Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Badger's Driftu, malém hnízdě na anglickém venkově, plynul život v klidu a míru až do chvíle, kdy si stará slečna Simpsonová vyšla na procházku do lesa. Tam zřejmě náhodou uviděla něco, co vidět neměla, a než se po návratu domů stačila komukoli svěřit, byla zavražděna. Policistům se brzy podaří najít stopy, a vzápětí najdou další mrtvoly. Tajenka případu se skrývá přímo ve vesnici, vyřešit ji však bude velmi těžké - všichni vesničané se přece navzájem znají a nikdo se nechová podezřele. Na kloub tomu musí přijít inspektor Barnaby. (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

Una111 

všechny recenze uživatele

Nijak zvlášť napínavé, nijak strhující. Zato plně zrcadlící dnešní dobu, resp. dobu vzniku, tj. konec devadesátých let. (Dnes by to bylo mnohem, mnohem horší!) Incest, homosexualita na poklidném anglickém venkově?!! Chyběl tam už jen černoch, ale snad se dočkám v dalších dílech. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl vražd v postupně zcela vylidněném Midsomerském hrabství. Díl tak starý, že jsem při jeho asi třetí repríze žertovala, že je to skoro prequel seriálu. A hlavně díl s jedinečně slizkou postavou pohřebáka o servírovacím stolku nemluvě. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Golden 90´s.Prvý prípad Toma a Gavina. Popri zoznamovaní sa s prípadom zoznamujeme sa aj s Charitmatickým detektív-Inšpektorom Tomom Barnabym a prostoduchým detektív-seržantom Gavinom Troyom, ktorý perlí jednu hlášku za druhou. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci hned ze začátku pěkně šlápnou do pedálu a nebojí se šokovat. Skvěle zamotané, Barnaby machr. Divná dvojice matka/syn se pak objevuje ještě v jednom dílu. Za mě palec hore! 4,5* ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda je už dnes pomalu zjevení, těžko uvěřit, kolik vody uplynulo od první epizody seriálu a jak se seriál proměnil. Každopádně jde o poctivou anglickou detektivku plnou falešných stop a vodítek s mnoha podezřelými. Pátrací duo Barnaby a Troy měli už začátku perfektní souhru, i když jsem měl rád i Jonese, tak Troye jsem měl přece jen trochu více v oblibě (a dnes už by mu ty politicky nekorektní narážky na gaye jen tak neprošly). Jen jedné nelogičnosti jsem si všiml, bylo vysvětleno, jak to vraždící duo vědělo, že se ta švagrová pokusí zabít tu ženu ten den při lovu? Celé to vyznělo, že to museli vědět a naplánovali si díky tomu vlastní vraždu, ale u té švagrové šlo o náhlý nápad, ne předem promyšlený čin, ne? Stejně ale musím dát 5 hvězd, stylový začátek výborné kriminální série. ()

Kontryhelka 

všechny recenze uživatele

Mám ráda tenhle seriál a tuhle epizodu mohu také doporučit. Ten vyzáblej syn tý tlustý protivný báby mi přišel dost démonickej a slizkej. Kvalitní epizoda. ()

vecnaAmbra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Barnaby má svojskú charizmu od prvej vety. K recenzi Grogan- myslím že to bolo vysvetlené, vydávať za nešťastnú náhodu zastrelenie tej ženy v deň lovu chceli tak švagriná, ako aj vraždiace duo, vzájomne o sebe nevedeli, len švagriná si myslela, že ju zabila ona. Mierne nechutná záležitosť, vyšetrovanie zaujímavé. ()

Reklama

Reklama