Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdina španělského filmu, bývalý policista Torrente se přestěhoval do letoviska Marbella. Protože přišel o všechny peníze, nezbývá mu, než se vrátit ke své někdejší profesi. Při vyšetřování jednoho případu narazí na horkou stopu - městečku hrozí teroristický útok raketovými střelami, v jehož pozadí stojí zločinec Spinelli. Torrente a jeho parťák Cuco si musejí pospíšit, než bude pozdě. Film natočil režisér a představitel titulní postavy Santiago Segura. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu je to o dost slabší, ale pořád docela slušná zábava. Navíc je trochu škoda, že tady se v českym dabingu použilo normálně nepřeložený jméno Torrente. José Luis Bouřlivák znělo mnohem líp... Ale super hlášek a komickejch situací si tady stejně užijete víc, než dost. Jestli vám nevadí trochu drsnější a občas nechutnej humor, tak se u filmu určitě pobavíte. Jestli jste intouši, tak si radši přečtěte Prousta. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Hnedka vzápětí jak jsme slíbil pustil do dvojky a to v originálním znění s titulky.Torrente bývalý policista jede zas tak jak ho máme rádi.Celkově film hezky odcejpá a film má tu příchuť Jamese Bonda po Španělsku s prdama,kozama,narážek na buzíky a negry a prostě je to bejk,který hraje hlavně kecema než akcí.Parťák Cuco a jeho face byl nesmrtelný a dalších pár hlášek do jeho portofilia. ()

Reklama

Skarface 

všechny recenze uživatele

Hovado, děvkař, prase,rasista, fanoušek atletica a milovník whisky. Nejlepší detektiv co se s ničím a s nikým nesere a na nikoho nebere ohled , jeho city jsou .. jeho city nejsou . Kdo to viděl chápe .To je prostě náš Bouřlivák !!! U tohohle dílu jsem smíchy dokonce brečel ,prostě kdo neviděl tak ať to hnedka napraví !!! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Běžte do prdele s tím hodnocením. Bouřlivák je king a míň, než pět hvězd si tenhle borec prostě nezaslouží. Tahle dvojka je vlastně to samý jako jednička. José Luis Bouřlivák má kolem sebe kretény, který využívá, zase tam je scéna, kdy se v autě nudí a nabídne kolegovi honičku křižmo a zase tam chlastá jak duha a buzeruje kurvy. Prostě klasika. Nechápu chlapa, kterej se u takovýhle filmu upřímně nezasměje. To musí bejt asi děsnej suchar... ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Bouřlivák Torrente vyměnil Madrid za přímořské letovisko Marbellu, prošustroval všechny peníze a koupil si psa jménem Franco. Příběh a jeho soupeři jsou ještě debilnější než v prvním díle, ale zato ještě o stupeň vtipnější a absurdnější a jeho parťáci snad ještě retardovanější, pokud to ještě jde. Jinak ale Segurova životní role zůstává naprosto nehodnotitelnou sérií, u které je toto hodnocení pouze provizorní a odráží srovnání jednotlivých dílů, protože Bouřlivák by si zasloužil svojí vlastní hodnotící stupnici. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama