Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Většina obyvatel Midsomeru už téměř zapomněla, proč se lesu za městečkem říká Škrtičův. Před devíti lety tam dosud neodhalený vrah zanechal mrtvoly tří uškrcených dívek. Hrůzné události však nyní znovu ožívají a dostávají se do popředí veřejného zájmu. Školáci totiž objevili v onom lese nahou mrtvolu neznámé dívky, rovněž uškrcené. Že by tentýž maniak po dlouhé době začal znovu řádit? Jedinou stopou, kterou policisté na místě činu nalézají, jsou pánské hodinky... (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

Cimr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Můj oblíbený díl, téměř na hranici hororu. Atmosféra "škrtičova lesa", v němž už o život přišly čtyři mladé ženy, podpořená kvílivými pazvuky tereminu, je vskutku mrazivá. Vyřešení překvapivé. Plný počet nedávám jen kvůli tomu, že se na přízračnou atmosféru lesa podle mě dalo ještě trochu víc zatlačit, o kousek víc ji "prodat". Na poměry TV kriminálek ovšem velmi nadprůměrné. 4,5* ()

Fox85 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škrtičův les patří díky neustálým reprízám mezi epizody, které jsem viděl asi nejvíckrát. Sice nepatří mezi ty úplně nejlepší, ale i tak je to výborný díl ()

vecnaAmbra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektné. Je ale pravda, že kým sa nevysvetlila scénka so založením ohňa, ktorá sa udiala mimo Barnabyho, príbeh by sa nedalo poskladať. Celkom som sa zasmiala, keď Barnaby pohrdlivo  spomenul nápadné dôkazy na úrovni Agathy Christie, ale má na to právo, je fakt veľmi bystrý. Spoiler: Scénka vo vani trocha pripomínajúca Hitchcockove Psycho je asi jediná úplne neuveriteľná- keď uvážime že slabá matka so smrťou na jazyku bez problémov surovo zapichne mladšieho a poriadne dlhého syna. Navyše to, že to malo byť v rámci nejakej pomsty za vraždy, ktoré spáchal, by akurát naznačilo, že nebola o nič charakternejšia ako jej syn. Reálne by každá normálna matka radšej udala syna na polícii, než ho zabíjala. ()

Reklama

Reklama