Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Návštěvníci na venkovské tancovačce žasnou nad spoustou jídla a alkoholu, který se tu vypije. Nechápou princip tomboly, zato je zaujme jídelní lístek, popsaný Adamovými výpočty, a snaží se jej zdokumentovat. Pokojská Heli nese svému oblíbenému doktorovi na pokoj čaj a když ho najde zahaleného v modrém dýmu, volá pohotovost. Mladá lékařka zjistí neskutečně vysokou teplotu a převáží doktora do místní nemocnice. Kolotočář Eda vnikne do pokoje návštěvníků a ukradne jim všechny peníze. Bohužel i kufřík likvidátor, kam je uloží. Na zábavě se Káťa zamiluje do dopisovatele místních novin Petra a Karas navazuje přátelství s dědou Drchlíkem. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Karas, nic nepít! Je v tom líh." Říkejte tohle někomu, kdo je přejedený z amarounů. Jenže tentokrát se to heslo "Hlavně nenápadně" realizuje opravdu špatně. Lihové úplatky za směr vytyčené stavby totiž létají ze dvou směrů, souboj Kamenických Brontosaurů s dechovkou je veden v duchu nejlepších socialistických tradic a k tomu tančení, tombola, temperování pana doktora, loupení kolotočářovo či vylepšování piva Velkého učitele. Je toho opravdu hodně, čím dokáže tato epizoda pobavit a já jí to kdykoli dovolím. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kamenická tancovačka mohla být vcelku nudnou záležitostí, ale v hotelu U lva měli dvě hudby, což naprosto měnilo situaci. Budoucňané se ctí propluli nástrahami socialistické zábavy, já jsem zavzpomínal, jak jsem jednou v Kole štěstí vyhrál lahev Ostravského kahanu, a tak jsem si to spolu s nimi užil. Zklamala mě ale tehdejší nedůvěra v nové vědecké metody, takže si člověk ani nemohl v klidu zatemperovat. Devátá epizoda se z mého pohledu velmi vyvedla a Jiří Císler byl prostě kouzelný:-) / "To je krása, co? Co? Skoro jako v televizi. Kamenický Brontosauři." / Poučení: Praní špinavých peněz tady dostává úplně novou dimenzi. ()

pajkir 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Miluju konce jednotlivejch dílů, který končej vždycky nějakou hláškou, ale to Edovo hejkání, když mu likvidátor sežral všechny peníze, vydá za všechny hlášky a do toho ta úžasná Svobodova hudba. ()

Reklama

Reklama