Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kouč Sean Payton dostal v NFL stopku, a tak začne trénovat zoufalý žákovský tým, kde hraje i jeho syn. Třeba se ti dva konečně sblíží. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Olík 

všechny recenze uživatele

Další Netlix Sandlerovka bez Sandlera aneb vezměte všechna (a tím myslím úplně všechna, do jednoho) klišé sportovních rodinných komedií a přibalte je spolu se svačinou Kevinu Jamesovi do kufříku. Sympatická jednohubka o sportu, který jsme na filmovém plátně viděli již nespočetněkrát, ale vůbec mu nerozumíme. ()

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Kevina Jamese mám celkem rád, ale ani ten nedokázal utáhnout tenhle nevýrazný a zbytečný film. Podle všeho by to měla být komedie, ale že bych se přistihnul, jak se směju, to říct nemůžu. Od děje taky nic převratného nečekejte. Je to klasický příběh o lůzrech, kterým se nějakým zázrakem povede dostat až na vrchol. Neříkám, že je to sračka a vlastně mě ten film vůbec neuráží, ale je tak trochu k ničemu. Rozhodně vám po tomhle filmu nebude tak špatně, jako po energetických tyčinkách Roba Schneidera, ale pokud máte chuť na nějakou hloupou komedii z produkce Adama Sandlera, tak si raději pusťte Hubieho Halloween nebo The Wrong Missy. 4/10. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po dlhšej dobe zase raz vydarená komédia z produkcie Adama Sandlera. Bez neho sú tie komédie nejak lepšie. Aj keď buranské DNA so štipkou nechutností sa tu bohužiaľ vždy nájde. Tento film mi pripomenul ďalšiu vydarenú komédiu Benchwarmers. Ale tentoraz je to o trochu menej vtipné ale zároveň aj menej nechutné. Dokonca aj tá jediná nechutná scéna so zvracaním ma rozosmiala. Srala ma len dementná postava tretieho vyžratého kouča na bicykli. A trochu viac mohli popracovať na vzťahu hlavného hrdinu a jeho syna. Všetko ostatné ale v rámci žánru funguje perfektne. Vďaka krátkej stopáži to má svižné tempo a finálny zápas je dostatočne napínavý. S jeho vyústením som tiež spokojný, takže celkovo tomu dám tesne aj štvrtú hviezdu. Tento film si určite ešte niekedy pustím. 7/10. ()

NifKor 

všechny recenze uživatele

Film, který mi strašně připomíná takové ty staré rodinné komedie, které vznikaly ještě před rokem 2010, na které jsem se díval jako malej. To nic ale nemění na tom, že pořád je to průměrný a někdy i dost podprůměrný film. Kevin James překvapivě zde film netahá. Hraje sice dobře ale jeho nejlepší role to rozhodně není. Kdo ale zde film nese do úplných výšin a musel jsem také díky nim dát o jednu hvězdu víc byla postava asistenta coache Mitch a skvělý řidič autobusu. Jejich herci jsou perfektní a postavy taky. Jenom u těchto dvou postav jsem se neskutečně smál, když byly na scéně a u jiné ne. Rob Schneider zde bohužel hraje jeho klasickou humornou postavu, která doslova není vtipná ale spíš otravná, a když se objevila na scéně, tak jsem ji chtěl dát pěstí. Mladí herci nic extra a byly z celého filmu asi to nejhorší a jejich postavy úplně to samé. U příběhu je super, že je podle skutečné události ale upřímně by mi nevadilo, kdyby film nevzniknul, protože příběh je vážně to nejslabší a nejmíň zajímavý na celý filmu. Celkově bych takových filmů uvítal víc jen s jinou tématikou, protože tohle je podle mě to co v této době chybí a to klasická americká rodinná komedie. 6/10 ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Nejdřív se zdá, že to bude další film o fotbale a další sandlerovina (i když ty mám celkem rád). Ale nakonec tím, že je to inspirováno skutečným příběhem je to přece jen jiné a lepší. Docela mi to připomnělo mě i když já nemám stopku :-) No a konec byl fajn, ono totiž když se úspěch získá s rodinou, chutná dvojnásob...90% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se od 10. května do 6. června 2021 v New Orleans (Louisiana, USA) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Roli uklízeče Lionela hraje trenér New Orleans Saints Sean Payton. (p.a.douch)

Reklama

Reklama