Reklama

Reklama

Královské zacházení

  • USA The Royal Treatment
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kadeřnice Izzy chytí příležitost za pačesy a zapojí se do příprav na svatbu okouzlujícího prince. Když to ale mezi nimi začne jiskřit, dá přednost lásce, nebo povinnosti? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Stokrát spracovaný a zahraný klasický príbeh (začiatkom mierne namyslený princ spozná peknú, zároveň chudobnú, slečnu a tá ho zmení jeho pohľad na veci (ostatné už poznáte)). Ničím nedokáže prekvapiť, prípadne chytiť, bohužiaľ ani z hereckej stránky. Netflix po Brazen pomerne rýchlo vypustil opäť jeden low quality film do sveta. Osobné hodnotenie: 56% (*) ()

JanJakJan 

všechny recenze uživatele

Pozor spoiler😂: Klasická, americká představa o tom, jak obyčejná holka sbalí prince z vymyšlené země. Po nesouhlasu královské rodiny odjezd zpět nejidealneji do NY. Celá zápletka končí tím, že v Centralparku mají zřejmě  půjčovnu koni na  kterém si  přijede vyzvednout svou neurozenou princeznu…. vtipná oddechovka u které  se vám podaří vyžehlit spoustu prádla a možná i uvaříte🤩 ()

Reklama

Athree 

všechny recenze uživatele

Fenomén smyšlených království se opět vrací na scénu. Tentokrát v multikulti provedení v čele s Aladinem a hvězdou Disney Channel. Bohužel mi to přišlo jako přes kopírák různých předchůdců. Domluvený sňatek, nějaký menší záporák, podobné rodinné osudy hlavních hrdinů a samozřejmě happyend. Nejspíše další netflixovská rychlokvaška. :-) ()

Kritik. 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých lepších romantických, so sympatickými charaktermi postáv (posúdenie sympatickosti samotných hercov nechám na vás). Nie úplne prvoplánové, milé, príjemné. Trochu mi chýbalo, že sme nevideli zmenu princovej osobnosti aj v praxi (jeden skutok nestačí, tešil som sa ako zatrasie kráľovstvom) a ani žiadne riešenie problémov kráľovstva. VEeď stále ostali chudobní, nezískali peniaze, štvrť za kolajnicami ako aj mienka o nej ostane bez zmeny... Tak trochu nedokončené / alebo rýchlo ukončené. Ale stále stokrát lepšie než väčšina filmov podobného žánru. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Aký idiot robí Netflixu preklad do dabingu? Keď kráľ alebo princ hovorí o "subjects", tak hovorí o svojich poddaných a nie o svojich subjektoch. Asi aj tam zamestnávajú len absolventa vysokej školy genderových štúdií, čo vie inak veľké hovno a pre spoločnosť je užitočný ako stierače na ponorke. Inak je ale film lepšie pozerať bez zvuku, lebo pár uškriekaných ženských vám môže spôsobiť trvalé poškodenie sluchu. A kto nie je fanúšikom princov z Perzie, ktorí sú vždy najsamlepší gentelmani, hoci evidentne s cieľom za peniaze dostať len ďalšiu konkubínu do postele, môže rovno vypnúť aj obraz. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama