Reklama

Reklama

Královské zacházení

  • USA The Royal Treatment
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kadeřnice Izzy chytí příležitost za pačesy a zapojí se do příprav na svatbu okouzlujícího prince. Když to ale mezi nimi začne jiskřit, dá přednost lásce, nebo povinnosti? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Královské zacházení je typickou netflixovskou romanťárnou, kterých již pod jejich taktovkou vznikly desítky, možná už stovky. Skoro nikdy se nejedná o nějaký průšvih a dívat se na to dá, ale přesto, že herci jsou sympatičtí a pohádkovoromantický ráz do kinematografie patří, tak víc jak průměr dát nemohu. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Aký idiot robí Netflixu preklad do dabingu? Keď kráľ alebo princ hovorí o "subjects", tak hovorí o svojich poddaných a nie o svojich subjektoch. Asi aj tam zamestnávajú len absolventa vysokej školy genderových štúdií, čo vie inak veľké hovno a pre spoločnosť je užitočný ako stierače na ponorke. Inak je ale film lepšie pozerať bez zvuku, lebo pár uškriekaných ženských vám môže spôsobiť trvalé poškodenie sluchu. A kto nie je fanúšikom princov z Perzie, ktorí sú vždy najsamlepší gentelmani, hoci evidentne s cieľom za peniaze dostať len ďalšiu konkubínu do postele, môže rovno vypnúť aj obraz. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Princ se chystá na svatbu a chce se ostříhat tak požádá služebníka , aby zavolal do kadeřnictví ten , ale splete číslo a místo do kvalitního salónu zavolá do jakéhosi průměrného.  Jelikož je princ spokojený domluví jim pak kšeft na své svatbě tam se zakouká do kadeřnice a zamiluje se do ní. Problém je v tom, že ta mezi nima láska žádná není za celý film se na ni jednou zamilovaně podívá   a políbí se až na konci z její strany zde ani zájem není pro změnu vůbec. Ačkoliv má film 96 minut tak se táhne jakoby měl 2 hodiny a většinu času se nic neděje. Ty její kamarádky jsou strašné krávy chovají se hůře jak puberťačky a z představy , že jsou to kosmetičky bliju ještě doteď a to jsem chlap. Jinak to by nebyl Netflix , aby tam nedal homosexuální agitku zde se to absolutně nehodí už minule jsem u čehosi psal, že nejspíše na to mají kvóty a asi to bude i pravda.  Abych jen nekritizoval Laura Marano je v pohodě má tam pěkné šaty (ty květované) a celkově dobře hraje. Ta písnička před koncem je taky povedená. 60 procent P.s. proč by si ženská z bohaté rodiny brala chudáka co nemá žádné peníze co by tou svatbou  jako získala? Tady je řečeno, že jakési území nicméně s tím jak je to prezentované  mají tolik prachů, že kdyby chtěly si takových územích koupí hromady. ()

Kritik. 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých lepších romantických, so sympatickými charaktermi postáv (posúdenie sympatickosti samotných hercov nechám na vás). Nie úplne prvoplánové, milé, príjemné. Trochu mi chýbalo, že sme nevideli zmenu princovej osobnosti aj v praxi (jeden skutok nestačí, tešil som sa ako zatrasie kráľovstvom) a ani žiadne riešenie problémov kráľovstva. VEeď stále ostali chudobní, nezískali peniaze, štvrť za kolajnicami ako aj mienka o nej ostane bez zmeny... Tak trochu nedokončené / alebo rýchlo ukončené. Ale stále stokrát lepšie než väčšina filmov podobného žánru. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Stokrát spracovaný a zahraný klasický príbeh (začiatkom mierne namyslený princ spozná peknú, zároveň chudobnú, slečnu a tá ho zmení jeho pohľad na veci (ostatné už poznáte)). Ničím nedokáže prekvapiť, prípadne chytiť, bohužiaľ ani z hereckej stránky. Netflix po Brazen pomerne rýchlo vypustil opäť jeden low quality film do sveta. Osobné hodnotenie: 56% (*) ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama