Reklama

Reklama

Fantasy bišódžo džuniku odžisan to

(seriál)
  • Japonsko 異世界美少女受肉おじさんと (více)
Trailer 1

Epizody(12)

Obsahy(1)

Cukasa je pohledný, ale chladný muž, otrávený z neustálého zájmu žen. Jeho jediným přístavem v nouzi, kde může být sám sebou a nikdo ho neobtěžuje, je společnost jeho obyčejného a stydlivého kamaráda z dětství Hinaty. Hinata svého kamaráda obdivuje a váží si ho, ale v duchu je na něj naštvaný, protože na sebe vždy nevědomky upoutává pozornost veškerých žen, o které ale pak nestojí, a tak jsou oba i ve svých 32 letech stále nezadaní. Hinata se proto rozhodne, že pomůže Cukasovi, aby se oženil, a tak ho vezme na mixér (rande na slepo se stejným počtem mužů a žen). Ten však opět selže a Hinata se ten večer hodně opije. V silně podroušeném stavu začne Hinata nahlas uvažovat o tom, jak to mají ženy jednodušší a že by vlastně taky chtěl být ženou, ideálně nějakou menší sexy blondýnou.
Jeho bědování vyslyší tajemná nahá bohyně, která se zjeví před Hinatou a Cukasou, ale v momentě, kdy se chystá seslat na Hinatu jakési kouzlo, se ke všemu připlete i Cukasa. Oba se probouzejí ráno v jiném, cizím světě a z Hinaty se opravdu stane roztomilá dívka, jejíž vzhled nedokáže ani chladného Cukasu nechat chvíli v klidu. Navíc i Hinata si v ženském těle začíná najednou víc všímat, jak moc cool Cukasa vlastně je.
Tak začíná romantická komedie o muži ve středních letech a druhém muži ve středních letech, který je teď vlastně ženou. Bude mít tato situace nějaký vliv na jejich přátelství? Je to boží milost nebo prokletí? Jediné, co je jisté, je cíl jejich cesty. Když totiž porazí pána démonů, tak si budou moct opět něco přát… (Jeoffrey)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (2)

q66 

všechny recenze uživatele

Tohle by mělo být podstatně víc iritující, ale překvapivě to celkem funguje. Sice je tu skoro všechno, co na těchhle anime nemusím (včetně otravně líného "haha, isekai je pitomý" humoru), ale ve výsledku to zachraňují dvě věci: 1) hlavní pár a 2) druhá, ta méně líná část humoru je vlastně celkem OK? A nejde o LN adaptaci, je to z mangy, takže typické LN problémy tu taky nejsou. Jako celek je to nerovnoměrné a funkční jen polovinu času, ale vzhledem k tomu o co jde je to nakonec i tak výhra. 5+/10 ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Hodně jsem přemýšlel, co bych o Fabiniku řekl smysluplného, ale po pravdě na to, jak zajímavé má téma a jak bláznivá tahle show občas umí být, se toho o ní zase tolik říct nedá. Jsou tu některé povedené vtipy, jiné jsou správně ujeté a jiné jsou prostě jen pitomé. Co se humoru týká, byl to prostě buď zásah anebo výstřel úplně do prázdna. Atmosféru seriálu táhne převážně hlavní dvojice, většina vedlejších postav je tu tak nějak do počtu a většinou jedou pořád to samé, a tak se docela rychle okoukají. A přitom je to docela škoda, protože k čemu mi třeba je klučina, co vypadá jako parodie na Kirita ze SAO, když to příběh skoro vůbec nevyužije. A tak jediní, které si budu po pár týdnech pamatovat, jsou Tačibana a Džingúdži a jejich zvláštní vztah, s kterým se tu většinou docela úspěšně a někdy i zábavně pracuje a který se alespoň někam vyvíjí. Právě kvůli tomu, jak to s nimi dopadne bych měl asi i chuť se podívat na druhou sezónu, jenže nic jiného mě tu vlastně nezaujalo. A zase je to docela škoda, protože zajímavých nápadů by se tu pár našlo, ale většinou mi to připadá, že s nimi neumí autoři dál pracovat, a tak prostě vyšumí do prázdna. Když si k tomu přidám průměrnou animaci a hudební stránku, která mě příliš neoslovila (hlavně doprovodná hudba), tak dokážu shrnout svůj celkový dojem do jednoho obyčejného slova – průměr. 5/10 ()

Reklama

Galerie (383)

Reklama

Reklama