Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pippo (Pippo Franco) si vyrazí na rodinnou dovolenou ke švagrovi. Těší se na pár dní klidu a odpočinku u moře. To by je ale nesměl trávit v italském kempu. Jako tradičně se tam stojí fronty úplně na všechno. Místa na pláži jsou volná jen u záchodků, v bazénu dojde voda dřív, než se na vás dostane řada a u večeře je třeba mít hodně ostré lokty, aby se člověk pořádně najedl. Nepřipomíná vám to něco? Co si tak jednou vyrazit na pořádnou luxusní dovolenou? Pippovi se nečekaně splní jeho sen. Má nahradit svého šéfa a předstírat, že je bohatý továrník. Je v tom ale háček a Pippo hned po první noci ví, že na tuhle dovolenou jen tak nezapomene. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Faustka 

všechny recenze uživatele

L' Imbranato je stupidní hovadina a Pippo Franco je v ní ten největší osel. Jasně, má to být takové bláznivě humorné odlehčení pod žhavým jižanským sluncem, ale když ze sebe někdo dělá infantilního kreténa přes míru, tak to už prostě nejsem ochotná skousnout ani s velkým sebezapřením. Jednu hvězdu dávám jen za tu žravou velrybu, která by se hezky vyjímala v reklamě na spaghetti. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Může být něco horšího, než tenhle italský nesmysl, proti kterému jsou i praštěné západoněmecké komedie z Alp a Tyrol intelektuální přehlídkou vtipných dialogů a nezapomenutelných gagů? Ano, může, tenhle film v dabingu Vapetu s hlavní rolí Libora Terše. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Jsem milovníkem italské komedie a tento film má super herecké obsazení na které jsem se těšil. Bohužel první upozornění je, nesledovat v žádném případě v dabingu, to je nepopsatelná hrůza, originál Vám možná dodá tu odvahu přidat jednu hvězdičku. Není to komedie vulgární, ale chce se tvářit jako klasická italská ztřeštěnost. Bohužel to tentokrát sklouzává i do trapnosti a dokonce i já, co mám italskou komedii v srdci, se tady nudím. Viděl jsem zase herce o které se zajímám, ale nic víc mi to nedalo. Viděl bych to na jednu hvězdu, ale přeci jen jsou tam "italské" momenty, takže za dvě. ()

kluzo 

všechny recenze uživatele

IQ tykve není jen název filmu, ale také nejspíše vyjádření potřebné inteligence pro pohodové sledování této italské stupidní frašky. Dobré znamení pro mne: evidentně nemám IQ tykve. ()

zigy 

všechny recenze uživatele

Pokud máte IQ tykve, dejte pět hvězdiček automaticky:) Pokud je Vaše IQ o něco vyšší, klidně film zhlédněte, ale jen s vypnutou hlavou a chutí se bez přemýšlení občas zasmát mnohdy absurdním situacím, které s nadsázkou parodují běžné situace v životě (hlavně scény u moře byly dost trefné). Je to taková italská oddechovka ve stylu Zdeňka Trošky.... ()

Reklama

Reklama