Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kouč Sean Payton dostal v NFL stopku, a tak začne trénovat zoufalý žákovský tým, kde hraje i jeho syn. Třeba se ti dva konečně sblíží. (Netflix)

Recenze (68)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Z produkce Adama Sandlera se na Netflixu objevila v roce 2022 další komedie. Ta je pro tentokrát z prostředí amerického fotbalu, což by českého diváka mohlo trošku odrazovat. Výsledek je ale v pohodě. Kevin James a Rob Schneider jsou zrovna herci, které jsem znova moc rád viděl a banda těch mladejch vejrostků uměla pobavit tak, že jsem místy i zapomněl na vítr, který nám tak mocně bičoval do baráku. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Rozpačitá přetahovaná mezi rodinným sportovním dramatem a bláznivou komedií. Nakonec z toho není ani jedno, spíš takový sympaticky nablblý guláš. Filmy o ponorkách a nejlepším sportu na světě u mě ale mají protekci. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Za mne jen průměrná komedie, kde chybí vyloženě někdo vtipný. Rob Schneider má málo prostoru a zbytek lidí mě moc nezaujalo. U sportovních komedií je nevýhoda to, že se hodně sportuje a tedy humor nemá dostatek prostoru a to mi vadí. V pohodě sledovatelné, ale průměrné ve všech směrech. 5/10. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

50x a stále dokola další z mnoha filmů, které se točí pomalu se stejnou pravidelností jako epizody zajetých seriálů. Není to tak strašný, k žehlení by to mohl být fajn podklad. Jenže já nežehlím a to neustálé opakování omletého bez nejmenší špetky invence mi dnes úplně nesedlo, páč jsem se chtěla odreagovat a pobavit, ale spíš jsem se unavila jako bych sama vzala do rukou míč. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Home Team je další z řady sportovních komedií, věnující se fotbalovému prostředí, respektive tahání podceňovaných ubožáků z bahna na vrchol věhlasným trenérem, který se zdiskreditoval. Šablonovitý scénář je tak neskutečně předvídatelný, až to fyzicky bolí. Doslova jsme v kolektivu při sledování nahlas hádali, co bude dál. Netrefili jsme jen konec rozhodujícího zápasu a to v podstatě jen o ty dva příslovečné metry. Připomíná mi to malinko návrat Disneyovek na zaplácnutí nedělního dopoledne. Takové ty filmy pro celou rodinu, jejichž kvalita nemusela být prvotřídní. Dnešní doba už si však žádá své a i cílovou skupinu musíte zaujmout rafinovaněji. Rozhodně jsem čekal víc než ploché postavy, neoriginálně tupý příběh a tragického Roba Schneidera. Vizitka "na motivy skutečné události" filmu naopak ještě víc uškodila, protože od toho pak divák čekal víc serióznosti a méně neuvěřitelných sraček, které se ve filmech Adama Sandlera vyskytují nadměrně. Pokud tedy chcete ztratit hodinu a půl života sledováním nudné slátaniny, klidně jděte do toho. Já vám to však nedoporučuji. 35% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že ak si odmyslím ten zápas plný zvracania a prítomnosť Roba Schneidera (hoci v tomto filme nie je veľmi trápny... a celkom tolerovateľný), tak "Home Team" je asi jedným z najlepších Happy Madison filmov, ktoré som videl. A schválne nepoužívam slovo komédia. Pretože pravdou je, že čo sa humoru týka, tento film toho až tak veľa v sebe nemá. Na druhú stranu ale to film celkom dobre kompenzuje uveriteľnými momentkami a veľmi civilizovaným Kevinom Jamesom, ktorý je v tejto role pre mňa ohromne osviežujúci. Takto som ho nevidel hrať už dávno a dokonca som mu to všetko bez problémov bol schopný uveriť. Tak trošku to pôsobí, že Happy Madison chceli mať svoj vlastný športový film podľa skutočnej udalosti a tak máme namiesto "Cool Runningstento film. A môžem za seba povedať, že som si to úprimne užil a dokonca som tým deckám fandil, aby sa im podarilo dosiahnúť to, čo si zaumienili. Nezaobíde sa to síce bez niekoľkých trápnych scénok a bohužiaľ (ako som spomínal na začiatku) veľkej zvracacej momentke, no inak som s výsledkom spokojný. Civilizovaný Happy Madison film je niečo, čo ma príjemne prekvapilo a fungovalo. Hodnotenie: B ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

No já si to pustil s tím, že to bude komedie, když jsem však viděl nápis: ,,based on true story" tak mi držka zvadla jak kytky na hajzlu. Myslel jsem, že tahle vyplačkovaná plačkost snad nikdy neskončí. Hodně tuků jak v másle flora.. taky se to tváří jako máslo, stejně jako tohle se tváří, že je komedie.. jdu si radši spravit náladu chcrláním kovid kašle a hraním ančártet štyry. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Typický film s klišoidným scenárom - tím chlapcov totálnych lúzrov, ale tréner ich vytiahne a oni začnú hrať ako profíci. Naivné a predvídateľné, hoci vraj na základe skutočnosti. Ale nebolo to celkom zlé, hoci o komédii by som nehovoril, nie je sa na čom rehotať. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pravdivy pribeh, ktery uhnul od pravdy. Melke zobrazeni sportu, rodicovstvi a komedie temer bez smichu. Postavy jsou dost bizarni, ale ne moc zabavne a k zamilovani. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Opravdu pohodová, rodinná, sportovní komedie. Americký fotbal nesleduji, ale tady mě to opravdu chytlo, když jsem viděl tu partu dětí, jak se pod vedením trenéra NFL snaží dostat na vrchol. Líbil se mi Kevin James, který byl ve své roli přesvědčivý a sympatický. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Je mi líto. Pokud někdo napíše, že je film komedie, měla by to být komedie. A tohle komedie není, protože to drtivou většinu času není vtipný. Není to úplně nesympatický, jenom nudný. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

No ano, to blití tu být nemuselo, ale po hříchu je třeba říct, že jsem tu jinou podobnou nechutnost nezaznamenal a to je u sandlerovky co říct. Příběh je takový klasický sportovní kýč a je jedno, jestli je to podle skutečné události, nebo ne. Nicméně herci jsou naprosto v pohodě, což platí především pro děti, člověk se zasměje a necítí se u toho blbě a konečně z toho čiší taková letní pohoda, takže při závěrečných titulcích máte na tváři takovej ten debilní spokojenej výraz. A to se počítá. 70% ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Další Sandlerovka bez Sandlera. Tentokrát dokonce méně jako komedie, více jako citlivý sportovní film. Jistě, nevyhne se to typickému podpisu a nechybí několik stejných herců. Nebýt však postavy Roba Schneidera, možná bych i zapomněl, že to je od stejné produkce. A jasně, NFL si moc fanoušků v Česku nenajde, přesto to velmi dobře sleduje příběh kouče, kterého sláva předchází a který je suspendován. Pokusí se nalézt cestu jak k oblíbenému sportu, tak i k milovanému synovi. Kevin James je výborný a skvěle mu k tomu sekunduje Taylor Lautner. To bych nikdy nečekal, že řeknu. Místy vtipný a ve výsledku opravdu povedený film z produkce Netflix. Ale jak už bylo řečeno pode mnou/nade mnou, prostě mnohými přede mnou. Film prostě brutálně a naprosto zbytečně sráží scéna se zvracením. Tenhle americký styl humoru já prostě nikdy nepochopím. (50 %) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po dlhšej dobe zase raz vydarená komédia z produkcie Adama Sandlera. Bez neho sú tie komédie nejak lepšie. Aj keď buranské DNA so štipkou nechutností sa tu bohužiaľ vždy nájde. Tento film mi pripomenul ďalšiu vydarenú komédiu Benchwarmers. Ale tentoraz je to o trochu menej vtipné ale zároveň aj menej nechutné. Dokonca aj tá jediná nechutná scéna so zvracaním ma rozosmiala. Srala ma len dementná postava tretieho vyžratého kouča na bicykli. A trochu viac mohli popracovať na vzťahu hlavného hrdinu a jeho syna. Všetko ostatné ale v rámci žánru funguje perfektne. Vďaka krátkej stopáži to má svižné tempo a finálny zápas je dostatočne napínavý. S jeho vyústením som tiež spokojný, takže celkovo tomu dám tesne aj štvrtú hviezdu. Tento film si určite ešte niekedy pustím. 7/10. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Milý sportovní rodinný film, který sice neoslní, ale ani neurazí. Americký fotbal sice nepatří k mým koníčkům, jedno se mu ale zapřít nedá - zfilmování z prostředí hřiště počmáraného yardovými čarami má něco do sebe. Příběh je fajn, děcka jsou fajn, Kevin James je taky fajn. Humoru je málo, ale vzhledem k tomu, že jde primárně o rodinnou podívanou s krátkou stopáží, tak se to dá v klidu skousnout. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mám rád tyhle oddechové sandlerovky a Home Team nezklamal.Je sice dopředu jasné co se bude dít a jakého konce se dočkáme,ale díky nenásilnému humoru,civilnímu Kevinu Jamesovi a příjemné atmosféře bez přepáleného dramatu sem se pobavil možná víc než sem čekal.Snad jen ten zápas plný zvracení si mohli tvůrci s klidem odpustit...65% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ďalší športový film z produkcie Happy Madison, to už samo o sebe znelo lákavo. Dokonca aj námet a prostredie detskej ligy amerického futbalu sa mi pozdávalo. Sandlerovský humor mám rád, a toto bol presne ten štýl, takže ako oddychovka mi to padlo celkom dobre, na niektorých hláškach sa dalo napokon aj skvelo zasmiať. Samozrejme, bolo to trochu idealistické, že sa sa z chronických babrákov stal zrazu konkurencie schopný tím, ale to som ešte bral. No čo mi skutočne znechutilo tento film, tak to bol rozhodne ten zápas, kde všetci grcali a popri tom hrali. Fakt stupidita najväčšieho kalibru! Napriek tomu, dávam 3* (ale nie som o tom úplne presvedčený). ()

Reklama

Reklama