Reklama

Reklama

Koncert Iné Kafe

(koncert)
  • Slovensko Iné Kafe - 25 rokov Symphonic – Live in Bratislava
Hudební
Slovensko, 2020, 90 min

Hrají:

Vratko Rohoň

Obsahy(1)

Osláviť 25. výročie so symfonickým orchestrom sa rozhodla kapela Inekafe. Punk a symfoňák je spojenie, ktoré s NTC zatriaslo v januári 2020 pri príležitosti 25. výročia existencie kapely. Koncert so 40-členným symfonickým orchestrom. (Arsenal83)

Recenze (3)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Mám veľmi rád túto kapelu, ale orchester sa im nehodí, ani obleky a polovicu koncertu odspievali diváci lebo Vraťo nevládze už pri prvej pesničke... Takže tri hviezdy len z nostalgie. ()

BFG2000 

všechny recenze uživatele

Freddie to vystihl výborně, takže já už se nebudu opakovat. Tohle je zkrátka splněním snem nejen každého fanouška kapely, ale i kapely samotné.  Navíc vše okořeněné citlivým spojením se s orchestrem.  Wow. Tleskám. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Pokud mám pro nějakou kapelu slabost je to pop-punková slovenská kapela Iné Kafe, jejichž hudbu jsem poprvé slyšel před 20 lety. Jejich texty mají hlavu a patu, v různých fázích svého života jsem si v jejich repertoáru vždy našel písničky, které jako by byly o mně a pro mě. A kromě toho se mi na jejich písničky fakt dobře cvičilo ve fitku. Proto jsem vzal zavděk jejich koncertem k 25. výročí existence kapely, jež se konal ještě před všemi covidovými opatřeními 15.1.2020 v Bratislavě. Jelikož jsem ale dopředu nevěděl, o jaký koncert půjde (TV JOJ neposkytla žádné bližší informace), byl jsem překvapen, že pop-punk styl kapely se spojil s 40členým pražským symfonickým orchestrem a jejich songy dostaly nový kabát, kdy z pop-punku byly najednou jemné balady, a některé songy dokonce odzněly beze zpěvu jen v novém symfonickém hávu. Lídr kapely Vratko Rohoň v košili, vestičce a motýlku vše zvládl na výbornou a bylo poznat, že vše bylo perfektně nazkoušeno a secvičeno. Až se mi skoro nechtělo věřit, že tohle je ta kapela, na jejímž koncertě u nás v Budějcích v hudebním klubu pro cca 200 lidí jsem pařil seč mi síly stačily, až ze mě tekl pot. Potěšilo mě dále zjištění, že Národné tenisové centrum v Bratislavě bylo narvané fanoušky, kteří s kapelou zpívali s neskrývaným nadšením jejich songy. Tohle se povedlo a já dostal svou dávku milované hudby. Takže nemohu jinak než hodnotit maximálním počtem! ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama