Reklama

Reklama

Neymar: Dokonalý chaos


Návrat (E02)

(epizoda)
Dokumentární / Sportovní
USA / Brazílie, 2022, 1 h 1 min

VOD (1)

Obsahy(1)

V dresu Barcelony Neymar zažil vzestup jako fotbalista i celebrita. Kvůli odchodu do Paříže, tlaku při mistrovství světa i závažným obviněním zůstává v centru pozornosti. (Netflix)

Recenze (4)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Ney opúšťa rodnú Brazíliu a vydáva sa do Európy aby sa stal najlepším futbalistom sveta. Jeho kariéra na Camp Nou nabrala rýchli spád. Teraz sa iba musí dostať z Messiho tieňa čo sa zdá ako nemožné. Prevedenie: O dosť lepšie ako prvá časť. venujeme sa viac futbalu a pre mňa osobne je jeho obdobie na Camp Nou najzaujímavejšie v jeho kariére. Páči sa mi ako sa z neho dokument nesnaží robiť mesiáša ale ukazuje aj tienisté stránky jeho osobnosti. 77% ()

rt12

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle mně se toto nedá hodnotit. Hodnotíme zde zpracování dokumentu, nebo samotného Neymara ? Vše je ovlivněno hlavně tím, jak je Vám tato hvězda sympatická. Na jedné straně  kouzelník s míčem s nadáním pro fotbal to se nedá upřít. Na druhé straně pozér, nevychovaný spratek, sólista v kolektivní hře a hlavně nechutný simulant. Já osobně ho nemám ráda a vztah k němu se nezměnil ani po tomto dokumentu. Proto nehodnotím. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama