Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedinečná silvestrovská show a oslava 90. narozenin legendární herečky... Zažijte s námi výjimečný konec roku. Připravili jsme pro vás zcela originální kompilaci autorských vystoupení, zábavných scének a hudebních čísel. Největší hvězdy přinášejí jubilantce a divákům svůj dárek. Půjde o performance vytvořené jen pro tento unikátní večer nebo o nejoblíbenější písničky. Celou show otevře fantastické taneční číslo, na diváky i na oslavenkyni čeká mnoho překvapení, a především mimořádná zábava. A dokonce hvězdné bude nejen jeviště, ale i celé hlediště. Bude to prostě největší flám! (Česká televize)

(více)

Recenze (46)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Je třeba říci,že to opravdu nebylo moc dobré. Všudypřítomný playback, a samotný koncept pořadu už několik desítek let za zenitem, což si však někteří naši umělci stále odmítají připustit, a snaží se o oživování podobných typů pořadů. Výběr vystupujucích nastaven tak, aby se líbil převážně věkové skupině 65+, ale to se vzhledem k hlavnímu motivu pořadu asi dalo očekávat. Oproti Nově nebo Primě aspoň ČT natočilo něco nového, a nedala jen výběr svého archivu, ale brát to jako nějakou velkou pochvalu, to by fakt na ČT neměli. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Pár světlých momentů to mělo - Šíp, Kaiser, Lábus, 4tet, Ondrové u piana..... Je třeba si uvědomit, na čí počest tento pořad byl natočen. Je celkem jasné, že pro 90 letou herečku, která se už řadu let pohybuje v uměleckém světě, nebudou hrát a zpívat ročníky, které imponují dnešní mladé generaci. Takže ano, čekala jsem Davida, Zagorovou, Vondráčkovou a další umělce staršího data narození. Nicméně stále se mi hlavou honilo, zda je opravdu nutné za naše poplatky točit takovéto pořady a dávat je do hlavního vysílacího času na konec roku. Víc by se mi líbil propracovanější pořad ala proklínané Silvestry na Nově s Novotným a spol., kde by se střídala pásma písniček a pásma scének, vtipů a vyprávění. Ale na druhou stranu se cení aspoň ta snaha natočit něco nového, nebrakovat pouze archivy jako Nova, Prima atd.. A také by to už chtělo jiného moderátora, ať se na mě nikdo nezlobí, ale Bouček je už dávno mimo a jeho moderování je už opravdu ale opravdu o ničem. ()

Reklama

pulula 

všechny recenze uživatele

Se Silvestry V.Menšíka se to samozřejmě srovnávat nedá, ale pokud to srovnám se soudobými "zábavnými" pořady, které jsou plné sestřihů a trapností, tak tohle byla špička. Jak píše L-wyz, chtělo by to více scének. Pokud jde o playback, přimhouřím oči. Jde přece o silvestrovskou zábavu a ne o koncert. Myslím, že šlo o pěknou poctu paní Bohdalové s řadou umělců, ať už si o nich myslíte,co chcete, které všechny takhle hezky pohromadě už nejspíš neuvidíte. ()

pirduch 

všechny recenze uživatele

Já nevím...Šíp, Kaiser, Lábus, Kňažko skvělý, Bouček dobrej, stejně jako Ondrové u piana... Jestli někomu vadí záplava gerontů, at si uvědomí, na čí počest byt ten pořad natočen... Vymezovat se vůči Majklu Dejvidovi je národní sport, ale přesně jak řekl Bouček, po pár písních si nás většina rodiny u telky začala zpívat taky...taktéž s Helenkou či Haničkou Písničkou. Tak jo, sorry, je mi skoro 53 a přežil jsem to...moje chyba, že jsem trávil silvestra u telky, když známí museli jet v 10 večer zpět do Prahy, jdouce ráno do roboty.... Ať se na to koukám jak chci, odpad to nebyl...a pokud jo, pak budiž odpadem i spousta jinejch věcí,které si zasloužily aspoň průměr. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

A proč ne? Příjemný retro večírek, mně se to celkem líbilo. "Darovat ženě květiny je jako pohladit ji po duši. A žádný muž by na to neměl zapomínat." "Jako každá žena jsem někdy složitá, ale jako každá žena jsem vždycky jednoduchá." Jiřina Bohdalová; Asi jen jednu podstatnou výtku mám - velká oslava ega či oslava velkého ega? ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama