Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kouč Sean Payton dostal v NFL stopku, a tak začne trénovat zoufalý žákovský tým, kde hraje i jeho syn. Třeba se ti dva konečně sblíží. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mám rád tyhle oddechové sandlerovky a Home Team nezklamal.Je sice dopředu jasné co se bude dít a jakého konce se dočkáme,ale díky nenásilnému humoru,civilnímu Kevinu Jamesovi a příjemné atmosféře bez přepáleného dramatu sem se pobavil možná víc než sem čekal.Snad jen ten zápas plný zvracení si mohli tvůrci s klidem odpustit...65% ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Další Sandlerovka bez Sandlera. Tentokrát dokonce méně jako komedie, více jako citlivý sportovní film. Jistě, nevyhne se to typickému podpisu a nechybí několik stejných herců. Nebýt však postavy Roba Schneidera, možná bych i zapomněl, že to je od stejné produkce. A jasně, NFL si moc fanoušků v Česku nenajde, přesto to velmi dobře sleduje příběh kouče, kterého sláva předchází a který je suspendován. Pokusí se nalézt cestu jak k oblíbenému sportu, tak i k milovanému synovi. Kevin James je výborný a skvěle mu k tomu sekunduje Taylor Lautner. To bych nikdy nečekal, že řeknu. Místy vtipný a ve výsledku opravdu povedený film z produkce Netflix. Ale jak už bylo řečeno pode mnou/nade mnou, prostě mnohými přede mnou. Film prostě brutálně a naprosto zbytečně sráží scéna se zvracením. Tenhle americký styl humoru já prostě nikdy nepochopím. (50 %) ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

50x a stále dokola další z mnoha filmů, které se točí pomalu se stejnou pravidelností jako epizody zajetých seriálů. Není to tak strašný, k žehlení by to mohl být fajn podklad. Jenže já nežehlím a to neustálé opakování omletého bez nejmenší špetky invence mi dnes úplně nesedlo, páč jsem se chtěla odreagovat a pobavit, ale spíš jsem se unavila jako bych sama vzala do rukou míč. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Nejdřív se zdá, že to bude další film o fotbale a další sandlerovina (i když ty mám celkem rád). Ale nakonec tím, že je to inspirováno skutečným příběhem je to přece jen jiné a lepší. Docela mi to připomnělo mě i když já nemám stopku :-) No a konec byl fajn, ono totiž když se úspěch získá s rodinou, chutná dvojnásob...90% ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Klasická komedie od Sandlerovi party, která se bohužel nevyhnula fekálnímu humoru (zvracení). Jinak se však jedná o umírněnější pocit, což je v případě těchto komedií dobře. U scény se zaseklými řasami jsem se dokonce řáchal, až jsem se za břicho popadal. Jinak dalším plusem této komedie je mé oblíbené sportovní prostředí. Za mě se tedy jedná o slušnou komedii, která se dá nejen přežít, ale i pobaví. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (2)

  • Roli uklízeče Lionela hraje trenér New Orleans Saints Sean Payton. (p.a.douch)
  • Natáčelo se od 10. května do 6. června 2021 v New Orleans (Louisiana, USA) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama