Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Návštěvníky pronásleduje smůla. Laserová pilka, která rozřízne maringotku kolotočáře Edy, poničený trojúhelník, který jim zkomplikuje spojení s budoucností, nulový pokrok v pátrání po Adamově sešitu, to vše akademika Richarda pochopitelně zneklidňuje. Teprve mikrofon, zabudovaný do školní brašny malého Bernaua, přinese novou naději. Rozhovor Adama a dědy Drchlíka na břehu rybníka o záhadách fyzikálních zákonů, který Návštěvníci vyslechnou, naplní akademika jistotou, že Velký učitel, zmiňovaný v „Pamětech" významného vědce přelomu druhého tisíciletí Adama Bernaua, je nalezen. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Peněz mají, že by s nima mohli tapetovat a za ty dva dny ani malý pivo." Akce "Hlavně nenápadně" evidentně probíhá podle plánu a navíc tu máme první hmatatelné výsledky: odposlech na aktovce, laserová pilka zachráněna, velký učitel odhalen a génius je spíš záškolák. To samozřejmě vysílat nebudeme, až opravíme tu LC trojku. Tady totiž jde o záchranu Země, doplnění archívu a hlavně o zábavu. V tom všem je Expedice Adam 84 úspěšná. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každý den pobytu budoucňanů v naší tehdejší přítomnosti a dnešní minulosti mi v mé současnosti přináší slušnou porci zábavy. Disciplína v týmu zeměměřičů není dlouhodobě na výši, protože Karas nadále nekontrolovaně konzumuje, Káťa se nechává unášet krásami světa a doktor svévolně kašle na sledovačku a věnuje se shánění vitamínů. I přes tyto excesy výprava dosahuje dílčích úspěchů a já se u toho bavím. Obávám se, že se bavím ještě víc než tehdy před lety. / Poučení: Kožichů není nikdy dost. ()

Reklama

Reklama