Reklama

Reklama

Epizody(5)

Obsahy(1)

Tvůrci ikonického internetového seriálu sKORO NA mizině přichází s novým seriálem Liga mužské moudrosti, který je opět financován pouze z finančních příspěvků svých fanoušků. Tento útok na hyperkorektnost přinese nejen nové téma, ale i nové herce, jakými jsou například Michal Isteník, Eva Leinweberová či Tomáš Havlínek. Kreativní tým a Jiří Langmajer však i nadále zůstávají. Hlavní myšlenka seriálu je, že se tvůrci musí postavit proti hyperkorektnosti současné doby, proti špatně podanému či zneužívanému fenoménu #metoo a tak dále. (Filmové studio Dolní Vítkovice)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

easaque 

všechny recenze uživatele

1* Docela jsem se těšil s čím novým přijdou autoři SKORO NA mizině a po prvním díle je to u mě velké zklamání, které se ani vzdáleně nepřibližuje humoru předchozího pořadu. Sice chápu, že si chtěli udělat srandu ze současné přehnané korektnosti, ale u mě to nezabralo a vtípky vyznívají do prázdna. Navíc chybí hlavní členové divadla Mír tak je to dost nuda. Zkusím ještě druhý díl a uvidí se …. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: X /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] … A zase nutné BLÁBOLENÍ u kratších komentářů nakonec, kvůli zdejšímu omezujícímu pravidlu pro recenze (vysvětlení najdete v mém deníčku) ... BLA BLA BLA BLA BLA BLA ()

tereez odpad!

všechny recenze uživatele

To je až neuvěřitelný, kolik profláklejch tváří se upsalo k něčemu takovýmu. :D Četli scénář? A přišlo jim to jako dobrej nápad, však celej národ je pln idiotů, kteří budou hýkat nadšením z toho, že se někdo konečně strefuje do tý hYpErKoReKtNoSti? Protože kde bysme byli, kdybysme se třeba ženskejch ptali, jestli chtěj taky šukat? Úpadek civilizace toto, tak snad se šuká rovnou a bez otázek, Máňo, drž, hahaha! Celej první díl a deset minut z druhýho, víc nezvládnu a snižuju z jedný na odpad. ()

Reklama

Daniel2003 

všechny recenze uživatele

Po Skoro na mizině je to studená sprcha, protože příběh divadla Mír byl aktuální. Na druhou stranu se to satiricky vysmívá všem aktuálním woke blbostem, že mě to stejně baví. Srovnání s Mostem je možná na místě, ale Most měl desetinásobné produkční podmínky. Scénáristicky byl ale Most někde úplně jinde a je pravda, že Liga tady hodně ztrácí. I tak mě to ale bavilo a několikrát rozesmálo (hlášky typu "vyžranej jak hroch o Vánocích" zlidoví). 6/10 ()

marhoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna za Pavlu Gajdošíkovou, šikovnicu, jinak křeč vyvařená, ubohá. Nekorektní počiny oblibuji, ovšem bez českého tlačení na slezskou pilu. Mírovské sKoro se nekoná ani omylem, Most zůstává v tomto směru veledílem, seriálový Okresní přebor zázračným zjevením formanovského střihu. Jo a aby se rozumělo: OSTRAVA!!! To znáči, že scenaristu, ani kašparu z PrahE netřéba. Tu su syncy šikóvni, aj děvuchy. U nas srandu piše život sam, stači v cuklach rano vyběhnut do Vendy a nařehtaš sa jak cyp, nimusiš čučet na juťub, bo v každe knajpě fiči lével jak hovádo, kery nemaš šajn ani pohopit. A to buď, kurwa, rád, že davno zburali U slunca, bo tam toto pustit, tož to bys co zažil! Fčil už teho neni, ale sveho času skleněne popelníky litály kolem hlavy pinglovi, aj na motorovku došlo a fšecko dřevo sa popílilo. Stoly, židle, bitky jak hovado.  Ni v noci, normalka rano po šichtě. Ceš točit nekorektně? Tož sa zajímaj a něvymýšlaj umněle, trápne bludy pro debíly. Je jásne, že každy musi robit, kura ale musi to mnět fazonu a ksychty šecky od nas, bo jinač se ti na to mistni vyseru a pošlu ťa do regionalneho prostoru, kery každy ostravak vklada do věty na místo spojky. Bo žadny Ostravak ze sebe něněcha robiť toto mamrdstvo. Tož gdě zme. ()

gruzdej odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu co jsem to vlastně viděl. Zdeněk Troška se spojil s Kolečkem a Skórkou a konečně udělali Kameňák z Ostravy? Pitomé zápletky, otřepané vtipy, pointy bez jiskry a navíc tomu chybí rytmus. Nechápu, jak za tím může stát stejný tým jako dělal Skoro na mizině, nebo scénárista geniálního Mostu. Nemá to nic ani z jednoho. Je to jak Novácké pokusy o sitkom z 90.let. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (3)

  • Podobně jako v seriálu sKORO NA mizině (od r. 2020) můžeme na konci každé epizody vidět vstup režiséra, scenáristů nebo herců. (OJan)
  • Seriál je financovaný výhradne len z finančných prostriedkov fanúšikov. (OJan)
  • O tom, jak se bude seriál vyvíjet, měli diváci možnost hlasovat prostřednictvím YouTube. (Diego75)

Reklama

Reklama