Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Britská surrealistická komediální show autorů úspěšného sitcomu Father Ted (Otec Ted), kteří pokračují v tradici skupiny Monty Python. (oficiální text distributora)

Recenze (113)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jako nástupce Monty Pythona to není špatné, ale na originál to nikdy mít nebude...navíc mám pocit, že některé skeče jsou dělané spíš ve stylu Hala & Pace...ale výsledek je velice dobrý. Souboj v zírání je vděčné téma:))) ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Nástupce Monty Python? Nikdy! Ale jako dobrá a současná alternativa k popukání. Jejich invence nezná mezí, aspon do prvních dílu, pak už nějak onen ostrovtip značně upadá a mnohé vtípky tak zůstávají "zkamenělé". Ovšem nikdy nezapomenu v souboje v zírání, které jak doufám někdy skutečně vzniknou (a pokud existují tak mě dejte vědět, už tedka jsem fanouškem :-)) ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Anarchistická směs nesmyslných postav, žertovných hříček a surrealistických zápletek se snaží navázat na tradici započatou Spike Milliganem a rozvíjenou Monty Pythony. Ve srovnání se svými předchůdci je tato šou o poznání slabší, přece jen jde o hodně nevyrovnanou sérii, ale stále jde o nemainstreamový, místy provokativní humor, který je oživením televizního vysílání. Celkový dojem 55%. ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Až po půl roce jsem zjistil, že to je nástupce Montyho Pythona. Díl po dílu postupně uvadá v komičnosti, ale přesto se tam najde něco k zasmání. Klasikou se souboj v zírání, který je výborně animovanej a perfektně namluvenej. BBC dokáže opravdu vytvářet perfektní komedie. Policajt, který má strach je výbornej a to bych mohl mluvit dál a dál. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Vtipná, řádně trhlá záležitost, za kterou se tradice britského humoru rozhodně stydět nemusí. S Cirkusem bych to však vůbec nesrovnával. Některé skeče jsou špičkové, ale tu a tam se najde slabší až ubohý článek. V mých očích mu trochu ubírájí i vatovité vložky v podobě "Mistrovství světa v zírání", které přestávají bavit už po druhém, třetím díle a samozřejmě (nezaslouženě) - jak už tomu ostatně bývá - český dabing. Proč to jednoduše neotitulkovat??? 70% ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Pokus o navázání na tradici "Monty Pythonu" se oproti očekávání podařil...Najdou se i slabší skeče, ale to bylo u "Pythonů" taky...Ale některé nápady jsou nepřekonatelné a vše doplňuje výtečná "seriálová" linka - soutěž v zírané. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno po 1 sérii: Výborný počin, u kterého jsem se nejednou zasmál. Prakticky tohle objevilo jednoho z největších britských bavičů (ano, řeč je o Simonu Peggovi) a to je jen dobře. Jinak k Velkovlaku... nejlepší byla již častokrát zde zmiňovaná soutěž v zírání.. kdo neviděl, neuvěří, jak může být zírání zábavné.. :-) Ale například ani žokejové v Africe nebyli špatní... No zkrátka, je toho moc a žádný díl mě vyloženě nenudil. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

..Rádoby pokračovatelé "Monthys", ani náhodou, originální přístup a originální skeče tvoří zase jednou naprosto skvělou zábavu, škoda jen, že v tak poskrovném počtu jednotlivých dílů..:-) ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Srovnávat tohle s Monty Pythony nejde. Sice humor je i zde stejně jako u Pythonů pro leckoho hůře stravitelný a hrané pasáže střídají animované, ale i tak je to někde jinde. Většina skečů je dost povedených a líbí se mi i ta záliba v absurdním humoru. Velmi si sedl český dabing a nejvíce u komentování všech těch turnajů v zírání. V hraných pasážích mi celá pětka také sedla. Náš divák asi bude nejvíce znát Simona Pegga. Je to za slabší 4 hvězdy, ale je. Dávám tedy 4 kapičky potu při mistrovství v zírání! * * * * ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Stará dobrá parta kolem Christophera Morrise opět komplet na scéně, tentokrát ještě obohacená o Simona Pegga, který si po Fantastic Fear of... (kde mi připadal nesnesitelný) opět získává moje sympatie. Není to tak depresivní /deprimující /úchylné jako Jam, ale na druhou stranu je to zase bližší humoru monty pythonovskému, který byl naopak v Jamu ubraný (ten vyvolával spíš pocit, že se dal na pythonovskou komedii David Lynch). Já si tuhle britskou bandu prostě zamilovala a už když se před úvodními titulky prvního dílu poprvé objevila na scéně Amelia Bullmore, moje srdce plesalo o sto šest. O ostatních ani nemluvím. 90% ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoci, ale tuhle partu miluju. Skvělé herecké výkony, geniální, absurdní (britský) humor, úžasně vystihnuté parodie na různé filmové scény, životní situace a komentátorské obraty (geniální mistrovství v zírání). Ve druhé sérii už sice trošku ztrácí dech, ale i tak si pořád drží dobrou úroveň. Linehan je bůh. Režíroval čtyři seriály, čtyři umístění v TOP seriálech... 90% (1. série - 100%, 2. série - 80%) ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Dnes se mi stala nevídaná a nepříjemná věc, zjistil jsem, že mi byla odebrána práva psát komentáře na CSFD :( Údajně proto, že nemají patřičnou kvalitu a potřebnou vypovídací hodnotu. Přiznám se, že mne to velmi zasáhlo a nemile překvapilo, bohužel nemohu tedy Big Train okomentovat a to i přes to, že tento můj komentář : "Big train mne velmi rozesmál." , který jsem sem chtěl vložit považuji za jeden ze svých nejlepších a myslím si, že má dostatečnou kvalitu i dosti velkou vypovídací hodnotu. Musím však ctít rozhodnutí vedení CSFD a tak ho zde bohužel neuvidíte. Pevně věřím, že tento stav bude pouze dočasný a vy tři, kteří mne čtete, se budete moci i v budoucnosti těšit mou invencí a narativitou, které ve svých komentářích často uplatňuji, do té doby se budete muset uspokojit sami tak jako já a doufat, že budete mít podobně vstřícného zaměstnavatele a tu masturbaci na pracovišti Vám nezakáže. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Brutální série skečů, některé až pythonovské, většina ale dost jiná (a dobrá). Dají se najít i na youtube, doporučuju. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Seriál, jenž si to jede pěkně po svém (i když inspirace od Monthy Pythonů se nezapře). Moje první seznámení s ďáblem Simonem Peggem. Část s "plyšovými maskoty" neměla chybu. A co teprve mistrovství světa v zírání... :-) ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí první série musím dát tři hvězdy. Kolísavost kvality jednotlivých scén je totiž na pováženou. Druhá série úspěšně za mnou. Musím konstatovat, že u naprosté většiny scének jsem se ani neusmál. Takové Little Britain je oproti tomu par excellence. ()

ReneeS 

všechny recenze uživatele

Jakto, že jsem až doteď nevěděla, že Mark Heap býval takový hrajer? Byl mladší, hubenější, nepitvořil se, nešišlal (a jestli, tak rozhodně méně než dneska). V první sérii byl výborný. Celá první řada byla můj šálek čaje - vtipná, nekorektní, scénky nepůsobily trapně - hodnotit jenom to, dala bych 5 hvězdiček. Pak přišla druhá série a humor se někam vytratil. I ona má své povedené momenty (francouzské scénky s Catherine Tate), ale je jich méně a méně. (Mimochodem mistrovství světa v zírání je skutečně vysoce adrenalinový sport. Minulý rok na Trpasliconu na sebe semifinalisté zírali celých 100 min, než to jeden z nich vzdal - pravděpodobně už nevydržel nápor ze strany vyčerpaného a hladového komentátora, který soutěžícím začal vyhrožovat fyzickým násilím pokud okamžitě nemrknou) ()

rawen 

všechny recenze uživatele

první série 6/10, druhá 4/10 - občas ten fajn vtípek, druhá série už je vyloženě tragédie někde na úrovni Tele tele - vzhledem k tomu, že za tímto seriálem stojí božský Graham Linehan, nemůžu než jej zpražit nízkým hodnocením... Takto ne Grahame! 5,5/10 ()

Reklama

Reklama