Reklama

Reklama

Vraždy v Midsomeru - Série 8 (2004) (série)


Tajemný sklep (S08E06)

(epizoda)

Obsahy(1)

Detektiv Tom Barnaby a seržant Dan Scott jsou zavoláni k přešetření sebevraždy advokáta Nicka Turnera, který se zabil pádem z terasy. Hned od počátku ale mají podezření, že mohlo jít o vraždu. Detektiv šéfinspektor Tom Barnaby se seržantem Danem Scottem jsou zavoláni k přešetření sebevraždy advokáta Nicka Turnera, který se zabil pádem z terasy. Zahradník Steve Hope byl v danou dobu venku a slyšel, jak Nick volal. Když přiběhl k domu, ležel Nick na zemi a u něj klečela jeho manželka. Nickova žena Felicity se sousedkou Antonií Wilmottovou viděly padat Nicka ze střechy a vyběhly ven, Felicity k tělu a Antonia zůstala stát opodál. Po výpovědi Felicity i hospodyně Sarah jsou policisté přesvědčeni, že Nick by se sám nezabil. Barnaby se Scottem začnou vyslýchat všechny, kdo se s Nickem znali, včetně lidí z jeho zaměstnání. Z výslechu v bance zjistí, že Nick byl hodně zadlužen. V klubu, kam Nick chodil, tvrdí Otto Benham, že si Nick půjčil peníze z kont klientů. Detektivové nechají prověřit konta a zjistí, že se Otto nemýlil… Otto Benham a jeho spoluhráč Mike Spicer nejsou v klubu oblíbení a jsou považováni za typ lidí, kteří neradi prohrávají. Detektivy vedou indicie k Peterovi Blagdonovi, s nímž měl Nick údajně provést nějaký obchod. Když však ukážou fotku Petera Blagdona Nickově sekretářce Jane, tvrdí, že tohoto muže nikdy neviděla… Barnaby se Scottem se vyptávají na Petera Otty, který tvrdí, že ho nezná. Po jejich odchodu ale telefonuje okamžitě Spicerovi a upozorní ho, aby o Peterovi nic neříkal. Od Nickovy smrti je nezvěstný Jack Wilmott a jeho žena Antonia nemá ponětí, kde by mohl být a proč není k nalezení. V noci pak dojde k vraždě Otto Benhama… (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vidět Joyce Barnabyovou trsat na večírku je pohled, který si nepotřebuji zopakovat. V rámci všech souvislostí vrah ztrací sympatie až v okamžiku, kdy se kouká na video se záznamem vraždy a královsky se u toho baví. Jinak byly oběti vcelku velcí hajzlové. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá epizoda, kde ten twist se záměnou obětí prostě nemá chybu. I na poměry seriálu jsou tady některé  způsoby vraždění skutečně velmi bizarní. A chudák Barnaby, ta jeho ho skutečně moc postrádala, jak nám Dan správně okomentoval... ()

vecnaAmbra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chcela som dať za 4 kvôli podľa mňa až extrémne pomstychtivému profilu vraha a že som celkom nepochopila z akej presnej príčiny od neho vymámili tie peniaze, ale za rozhovor Barnabyho a Dana na konci pridávam aj poslednú ()

Reklama

Reklama