Reklama

Reklama

Univerzální voják: Bratři ve zbrani

(TV film)
  • Česko Univerzální voják (více)

Bratři ve zbrani proti armádě recyklovaných žoldáků.  Luc Devreux a Veronica Roberts objeví a probudí z desetiletého umělého spánku dlouho nezvěstného Lucova bratra. Oba bratři se spolu nyní snaží odhalit tajemství projektu Unisol, který vede žoldák Otto Mazur. Zdá se, že se z těl mrtvých vojáků pokouší vybudovat neporazitelnou armádu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (29)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ty 2* jsou predevsim za ucast meho oblibence Jeffa Wincotta jinak docela trapna parodie na univerzalniho vojaka misty vsak i zabavna nekdo tu napsal lepsi nez oficialni kino pokracovani a s tim zase jako souhlasim ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Efekty 4/10/// +děj navazuje na úplně první film -jednoduchý příběh, béčkové vyznění/// Film který ničím nevynikne a jeho děj by se dal označit nejlépe jako jedna epizoda ze seriálu. Přesto mě film nenudil a jsem za něj celkem rád, určitě si stojí lépe než oficiální pokračování. Jo a líbil se mi Gary Busey jako záporák :-)./// Celkem 47%/// ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

To, že zde hrají jiní herci mě hrozně vadí, ale i tak je to strašný film, kde jsou efekty a akce naprosto strašné. 7% = odpad! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Z celýho filmu jsem byl šíleně zmatenej, úplně jinej film než Univerzální voják od Emmericha ale pokračuje jakoby stále. No měl jsem na začátku dost bordel, pak se to jak takž uklidnilo a já si vychutnal akční film, který sice má snad všechny klišé akčního béčka které jde vůbec mít, ale já se vůbec nenudil a tak jsem byl fakt celkem spokojen, navíc pár slušných herců k tomu. Jen škoda že 2 díl byl o něco slabší. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Už si nepamätám detaily, keďže som to videl pred rokmi na Prime alebo nejakej podobnej brakovej televízii. Vedel som, že to bude zlé, ale kvôli celkom solídnemu obsadeniu som čakal, že tam budú aspoň pozerateľné bitky a drsniaci typu Busey budú hádzať drsné grimasy. Ale akcie tam bolo minimum a všetci zúčastnení pôsobili znudene. Takže jeden bod dávam maximálne tak za názov Univerzálny vojak. 1/10 ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Televízny film, ktorý chcel pokračovať tam, kde skončila pôvodna kinoverzia. S inými hercami, s diametrálne iným rozpočtom a s oveľa slabšou zápletkou. Pár známych hercov a viacmenej sympatické nové tváre to nepochovali úplne. Aj akcia a efekty vzhľadom na televízne spracovanie nie sú zlé. Jednoducho, kto čaká akciu a jednoduchý príbeh na odreagovanie, dočká sa. Viac nemá čo ponúknuť. ()

hans500 

všechny recenze uživatele

S původním Univerzálním vojákem naprosto nesrovnatelné, toto je velice špatný céčkový akční film, a zachránit ho nemůže ani záporák Gary Busey. Víc než 1* si tento film nezaslouží. ()

kurcatovium 

všechny recenze uživatele

No to byla ale hovadina... Přesto se nemůžu ubránit dojmu, že ten film je geniální. Geniální? Ano... Vyprovokoval ve mě vzpomínky a myšlenky, že být sedmiletý špunt, zvolil bych ho NEJ filmem všech dob. Z fleku! Taková je to pecka... Schrnu to: 3* ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele

tehnle pokus o vyždímání myšlenky "Universal Soldier" mě tedy rozesmála... "Uníci" jako spící agenti je fakt moc. Pokud mě neschopnost se držet pravidel u originálu mrzela, tak tady mě doslova ničí a film za to hluboce nenávidím. Pokud totž někdo sebere partu "privařených ksichtů" (Gary Busey, Burt Reynolds, Jeff Wincott) NEMŮŽE to co dělá nebrat vážně. Proto to považuju za urážku diváka a názvu "Universal Soldier". ()

colapso odpad!

všechny recenze uživatele

Dát tomuto filmu odpad je málo,je to největší pitomost ze všech největších pitomostí na tomto světě natočených. ()

Reklama

Reklama