Reklama

Reklama

Vraždy v Midsomeru - Série 2 (1999) (série)


Jedenáctka mrtvého muže (S02E03)

(epizoda)
  • Velká Británie Dead Man's Eleven

Obsahy(1)

Další případ zavede vrchního inspektora Barnabyho do vysokých místních kruhů. Pana Cavendishe, majitele panství a nejmocnějšího muže v kraji, právě postihla tragédie: jeho druhou ženu kdosi ubil kriketovou pálkou. Stalo se to v kamenolomu, který je zřejmě prokletý. Kdysi tam totiž při nezdařeném odstřelu zahynul dělník, a ještě ke všemu si Cavendishova hospodyně vybrala právě tohle místo ke spáchání sebevraždy. V nejnovějším zločinu figuruje hned několik podezřelých, kriminalista se však nemůže ubránit dojmu, že spolu všechny ty časově vzdálené události nějak souvisejí... (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Fox85 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, jak je to možné, ale díky častým reprízám, je tenhle případ asi ten, který jsem viděl nejvíckrát. Protože určitě nepatří k těm úplně nejlepším, tak jiný důvod nevidím. ()

vecnaAmbra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brilantne vymyslené. Seržant Troy usudzuje asi tak ako to napadne každého smrteľníka. ale Barnaby je našťastie dosť múdry a dokáže odhaliť zákulisný plán. V diele vystupuje aj chlapec homosexuál, ktorého sme mohli vidieť v časti Stín smrti. ()

Reklama

Reklama