Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na smrtelné posteli přinutí matka svého syna, aby jí slíbil, že se nikdy neožení, což v něm zanechá mentální blok ve vztahu k závazkům vůči jeho přítelkyni. Nakonec se rozhodnou vzít se v Las Vegas, avšak mocný gambler se postará o to, aby muž prohrál 65 tisíc dolarů v pokeru. Nabídne mu, aby dluh splatil víkendem s jeho přítelkyní. Najednou se muž stává chorobně žárlivým a sleduje svoji snoubenku a jejího bohatého společníka, avšak upadá do léček, jak se jej gambler snaží zbavit. (TV Prima)

(více)

Recenze (76)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Nepříliš zábavná komedie, svým námětem tak trochu ve stylu Neslušného návrhu. Nicolas Cage je přece jen lepší v akčnějších filmech a Sarah Jessica Parker sice patří mezi mé oblíbené herečky, ale tady bych se spíše nechal kochat jejími půvaby, než herectvím. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Příjmená komedie u které když přestanete řešit dost nepravděpodobnou zápletku, tak se skvěle pobavíte. Celé je to v rytmu Elvise Presleyho a Sarah Jessica Parker jak se mi jinde nelíbí, tak tady je fakt kočka. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Tak žltý či červený?!“ – „Žltý.“ – „Ale on hovoril...“ – „Robil si srandu!“ Často sa pri filmoch stáva, že scenár je slabší a režisér neskúsený a producenti málo ambiciózni, ale situáciu ešte môže zachrániť herecké obsadenie. Kameň úrazu tejto snímky je bohužiaľ nielen v nenápaditom a prekvapení poctivo vyplienenom scenári, ale aj v tom, že po hereckej stránke sa tu stretli výrazné tváre, ktoré nepatria medzi najobľúbenejších hercov: Cage je v týchto typoch nesympaticky nafúkaný a celkovo „prehnaný“, Jamesa Caana ja osobne „môžem“ len veľmi nečasto (KRSTNÝ OTEC 1-2 a MISERY NECHCE ZOMRIEŤ, na nič štvrté si nespomínam), z Pata Morita (KARATE KID) si aj tak len všetci robia srandu a, ruku na srdce, Sarah Jessica Parkerová („Sex v meste“) tiež nie je práve dvakrát veľkou výhrou. Tempo je ospalé, atmosféra matná a dialógy idú z nezaujímavého bodu A do nezaujímavého bodu B, suma sumárom štandardný polotovar a priemerný film za slabých 60%. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle je takovej ten druh filmu, kterej kdyz neuvidite, tak se nic nestane, ale zaroven se na nej kouka uplne v pohode. Je to takova jednoduchoucka komedie s par vtipnejma scenama a zajimavym pribehem. Nicolas Cage je tady docela dobrej, zato Jessica tu je spis proto, ze je sexy a dobre se na ni diva. Trosku me mrzelo, ze se nakonec z Jamese Caana nevyklubal nejakej vychcanej podvodnik. A taky se tu objevi v maly roli kung-fu Pat Morita. Peknej prumer. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

No, tenhle první výlet do L.V. se Nicolasu Cageovi myslím moc nepovedl... Jack má problém s maminkou, jako každý typycký kluk z N.Y. kolem třicítky že... Pak maminka odejde na pravdu bóží a jack má problémy s holkami - a nejspíš taky trošku problémy s mozkem, respektive tou částí, která by měla myslet. To si tak jede vzít svou Betsy zrovna do Vegas a když už mu ani královský >flush k jéčku< není k ničemu, prohraje svou šelmičku v kartách. Uf. Pak si ještě zaletíme na Hawai (asi kvůli podpoře cestovního ruchu) a už se belháme - i když s padákem na zádech - k happyendu tak pitomému, jak jen ve Vegas se může stát... Celé je to tak prvoplánové, že je to (po snad celkem slibném začátku) vlastně až otravné. Zoufale průměrná romance s mizerným scénářem a se semotamo vtipnými vložkami, další zbytečný hvězdně obsazený hollywooďák. Taktak. Tak Viva Las Vegas Nicolasi! Ale až o tři roky později v "Leaving Las Vegas"... - - - P.S. Docela by mě zajímalo, kam ta S.J.P. chodí posilovat. To její svalstvo je tedy fakt rajcní. - - - P.P.S. Pozor na >profíky< z firmy Intersonic - no nic, ale obraz 4:3 na dvd, to je fakt Dílo Vymaštěného Debila... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Někdo imituje Elvise Presleyho, jiní se pokoušejí napodobit romantickou komedii aneb zatímco oči poulící N.Cage prohrál Sex v Jorku Parkerovou v kartách, tak režiséra Bergmana, když se rozdávaly karty vypointovaného humoru, ani nepustili k hracímu stolu a pak marná jest i přítomnost mých oblíbených borců J.Caana, T.Shalhouba, či S.Cassela. Při pohledu na Cageovu filmografii se nabízí paralela s jedním z možných vývojů manželského života - nejdříve svatba a líbánky v hlavním městě hříchu a pak se tamtéž z toho všeho o tři roky později uchlastat k smrti (Leaving Las Vegas).. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Romanticka oddychovka, ktora prijemne pobavi tych, ktori od nej vela neocakavaju. Akekolvek reakcie alebo rozhodnutia Sarah Jessicy Parker vo filme su dost nepravdepodobne, takze treba vsetko brat s rezervou. Od rezisera Bergmana sa mi omnoho viac pacila romanticka "rozpravka" MUZE TO POTKAT I VAS (1994) opät s Cageom...10.09.2008 ______ Nicolas Cage - (Jack Singer) +++ Sarah Jessica Parker - (Betsy / Donna) +++ James Caan - (Tommy Korman) +++ Pat Morita - (taxikár) +++ Anne Bancroft - (Bea Singer) +++ Hudba: David Newman +++ ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tak tohle fakt nechápu. Kde jaká blbost zde má přes 60 %, ale tato vynikající komedie jen 52 %? No to mě fakt hlava nebere… No nic, radši zde napíšu, že se mi to hodně líbilo, pochválím Cage a Parker (která mi konečně připadala jako ženská!) a nesmím zapomenout na scény s Elvisy v letadle! Za mně plný počet taky proto, že je to fakt brutálně podceněno! ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Cage se trochu utrhl z řetězu a rozjel poker ve velkým, ale vše má své meze. Zaplést se z podvodníkem Jacka vyjde hodně draho. ( Hodnocení: 6/10 ) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Už aj v tomto filme mi neskutočne začala vadiť Sarah Jessica Parker. Na druhej strane však vynikli Caan a Cage. Opäť jeden z tých filmov, ktoré boli v 90.rokoch hitom, no v dnešnej dobe nestoja za veľa. A dnešného diváka neuspokoja. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Asi jsem tlustý Američan, ale mně se stejně jako jim tahle komedie proklatě líbí. Je taková crazy, Cage tu předvádí mega komediální výkon, kdy jako soukromý detektiv nosí zajímavé převleky jako třeba dvoumetrový knírek a je takový Elvisovsky ulítlý. James Caan si k památce ke Kmotrovi střihl starého dobrého mafiána a Sarah Jessica Parker ujde. Prostě vtipná, nenudící bláznivá komedie. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Jack Singer je celkem naivní a důvěřivý mladík, který v pokeru prohrál nejen velký balík peněz, ale jelikož měl hluboko do kapsy, tak mu nezbývalo než přistoupit na návrh mafiána, aby mu na jistou dobu půjčil svoji přítelkyni jako společnici. Mafián si ji odveze na Tahiti a tam s ní stráví překrásný víkend. Jackova přítelkyně je také překvapivě okouzlená bohatým mužem a až se jí nechce vrátit k obyčejnému způsobu života. Jack se bude moc snažit, aby si její náklonost zase získal a všechno bylo jako dřív. V počátcích své kariéry Nicolas Cage nenarážel na příliš zajímavé role, ačkoliv se nedá napsat, že by v těchto zapadlých filmech nebyl dobrý. Je tím lepším co film lehce kontroverzního režiséra Andrewa Bergmana nabízí. To ostatní už je opravdu hodně pomíjívé a zapomenutelné jelikož film nepřijde s ničím výrazným a pamětihodným. Občas přijde s nějakou vtipnou scénou, ale na pořádné gagy je skoupý. A navíc je to film s dost fádní režií. Kdo však sympatického Nicolase vidět v nějakém jeho starších filmů má možnost porovnat tento s jeho novějšími kousky a zjistit jak na tom jeho kariéra tehdy byla. A moc slavné to opravdu nebylo. Mé hodnocení: 40% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Opravdu by se tohle odehrálo kvůli někomu kdo vypadá a chová se jako Sarah Jessica Parker? Asi těžko. Pro mě nepříliš zábavná romantika, kterou se možná, a pokud ano tak mnohem lépe, inspiroval Neslušný návrh. Nezachrání ji ani těch několik vydařených momentů (Elvisové) ani šarm Jamese Caana. ()

Reklama

Reklama