Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je mi len ľúto, že tento skvelo dizajnovaný snímok, so strašidelno-vianočnou atmosférou, prináša legendárny príbeh skratkovite. Ak ste niekto, kto Scroogeove ´´lapálie´´ nepozná, vadiť vám to možno nebude. ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Film je to fantaskní, romantický a sentimentální - drží se tedy věrně Dickensovy předlohy. Zvláště pochmurná krajina, kde se Scrooge potkává s Duchem budoucích vánoc, jako by vypadla z plátna Caspara Davida Friedricha. Zručně natočeno, pobaví a dojme i po těch letech. ()

Reklama

CSSML 

všechny recenze uživatele

Cukrkandlové americké zpracování Vánoční koledy plné zářivých úsměvů a vzájemné lásky. Jak píše arthur.22: „Ve filmu chybí spousta klasických citací a situací z původního díla, kterých se dočkáme snad ve všech jiných filmových verzích Vánoční koledy. Místy je děj i malinko poupravený, čímž se stává o něco pohádkovějším.“ Podle mě byly všechny úpravy k horšímu. Navíc Reginaldu Owenovi jsem bezcitného Scrooge nevěřil a Terry Kilburn mi byl strašně nesympatický. Jednou stačilo. ()

arthur.22 

všechny recenze uživatele

Ve filmu chybí spousta klasických citací a situací z původního díla, kterých se dočkáme snad ve všech jiných filmových verzích Vánoční koledy. Místy je děj i malinko poupravený, čímž se stává o něco pohádkovějším.. A zdá se, že čím pohádkovější Vánoční koleda, tím jsem spokojenější! ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • June Lockhart v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)

Reklama

Reklama