Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest kamarádů si pod přísahou slíbí, že se nikdy neožení a každý přispěje do společného fondu tisícem dolarů. Všechno získá ten, kdo poslední zůstane svobodný. O sedm let později zůstanou svobodní pouze dva - Michael a Kyle. Společná kasa se mezitím rozrostla na půl miliónů dolarů. Zoufalý Michael musí splatit ohromný dluh a osnuje plány, jak dostat Kyla do manželského chomoutu se sexy Natálií "ztracenou láskou Kylova života". Ale divoká honba za penězi v této bláznivé komedii začíná teprve tehdy, když se do krásné dívky zamiluje sám! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

Anthony 

všechny recenze uživatele

Hlavní postava potřebuje zajistit, aby se jeho kamarád oženil, protože pak získá peníze určené poslednímu svobodnému. Má na to měsíc, pak bude peníze potřebovat opravdu nutně - dluží totiž nesmlouvavému řediteli kasina. Tato jednoduchoučká zápletka je prošpikovaná mnoha gagy hlavně z oblasti sexu. Jejich úroveň je dost kolísavá. Docela jdou citace z filmů (MI2, Americká krása) a ještě pár dalších scén je obstojných, u dost scén jsem zase nevěděl proč se smát, ale věděl jsem, že bych se dle autorů smát měl. A občas jsem se pobavil docela dobře: když jsem zjistil jaká tři slovíčka chtějí ženy (některé) slyšet nebo při scéně s amputovaným varletem. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Komedie, která se ze skutečně vtipné jednohubky rozsypala do série nechutných vulgarit. Přitom jí do té doby stačilo málo, vždyť i úsměvná parodie na styl Johna Woo dokáže potěšit, ale druhá polovina je zbytečná a všechno tak kazí. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tady nejde o zadny veledilo, proste typicka stupidni komedie s jednoduchym dejem, ktera ale skvele pobavi. Pribeh je totiz sice predvidatelnej a plnej klise, ale zaroven i na komedii naprosto dostacujici, kterej svizne odsejpa, o forky neni nouze a to at o ty normalni, pres par docela prasaren. Herecky obsazeni se taky povedlo, O'Connell je spravnej sympatak a dostava se do takovejch pruseru, ze ho clovek musi litovat, i kdyz si to kolikrat zpusobi sam, protoze to je hovado. Jeho kamaradi sice nemaj zadnej velkej prostor, ale vcelku slusna particka a pak tu jsou sexy herecky, prakticky jakakoliv trosku podstatnejsi role je obsazena nejakou sexy pipinou a vevodi jim super sexy Elizabeth. Proste pohodova, misty nechutna a misty stupidni komedie, ktera ale spolehlive rozesmeje a bavi celou dobu. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Zábava,zábava a ještě jednou zábava, hned od začátku na mě dýchla ta skvělá uvolněná a svižná atmosféra a prakticky až do konce to nepřestalo. Herecký zastoupení víc než pěkný, Shannon Elizabeth to tam pěkně prozářila a Jerry O'Connell byl naprosto skvělej. Takhle si představuju oddechovou zábavu. Ale abych pravdu řek, tak pár vtipů je tam trošku přehnanejch, ale nic co by se nedalo přežít ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavá, hodně originální a především velice vtipná komedie, u které v mém případě nastal jeden paradox, že jako první jsem viděl druhý díl a až teprve nyní, o nějaké dva roky později, jsem viděl tento první díl. Ale vzhledem k tomu, že dva roky staré vzpomínky na druhý díl jsou už jaksi vybledlé, tak se budu věnovut jen tomuto filmu, který dokázal opravdu královsky pobavit a u některých scének jsem jen zíral a tlemil se. Scéna s vyoperovaným varletem, které si dá jako zákusek jeden z nemocničních doktorů v jídelně, nebo scénka s hlavním hrdinou, kterak v dámském kožešinovém županu běží zabránit svatbě a narazí na ochránce zvířat, či scéna s hlavním hrdinou jak si "užívá" s knihovnicí, to všechno byly naprosto geniální scénky, z nichž scénárista dokázal vytěžit naprosté maximum a které mi budou asi ještě hodně dlouho rotovat v hlavě, protože jsou tak povedené, že se jim musím smát ještě teď. Ale abych byl spravedlivý, film není po celou dobu vtipný, chvílemi si vybral i slabší chvilky, ale ty scénky, které jsem popsal a které všechny přicházejí až v druhé polovině filmu, to bohatě vynahrazují. Mám-li být maximálně upřímný, tak jsem nečekal, že se budu až takhle bavit, tahle komedie rozhodně stála za můj čas, kterého absolutně nelituji. Bavil jsem se, což je u komedie základ, a proto film také patřičně ohodnotím nadprůměrným hodnocením v podobě čtyř sympatický a zasloužených hvězd. ()

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Celkem jsem se u toho filmu zasmál asi tak 5x, z toho dvakrát, když se film snažil parodovat (vcelku úspěšně) jiné slavné filmy. Ale jinak to je další z řady "teenagerských" komedií, které jsou od "Prciček" tak populární.. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Ne, že bych se nezasmál, ne že by mi hudba nepřipomínala American Pie, ale na můj vkus zde bylo až moc rádobyvtipných (trapných) scén. Navíc hlavní hrdina mi byl do začátku nesympatický. Oproti tomu Shannon Elizabeth vypadala daleko sympatičtěji než v American Pie. Kdybych si jako měřítko pro srovnání vybral byť jen American Pie III, Tomcats by zaručeně prohráli. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Tak nevím. Chvílemi jsem se u toho dobře bavil a o pár okamžiků později jsem koukal na obrazovku a přemýšlel, jestli si tvůrci vážně myslejí, že je to vtipné. Jako na houpačce. Shannon Elizabeth vypadá vážně k světu. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Mám rad komedie kde je plno humoru sexy ženy a spousta našlapanych kecu ale atdy my hodně postradalo velka škoda příště ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Moc zábavná komedi s hodně vtipným Jerry O'Connellem.Pokud se chtete pobavit, tak po tomto filmu hned šáhněte. ()

5150 

všechny recenze uživatele

hodnocení 70%.. Tak hned úvodní titulky s peckou "Want You Bad" od The Offspring tuhle ztřeštěnou romantickou komedii pěkně nakopnou a přestože se humor místy pohybuje na hodně tenkém ledě, díky nadsázce bezvadně funguje. Hodně dobré je herecké obsazení a konkrétně Jerry O´Connell s Shannon Elizabeth se výborně doplňují a jejich společné výstupy mají náboj. Rovněž Jake Busey si svou roli patřičně užil. Nakonec potěší i zdánlivé maličkosti, jako například kouzelný odkaz na MISSION: IMPOSSIBLE 2. ()

Reklama

Reklama