Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tajný detektiv Nico Giraldi se při vyšetřování zločineckého gangu v Miami spojí s atraktivní agentkou a na nové misi na něho čeká nebezpečí i láska. (Netflix)

Recenze (3)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Bruno Corbucci aj s Milianom natocili len priemerny film, ktory svojho casu nezaznamenal vacsi uspech. K nam do znormalizovaneho Ceskoslovenska sa Squadra nikdy nedostala. No, tempo jakz takz, trochu viac akcnych scen to chcelo : 69 % ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Tento díl hodnotím pouze průměrně. Ubylo dobrých hlášek, ubyla postava Větříka/Windyho/Bertarellihio, kterou se snaží nahradit Enzo Cannavale a Margherita Fumero v roli neohrožené krasavice, která si dokáže poradit i s krokodýly. Scény s ní také patří k těm lepším. Opět se koná honička s originálním dopravním prostředkem a také autohonička, při níž jede Giraldi převážně pozpátku (přičemž jsem ocenil, že obraz nebyl zrychlený jako u jiných italských filmů). Ženskou nahotu následující stejně jako u předchozího dílu hned po úvodních titulcích zde tentokrát představují v nezvykle dlouhé scéně dvě tanečnice "nahoře bez". Dobrých 65 %, jenom moc nechápu smysl českého názvu... ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Tak tahle v pokračování už pátá epizoda se už vůbec nepovedla, jednoznačně jde o zatím nejslabší díl série (prozatím jsem viděl 6/11 filmů). Snímek se odehrává v Americe, a to od začátku až do konce, ale tak jako v některých předchozích filmech tu samotné nastavení už moc dobře nefunguje. Nedostatek římského nastavení je tu znát a film tím dost utrpěl. Najde se tu celkově ještě pár vtipných momentů (vybavím si třeba tu scénu s banány, nebo tu část v bažinách v Miami) a světlých oživovacích okamžiků (pěstní souboje a přestřelky) které dají filmu občas nějaký ten rytmus a film udržují při životě, skript je ale hodně fádní, celé to postrádá nějaký nápad a větší oživení, postavy jsou špatně vykresleny, některé vtipy nejsou už vůbec vtipné, nuda převažuje, nehrát tu ostřílený Milian, který tu ale místy působí dost unaveným dojem, a ač je dobrý, tak sám tady na to bohužel také nestačí, tak je to téměř odpad! Opět poťouchlá a ošklivá Fumero (viz film "Squadra antimafia"), která ale dost přehrávala, Asha Puthli (zpěvačka) své kouzlo určitě měla. Pouze pro fanoušky (2,5/5*). ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama