Reklama

Reklama

Místo jménem Důstojnost

  • Chile Un lugar llamado dignidad (více)
Chile / Francie / Kolumbie / Argentina / Německo, 2021, 99 min (Alternativní 95 min)

Obsahy(1)

Dvanáctiletý Pablo dostane stipendium na škole v sektářské kolonii Dignidad, kterou na jihu Chile založili němečtí přistěhovalci. Brzy se stane oblíbencem místního vůdce, strýce Paula. Chlapec se postupem času stává svědkem podivných událostí. Na denním pořádku je zde násilí, zneužívání i mizení dětí, kterým nahánějí strach démonické bytosti. V tomto zvráceném světě se však schyluje k revoluci, která může být Pablovou jedinou šancí na útěk. Nechvalně proslulá kolonie Dignidad byla úzce spjata s režimem Augusta Pinocheta. Mladá generace země je připravena mluvit o tíživé historii, v níž kolonie Dignidad představuje jednu z nejtemnějších kapitol. (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

NikaIn 

všechny recenze uživatele

Námet perfektný,prijala by som trošku surovejšie podanie príbehu,ale tým, že mám veľkú fantáziu to bolo pre mňa aj tak šokujúce.Niekoho bez predstavivosti,to môže nudiť.Nie je to pre každého. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Stále čekáte kdy to vypukne a ono ve výsledku nemá co. Hanns Zischler tenhle tábor těžce zachraňuje a i tak se budete kousat nudou. Režisér měl náměť, který uchopil dost zvláštně. Jeden klučina objeví zvláštní chování strýce Paula a chce utéct z tábora. Že je to málo?Je. Rádoby afektované věci okolo zneužívání dětí, tábora jako celku vypadávají jak žížaly ze země.35% ()

Reklama

Dawe2 odpad!

všechny recenze uživatele

SPOILERY!!!  Byla jednou jedna komunita a v ní zneužívali mladé chlapce, ostatním tam Němci při diktatuře totálně vymývali mozky. Film je příšerný, nevidím jediný důvod se na něj koukat. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama