Reklama

Reklama

Vraždy v Midsomeru - Série 11 (2008) (série)


Stíny minulosti (S11E03)

(epizoda)

Obsahy(1)

Lynne Foxová pokračuje v organizování protestů proti stavbě dálnice. Stavba postupuje a dům Alyssy Bradleyové má být zbourán proto, aby uvolnil cestu. Její syn Patrick Bradley zmizel před devatenácti lety a nikdy nebyl nalezený. Foxová objeví těla místního samotářského páru Wilsonových v jejich chatě, když k nim zajde, aby získala jejich podporu. Jejich syn, Michael Wilson, zemřel při tragické silniční nehodě před dvaceti lety... Vyšetřování Barnabyho a Jonese brzy zavede ke skupině čtyř dávných přátel: bratrů Jacka a Marka Purdyho, kteří vlastní společnost spojenou se stavbou dálnice; Louise, která je zasnoubená s Markem, a Charlottě Knightové, která je místní fotografkou pomáhající policii s vyšetřováním. Pak na Markově a Lousině svatbě někdo zavraždí Jacka – a na snímcích z obřadu se objeví člověk, kterého nikdo nezval… (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žišmarjá. Tohle bylo něco, při čem vstávají chlupy na hlavě. Přísahám, že ve chvíli, kdy mi došlo, o co tam jde, jsem měla husí kůži. SPOILER!! Škoda jen, že scénu ve sklepě zasvětili vysvětlování - njn, kdo jinej by měl vysvětlovat, že jo - ale zbytečně tím pokazili atmosféru a rozmělnili šok. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Duchové ožívají a když jim zboříte dům, nebudou se mít kam vrátit a pak běda. Zejména pokud jste v telecích letech nebyli ani tak telata, jako sadistické amorální zrůdy. Smutný evergreen detektivních seriálů, kdy vrah probouzí soucit a jeho oběti byste nechali v pekle jejich svědomí smažit na věky. ()

Reklama

Reklama