Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest kamarádů si pod přísahou slíbí, že se nikdy neožení a každý přispěje do společného fondu tisícem dolarů. Všechno získá ten, kdo poslední zůstane svobodný. O sedm let později zůstanou svobodní pouze dva - Michael a Kyle. Společná kasa se mezitím rozrostla na půl miliónů dolarů. Zoufalý Michael musí splatit ohromný dluh a osnuje plány, jak dostat Kyla do manželského chomoutu se sexy Natálií "ztracenou láskou Kylova života". Ale divoká honba za penězi v této bláznivé komedii začíná teprve tehdy, když se do krásné dívky zamiluje sám! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (72)

DonQ 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to v pubertě, tedy před dlouhou dobou a tenkrát jsem se samozřejmě hodně nasmál. Kromě toho, že mne to TEHDY bavilo si už jen pamatuji na výživnou (doslova) scénu s amputovaným varletem. Takže z nostalgie čtyři, ale dost silně pochybuji, že bych takhle hodnotil pokud bych si to pustil dnes. ()

demovka 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem kocoury mokrát a klidně se na ně podívám znovu. Má to jednoduchý důvod. Bavím se u toho a směju se. Vemte si většinu amerických rádoby komedií a zavzpomínejte, zda jste se smáli či alespoň usmívali. Moc ne, že? Já tedy jsem se u většiny amerických "komedií" nesmála. Jerryho životní příhody mě rozesmáli. Veškeré snahy postavám věřím. Myslím, že tři hlavní mužští hrdinové byli dobří (Jake, Horatio, Jerry), hlavně Jake Busey je perfektní. Zápletka nepatří mezi ty nejdokonalejší. Ale věřím v partu dospívajících chlapů, kteří drží při sobě a v podstatě se bojí vsptoupit do života, bojí se odpovědnosti a to je stmeluje. Ta myšlenka je pravdivá. Děj je předvidatelný a některé sekvence, záběry přiliš gagové - situačně komické. Pobavily mě i záběry navíc, které jsem viděla po filmu. Takže i ty přehnané mi prostě k filmu sedly. Postava rusovlásky je dokonalá a postava manželky lékaře taktéž. Policejní záběry mohli být natočeny dokonaleji, způsobem natočení vybočují. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Šest kamarádů na svatbě prvního z nich uzavře sázku - každý rok, vloží do společného fondu nějaký doláče, a kdo zůstane poslední svobodný, shrábne celej bank. O několik později, když je v banku už téměř půl miliónu, zůstávají stále svobodní dva - Michael Delany (Jerry O'Connell) a Kyle Brenner (Jake Busey). Michael se ale dostane do vážných finančních problémů, a jediná cesta z nich je co nejdříve dostat Kyla do chomoutu, a vyhranými penězi zaplácnout dluhy. Ale jak na to, když Kyle je nenapravitelný sukničkář? Možná pomůže jeho dávná láska, Natalie (Shannon Elizabeth). Ale to by se do ní nesměl zamilovat sám Michael ... Čekal jsem ulítlou komedii plnou fekálního humoru, a takové tři čtvrtiny filmu jsem byl velmi mile překvapený, jak slušný film se z námětu dokázalo vykouzlit. I když v poslední čtvrt hodince šla kvalita filmu rapidně dolů (celá zápletka ohledně ufiknuté koule mi nejenže přišla nevtipná, ale v pojetí celého filmu i totálně zbytečná). Ale celkově jsem se docela dobře bavil. Určitě jde o lepší průměr, a ve své kategorii o nadprůměr ... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tady nejde o zadny veledilo, proste typicka stupidni komedie s jednoduchym dejem, ktera ale skvele pobavi. Pribeh je totiz sice predvidatelnej a plnej klise, ale zaroven i na komedii naprosto dostacujici, kterej svizne odsejpa, o forky neni nouze a to at o ty normalni, pres par docela prasaren. Herecky obsazeni se taky povedlo, O'Connell je spravnej sympatak a dostava se do takovejch pruseru, ze ho clovek musi litovat, i kdyz si to kolikrat zpusobi sam, protoze to je hovado. Jeho kamaradi sice nemaj zadnej velkej prostor, ale vcelku slusna particka a pak tu jsou sexy herecky, prakticky jakakoliv trosku podstatnejsi role je obsazena nejakou sexy pipinou a vevodi jim super sexy Elizabeth. Proste pohodova, misty nechutna a misty stupidni komedie, ktera ale spolehlive rozesmeje a bavi celou dobu. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavá, hodně originální a především velice vtipná komedie, u které v mém případě nastal jeden paradox, že jako první jsem viděl druhý díl a až teprve nyní, o nějaké dva roky později, jsem viděl tento první díl. Ale vzhledem k tomu, že dva roky staré vzpomínky na druhý díl jsou už jaksi vybledlé, tak se budu věnovut jen tomuto filmu, který dokázal opravdu královsky pobavit a u některých scének jsem jen zíral a tlemil se. Scéna s vyoperovaným varletem, které si dá jako zákusek jeden z nemocničních doktorů v jídelně, nebo scénka s hlavním hrdinou, kterak v dámském kožešinovém županu běží zabránit svatbě a narazí na ochránce zvířat, či scéna s hlavním hrdinou jak si "užívá" s knihovnicí, to všechno byly naprosto geniální scénky, z nichž scénárista dokázal vytěžit naprosté maximum a které mi budou asi ještě hodně dlouho rotovat v hlavě, protože jsou tak povedené, že se jim musím smát ještě teď. Ale abych byl spravedlivý, film není po celou dobu vtipný, chvílemi si vybral i slabší chvilky, ale ty scénky, které jsem popsal a které všechny přicházejí až v druhé polovině filmu, to bohatě vynahrazují. Mám-li být maximálně upřímný, tak jsem nečekal, že se budu až takhle bavit, tahle komedie rozhodně stála za můj čas, kterého absolutně nelituji. Bavil jsem se, což je u komedie základ, a proto film také patřičně ohodnotím nadprůměrným hodnocením v podobě čtyř sympatický a zasloužených hvězd. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • The New York Times k filmu napsal: "Film je náruživě vulgární, ale ne mimořádně zábavný, zejména proto tak často postrádá rozdíl mezi vyspělým humorem a humorem drsným." (R.K.)

Reklama

Reklama