Reklama

Reklama

The Requin

Trailer 1

Obsahy(1)

Jaelyn (Alicia Silverstone) nedávno potratila a psychicky se zhroutila. I z toho důvodu se s manželem Kylem (James Tupper) rozhodnou pro dovolenou ve Vietnamu, aby se pokusili zachránit manželství, načerpali novou sílu a upevnili svůj vztah. Jenomže během jedné noci přijde silná tropická bouře, která smete jejich bungalov a silný proud je unese na širé moře. Kyle si navíc ošklivě poraní nohu a kolem začnou kroužit hladoví žraloci. Záchrana i pevnina jsou daleko, a tak boj o přežití může začít… (SOLOM.)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (29)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ať si kdo chce co chce říká, z Alicie Silverstone je docela pěkná mamina. Kdyby zhubla deset kilo a nedělala tak příšerný grimasy, jaký dělala v rámci týhle svojí role, určitě by se mnou souhlasilo víc lidí. A svojí psychicky labilní hysterku s PTSD syndromem náhodou zahrála skvěle. Ale nevím nevím, jestli bych si ji bez předchozí četby komentáře kolegy Morholta spojil s onou šmrncovní týnkou, kterou jsme v první půlce devadesátek žrali v klipech od Aerosmith. A film? No co by, oddechový béčko s odpovídajícím scénářem, čekal jsem tedy podle zdejšího hodnocení mnohem mnohem větší průser (další názorný příklad toho, jak u členů ČSFD ukázkově funguje stádní mentalita) (kdyby jen u členů ČSFD). Nejhorší jsou na filmu samozřejmě špatný triky, ale já to beru tak, že jsou to triky jakýhosi vietnamskýho studia, a z tohohle úhlu pohledu se v mých očích z děsivě špatnejch triků rázem stávají roztomile špatný triky. Bavil jsem se u tohohle fláku sice nechtěně, ale zato náramně, a o to myslím jde. A k moři s sebou příště beru nejenom signální světlici, ale i prkýnko pro boj se žraloky. ()

DJ Rocco iNc odpad!

všechny recenze uživatele

WTF ? Niečo bizarnejšie, než túto sračku, som ešte nevidel. Nereálne scény, postavy a predmety dosadené do záberu, príšerný dej a scenár, amatérska a príšerná réžia,  príšerné herecké výkony, najmä trápny a úbohý výkon Alicie Silverstone, ktorá klesla až na úplne dno hereckej brandže. Úbohá vykrádačka úspešného trilleru Smrtiaci príliv (The Shallows). ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Podobne ako tron mám pre žraločie horory slabosť a podobne ako on hodnotím tento pokus ako zúfalstvo. A zhodnem sa aj s ďalšími užívateľmi, Alicia Silverstone už nie je pekné dievčatko (pre jedenásťročného mimoňa bola Bohyňou krásy) a tak ja som takpovediac Crying z filmu, ktorý bol trochu viac ako iba Crazy...zúfalstvo a top záber bungalova v oceáne, to aj Asylum išlo do kolien. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film si podkopává nohy sám pod sebou již od začátku. Představte si ženskou co potratí jelikož rodí doma a ve vaně a má z toho trauma kam by jste ji určitě nepozvaly na dovolenou? No přece k vodě , ale srát na to její manžel/přítel je takový idiot , že jí koupí barák co leží na vodě kdesi v Vietnamu. Tak, že jich to během tropické bouře odnese a oni se z tama chtějí dostat. Pokud se těšíte na žraloka zklamu Vás zhruba  40 minut před koncem  ještě stále není v záběru pak to vypadá nadějně, ale dostaneme jen hejno delfínu (tohle klišé, že čekáte žraloka a dostanete delfíny začíná být už trapné) a už se blíží konec. Chlápek v tomhle filmu může klidně svou neschopností konkurovat Patovi  a Matovi posuďte sami při plavání se pořeže pak je tak blbý, že není schopný si tu pořezanou nohu dat na suché místo tak, že mu pořád teče krev do moře což naláká ty žraloky (pochybuji , že by tak dlouho krvácel, ale budiž navíc ti žraloci by tam byly hned a ne až zhruba po 30 minutách) a nakonec si podpálí  ten dům (tohle jde na vrub i té ženské) a nenapadne, že ho, když je kolem něho samá voda, že by to mohl uhasit. Je tam tropická bouře , ale jakýsi chlápek si tam normálně rybaří pohodička. Jinak jednoho žraloka umlátí malým podělaným kamínkem (Ve Frenzym si daly aspoň tu práci, že na něho hodily skálu) a druhý se zabije sám tím, že se zakousne do kotvy (proč by to dělal, když má nad sebou ženskou co krvácí?). 0 procent ()

castor 

všechny recenze uživatele

Snažili se vyhnout davům, aby si Vietnam ve dvou pořádně užili. Ostatně potřebují pečovat o sebe i své manželství. Mají k tomu důvod. První desítky minut vůbec nenasvědčují tomu, že bychom před sebou měli mít něco, co bude tady na stránkách v černých číslech. Alicia Silverstone ovšem opakovaně ječí ve stylu „dejte mi ještě někdy nějakou filmovou roli“, s manželem střídavě vzpomínají a melou nesmysly, vypijí si hned všechnu pitnou vodu, vzápětí si zapálí vlastní plážový „vor“, ona ze zběsilého pádlování asi omdlí, a žraloci, jakmile ucítí krev, se raději stáhnou. Kombinace hysterického herectví, divného střihu, plastových ryb a umělé krve prostě nemůže fungovat. Poslední půlhodina je absolutním úletem. Zlaté jednohubkové Mělčiny s luxusní Blake Lively. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Původně se mělo točit ve Vietnamu (kde se děj filmu i odehrává), ale kvůli pandemii covid-19 se filmaři přesunuli na Floridu – drtivá většina filmu se pak natočila v zábavním parku Universal Studios. (fiLLthe3DD)
  • Ve filmu bylo použito zhruba tisíc VFX záběrů. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama