Reklama

Reklama

Fantasy bišódžo džuniku odžisan to

(seriál)
  • Japonsko 異世界美少女受肉おじさんと (více)
Trailer 1

Epizody(12)

Obsahy(1)

Cukasa je pohledný, ale chladný muž, otrávený z neustálého zájmu žen. Jeho jediným přístavem v nouzi, kde může být sám sebou a nikdo ho neobtěžuje, je společnost jeho obyčejného a stydlivého kamaráda z dětství Hinaty. Hinata svého kamaráda obdivuje a váží si ho, ale v duchu je na něj naštvaný, protože na sebe vždy nevědomky upoutává pozornost veškerých žen, o které ale pak nestojí, a tak jsou oba i ve svých 32 letech stále nezadaní. Hinata se proto rozhodne, že pomůže Cukasovi, aby se oženil, a tak ho vezme na mixér (rande na slepo se stejným počtem mužů a žen). Ten však opět selže a Hinata se ten večer hodně opije. V silně podroušeném stavu začne Hinata nahlas uvažovat o tom, jak to mají ženy jednodušší a že by vlastně taky chtěl být ženou, ideálně nějakou menší sexy blondýnou.
Jeho bědování vyslyší tajemná nahá bohyně, která se zjeví před Hinatou a Cukasou, ale v momentě, kdy se chystá seslat na Hinatu jakési kouzlo, se ke všemu připlete i Cukasa. Oba se probouzejí ráno v jiném, cizím světě a z Hinaty se opravdu stane roztomilá dívka, jejíž vzhled nedokáže ani chladného Cukasu nechat chvíli v klidu. Navíc i Hinata si v ženském těle začíná najednou víc všímat, jak moc cool Cukasa vlastně je.
Tak začíná romantická komedie o muži ve středních letech a druhém muži ve středních letech, který je teď vlastně ženou. Bude mít tato situace nějaký vliv na jejich přátelství? Je to boží milost nebo prokletí? Jediné, co je jisté, je cíl jejich cesty. Když totiž porazí pána démonů, tak si budou moct opět něco přát… (Jeoffrey)

(více)

Reklama

Reklama