti. ()

Barak 

všechny recenze uživatele

Norman Wisdom je docela dobrý komik a snažil se z toho udělat ohromnou zábavu, bohužel mu to však chudý a slabý scénář bez pořádné zápletky nedovolil. Několik hodně povedených gagů se tu určitě najde, ale celkově je to dost chabé.... 5/10 ()

mac000 

všechny recenze uživatele

V československé distrubuci první ze tří filmů s Normanem Wisdomem , které se v 60. letech promítaly v našich kinech (a v pořadí druhý z "pitkinovské" série) . Úžasný humor v mnohém připomínající americké grotesky "zlé éry". Wisdomův Pitkin je nezapomenutelný. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Pan Chapman tu trošičku chyběl, ale nedá se nic dělat. Norman Pitkin podruhé a zase výborně. Opět si střihl dvojroli a byl v ní skvělý. Bohužel scénárista vyrobil také pár zbytečností, ale vesměs to nestálo za řeč. Opět hodnotím jako nadprůměrnou podívanou vhodnou pro celou rodinu.-----  70 % ()

Masquerade 

všechny recenze uživatele

"One man show" Normana Wisdoma. Lehka zapletka o uslapnutem muzikovi, ktery ze vseho nejvice touzi stat se policistou, ale at dela cokoliv, je mu to spis naskodu. Pribeh mozna neni uplne nejoriginalnejsi a nektere scenky s nadechem nemych grotesek pusobi tragicky, ovsem to pouze proto, ze Norman nemohl predvadet sve sqele pohybove kreace po celou dobu filmu a musel dat prostor i ostatnim hercum, nad kterymi cni, jako Mira Bosak nad ostatnimi sportaky. Zejmena scenka, kdy se uci chodit s knihami na hlave, me maximalne dostala ()

Reklama

Reklama