Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kouč Sean Payton dostal v NFL stopku, a tak začne trénovat zoufalý žákovský tým, kde hraje i jeho syn. Třeba se ti dva konečně sblíží. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

True-based príbeh, predvedený v minimalistickej a v nevyváženej forme. Znovuvybudovanie vzťahu medzi otcom a synom je nemastný. Ani jeden z hlavných (alebo vedľajších) postáv (aj keď sa to nezdá) nedokáže byť dôraznejším. Vážnejšie a humornejšie scény nie sú dostatočne dôrazné. Z tohto pohľadu je škoda, že postava Roba Schneidera nebola lepšie využitá. Aktuálna športová-rodinná-komédia od Netflixu je určený len pre silných hardcore fanov amerického futbalu. Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

No já si to pustil s tím, že to bude komedie, když jsem však viděl nápis: ,,based on true story" tak mi držka zvadla jak kytky na hajzlu. Myslel jsem, že tahle vyplačkovaná plačkost snad nikdy neskončí. Hodně tuků jak v másle flora.. taky se to tváří jako máslo, stejně jako tohle se tváří, že je komedie.. jdu si radši spravit náladu chcrláním kovid kašle a hraním ančártet štyry. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nerozumiem tak vysokému hodnoteniu pre tak priemerný film. Ba priam až podpriemerný. Veď to nebolo nič, čo by sme už niekde nevideli. Vyhasnuté hviezdy, outsider ide z dola hore a všetky tieto píčoviny k tomu. Celý ten tím vyzerá jak poskladaný z najväčšieho odpadu zo školy, ktorý nikdy nebehal a netrénoval. Oponenti tento problém nemali a aj tak prehrali. Ako je to možné? Skutočný alebo vymyslený príbeh, koho to trápi pri tak debilnom filme a ešte debilnejšom športe? Jedna len za vlkodlaka, ktorého som dlho nevidel. 1 z 5 ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Sportovní komedie a od každého žánru si trošku zobne. Za co bych mladé režiséry pochválil, je práce s dětskými herci. Hodně přirození, minimum trapností a některé scény dokonce hodně povedené (hudební vystoupení nebo vše kolem sportu). Dokonce mi přijde, že mladí herci zastínili často své starší parťáky. Rob Schneider se drží i přes ulítlou postavu zpět a je to celkem v mezích. Kevin James naštěstí má hrát tvrdého trenéra a nedělá žádné svoje vylomeniny. Na trapné debility je tam jen jedna tlustá černoška. Naopak vedlejší tlusté mužské postavy (řidič autobusu a alkoholický asistent trenéra) se pro komediální prvky hodili. Fajnový byl i závěr a moc rád bych se někde dočetl, co všechno ve filmu odpovídá skutečnosti. Moc toho asi nebude, ale takovýhle příběh by byl naživo fajn. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Velmi milé překvapení. Od této party jsem čekal větší prasárnu, protože ani velké množství dětských postav není zárukou. Ale spletl jsem se. Když pominu zvracející pasáž, i když to tam asi být muselo :), nemělo to žádný slabý okamžik. Naopak spoustu silných. Do toho velká řada sympatických obličejů. Za mě velmi milé překvapení. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se od 10. května do 6. června 2021 v New Orleans (Louisiana, USA) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Roli uklízeče Lionela hraje trenér New Orleans Saints Sean Payton. (p.a.douch)

Reklama

Reklama