Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akademik s Adamem uvízli v hladomorně hradu a už se zdálo, že akademik získá důležité výpočty, jenže malý Bernau začal trhat listy ze sešitu a dělat si z nich vlaštovky. Karasovi se konečně podaří získat televizní kameru Oko 2, která jeho vinou uvízla v botě hoteliéra. Zabudovat kameru v hotelovém pokoji Bernaů, jak nařídil akademik, už ale nedokáže. Otec Bernau ten nenápadný „napínáček" použije k upevnění pokojové antény. Návštěvníci, vědomi si toho, že stále budí nežádoucí pozornost, rozhodnou se splynout s okolím a účastní se místní tancovačky. Jen doktor Noll odmítne. Zalehne do postele, zapne si solarizátor a pročítá si soudobou lékařskou knihu. Tiše se raduje, že nepodlehl pokušení vystavit své zdraví nebezpečné potravě tohoto století. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako v předchozím dílu plynul i tentokrát děj občas v pomalejším tempu, takže bych mohl osmou epizodu s klidem očtyřkovat, ale Josef Dvořák hrál Karase tak kouzelně, že bych mu to prostě nemohl udělat. Ty chvíle štěstí s kabanosem mezi vláčky byly naprosto úchvatné, Filipovy (Richardovy) organizační schopnosti se při odchytu papírových vlaštovek projevily naplno a o neutralizaci buchet už ani nemluvím. / Poučení: Na hradech bývá chladno. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"27 programů a Vy byste ho chtěl vyhodit." Televizní programy z celého světa v barvě na černobílé televizi, to byla kdysi největší devíza tohoto dílu. Dneska už to tak nevyzní, ale když si mohl divák vybírat z jednoho a odpoledne ze dvou programů, tak tento vtípek dokázal řádně ocenit. Taky obava z jídla stojí za to. Ovšem procházení po historických budovách mě moc nebavilo, což může Světové radě dosvědčit třeba Oko 3. ()

Reklama

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Fiktivní hrad Krocmberk je Pernštejn. (sator)

Reklama

Reklama