Reklama

Reklama

Stud stranou

  • USA Brazen
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Autorka záhadných příběhů Grace Millerová má na motivy vražd nos. Smrt svojí sestry ale dokáže objasnit, jenom když předvede úplně všechno, co v ní je. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Skúsená režisérka B a C-čkových filmov, ktoré sú na úrovni „Hallmarkoviek“, natočila pre Netflix snímok, ktorého príbeh je inšpirovaný knihou od Nora Roberts. Jedná sa o klasickú a veľmi predpovedateľnú vec v žánru krimi, ktoré obsahuje len také prvky, ktoré skúsený divák veľmi dobre pozná. Nehovoriac o postavách, ktoré nemajú žiadnu hĺbku. Alyssa Milano je stále vo skvelej kondícii (pravdepodobne, pre úspech filmu sa obliekla aj do latexu). Keď vo filme sú najlepším momentom vlasy Malachi Weira, tak problémy sú nemalé. Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No tak to byla zase lahůdečka. Přijde spisovatelka na policii, který šefuje ženská a řekne "já jsem spisovatelka umím udělat popis pachatele a chci vám pomáhat" šéfka policie "skvělý, pojďte nám pomáhat" a dva kvalifikovaný detektivové tam čumí a jsou jen do počtu. Vždycky když jdu po chodníku a vidím hovno, vzpomenu si na postavení bílých heterosexuálních můžů v USA. Jinak film je samozřejmě mimořádně imbecilní. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Takže všetok "Stud stranou" a povedzme si to na rovinu. Snímok "Brazen"je produktom americkej neoliberálnej žumpy Netflix. Bol motivovaný literárnou predlohou, ktorú zosmolila béčková spisovateľka Nora Robertsová a vznikol pod režisérskou taktovkou mužatky Moniky Mitchellovej. Hlavnú postavu predstavuje sebavedomá spisovateľka, ktorá sa pokúša odhaliť vraha jej sestry. Šéfkou polície je tiež rázna baba. Mužské úlohy sú tu v podstate bezvýznamné, ženské to všetko zvládnu samé, bez toho, aby im do toho kecal nejaký macho kokot. Veď to by bol predsa úplny prežitok, skoro fašizmus. V degenerovanej Netflix propagande má feminy power zelenú. To je pre nich tá správna cesta. Odhliadnuc od toho, že scenáristicky je to absolútna sračka, že je to filmársky brak, tak ešte k tomu všetkému je to aj jeden nechutný feministický nonsens. * ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Detektivní snímek, na základě stejnojmenného knižního románu literární autorky Nory Roberts, z prostředí praktik BDSM, svým konceptem silně připomínající i u nás známý televizní seriál ´To je vražda, napsala´ (1984-96), od kterého vzniklo i několik celovečerních filmů. V tomto to není u Netflixu překvapení, neboť na námětové kopírování jiných filmů či seriálů je poslední dobou zaměřen. Příběh o spisovatelce detektivních románů s tristním soukromým životem snažící se vypátrat vraha své sestry. To je to, oč tu běží. Použitý je i známý motiv o tom, že byť si myslíme, jak dobře známe své sourozence či členy rodiny, ve skutečnosti o nich nevíme vůbec nic. Snímek je cílen spíše na ženské diváky mající určitý odstup od drsné akce a přílišné depresivní atmosféry. Téma je sice slibné pro temnější stránku věci, ale vše je vedeno spíše v lehčím tónu. Nějaké ty intriky hýbající dějem, napětí a emoce tady prostě mužská divácká populace nenajde. Snímek by tedy ženské diváky oslovit mohl. Ty mužské ani omylem, neboť pro ně je to nudný a naprosto nezáživný počin. No, ale Netflix má alespoň plnější nabídkovou knihovnu. ()

Mrs.Vader 

všechny recenze uživatele

samozrejme sme vsichni vedeli, kdo je vrah hned ze zacatku at uz se divaka snazili svezt ze stopy nelogickym vysetrovanim, ale jinak to nebyla az takova tragedie, na chlapa se dalo divat a Alyssa Milano me nesrala tak moc jako obvykle, beru to jako takovou vrazdama zpestrenou romcom a za to si to ten prumer vedle obvyklych hallmarkovych sracek zaslouzi, kdybych to ale hodnotila jako detektivku, tak to bude horsi :D podruhe to videt nepotrebuju ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama