Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Henry Lever zemřel za poněkud podivných okolností a příčin, které jsou poněkud nejasné. Mohla ji totiž způsobit srdeční vada, přemíra vanilkových koktejlů v místním podniku rychlého občerstvení, ale také bitevní vrtulník AH-1 Cobra, který ho nečekaně začal pronásledovat, donutil ho opustit auto a utíkat v dešti kulek. A možná od všeho kousek. Důvodem proč si Henry tak často dával vanilkový koktejl však zdaleka nebyla láska k mléčnému nápoji, ale spíše servírka Sally Jackson, která tu pracuje u výdejního okénka, čeká jeho dítě a chtěla se s ním rozejít, protože až do okamžiku, kdy se situace "poněkud zkomplikovala" netušila, že je ženatý. A zatímco vdova místo truchlení nad mrtvým usilovně pátrá po totožnosti manželovy milenky, její synové z předchozího manželství Angus a Dorian mají své starosti. Oba jsou totiž příslušníky Národní gardy a piloty vrtulníku AH-1 Kobra. Někdo z malého města byl totiž napojen na jejich frekvenci, když se pokoušeli vystrašit nevlastního otce a přinutit ho k tomu, aby se vrátil k manželce. Nepohodlným náhodným svědkem je shodou okolností opět Sally, která díky porouchaným sluchátkům občas slyší místo pokynů z kuchyně například vysílačky řidičů kamionů, různé rozhlasové stanice. Angus navrhuje dívku odstranit, Dorian má však lepší nápad. Proč ji zabíjet, když se s ní může oženit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

Yardie odpad!

všechny recenze uživatele

No, celkem jsem se na to těšil po hodnocení zde, ale asi jsem koukal na jiný film. Vydržel jsem u toho 3/4 hodiny a to jen z toho důvodu, že jsem doufal, že se to snad rozjede. Ale ne... Katastrofa!!! Za celou dobu jsem se ani jednou nezasmál, ba co více, totálně jsme se nudil a pomalu u toho usínal. Příběh o ničem, rozhovory a scénky naprosto trapné, celkově prostě hrozné. Odpad moc často nedávám a po tom, co jsem jej použil jednou tento týden jsem myslel, že jej už dlouho zase nepoužiji, ale bohužel, opak je pravdou. Naprosto promrhaných 45 minut, které jsem tomuto výtvoru věnoval. Howgh! ()

bigfish00 

všechny recenze uživatele

Říkala jsem si, že to bude jen taková jednoduchá odpočinková komedie (jednoduchá ano, komedie-moc ne) a tak jsem si ji pustila jen jako kulisu k mechanické činnosti, u které jsem nemusela přemýšlet a aby mi rychleji utíkala. Přesně k tomu se film hodil - nepřekvapil mě. Znova bych se na něj určitě nedívala, i když mám ráda Luka Wilsona i Drew Barrymore.. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Roztomilá Drew Barrymore je jedním z mála důvodů, proč dám tři hvězdy. Film jinak neoplývá příliš silnými hereckými výkony a ani děj není bůhví jak zajímavý. O to horší je, že ani komedie není příliš silná. Ale ano, našel jsem tam momenty, kdy jsem se smál fakt hodně. Je to takové příjemné, nenáročné trávení času u kterého není nutné příliš přemýšlet. A D. B. vám ho zpříjemní na maximum. ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Fakt bych nechtěl být američan. Věřím, že takoví lidé tam vážně pobíhají - magoři s brokovnicí, ochotní zastřelit neznámou těhotnou ženskou jen proto, že si to přeje maminka. K tomu přidejte další ódu na hamburgerovou produkci pro děti, fakt, že s vojenským vrtulníkem může lítat kdejaký labilní pošuk... Jasně, měla to být komedie, ale já v tom vidím spíš tragickou sondu do amerického národa. Nadsázka nenadsázka. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Priemerna cierna komedia s ironickym humorom. Objavilo sa tu par drobnych chyb, hlavne na konci filmu, ked Angus sedel v helikoptere a pri tociacej sa hlucnej vrtule oproti nemu z auta na neho vyprava jeho brat Dorian, prekvapivo mu Angus rozumel, co je v skutocnosti nemozne, ale potesila ma mala drobnost. Opät som po dlhej dobe videl herecku Catherine O´Hara, ktoru som si zapamätal ako Kevinovu matku z komedie SAM DOMA. Na sobotne popoludnie mozno pohodova komedia, ale nie je to nic extra... 12.07.2008 _______ Drew Barrymore - (Sally Jackson) +++ Luke Wilson - (Dorian Montier) +++ Jake Busey - (Angus Montier) +++ Catherine O´Hara - (Beatrice Montier) +++ Hudba: Rachel Portman +++ Produkcia:Lawrence Kasdan, Barry Levinson +++ ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama