Reklama

Reklama

Vraždy v Midsomeru - Série 1 (1997) (série)


Věrnost až za hrob (S01E04)

(epizoda)
  • Velká Británie Faithful unto Death

Obsahy(1)

V Midsomeru vznikla Společnost investorů a vytyčila si za cíl záchranu historické památky, starého mlýna. Prostředky získala od místních občanů, kteří do ní vložili své úspory – a poté s rozhořčením zjistili, že peníze kamsi zmizely. Podvedení lidé se obrátí na komisaře Barnabyho, aby zjistil, kdo společnost vytuneloval. Kriminalistova pozornost se zprvu upne na dva podezřelé: pohledného mladíka Graye, jenž obšťastňuje místní paničky, a pana Hollingsworthe, autora nápadu na využití mlýna. Ten se možná dopustil i dalšího zločinu – jeho žena zmizela a sousedé ho viděli kopat jámu na zahradě... (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

Cimr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl zpočátku působí jako jeden z těch slabších. Spousta postav, žádná extra atmosféra, žádná vražda, jen nezáživné vytunelování jakéhosi mlýna... Postupem času se ale dočkáme únosu, autonehody, vraždy, týrání žen, pěstování drog, vydírání, lesbiček a jednoho překvapivě silného příběhu o lásce, která trvá (téměř) až za hrob. Svět je zase v pořádku. ()

vecnaAmbra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Áno, začiatok divný, ale inak super diel, len keď stále nemohla byť vina spravodlivo potrestaná, hovorila som si no teda... Columbovi stačili aj omnoho chatrnejšie dôkazy na obvinenie a páchatelia sa sami priznávali jedna radosť! Toto bola ale poctivá detektívka! ()

Reklama

Reklama