Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policista Charlie Lang, pochůzkář v newyorské čtvrti Queens, nemá jednoho dne drobné na spropitné, a tak napůl žertem nabídne mrzuté servírce Yvonne polovinu svého losu. Na tom by možná nebylo nic zvláštního, kdyby se svou energickou manželkou Muriel nevyhrál čtyři miliony dolarů. Charlie se ale rozhodne dodržet slib a přenechat Yvonne polovinu. Zatímco Muriel, toužící po lepším životě, začne utrácet peníze za kožichy a podobné zbytečnosti, Charlie věnuje příteli doživotní permanentku na zápasy jeho oblíbeného týmu. Znovu se stane hrdinou, když je postřelen při ochraně obchodu, přepadeného dvojicí lupičů. Yvonne si koupí malé bistro, v němž pracovala jako číšnice. Opětovně se setkají, když jim ujede loď, na níž se pořádá party pro výherce loterie, a stráví spolu příjemný večer, plný bláznivých nápadů. To je pravý opak toho, co prožívají se svými partnery. Zatímco notorický lhář Eddie dosti nevybíravým způsobem nutí Yvonne, aby mu dala část své výhry, chamtivá Muriel vyhodí Charlieho, který netouží po lepším životě. Štěstí jako by dvojici opustilo. Když se náhodou setkají v hotelu, kde se nezávisle na sobě rozhodnou strávit noc, nešetří bulvární tisk smyšleným popisem románku obou výherců. Muriel požádá o rozvod a chce nejen Charlieho podíl, ale také podíl Yvonne, který s pomocí právníků nakonec získá. To však zdaleka není konec. (TV Nova)

(více)

Recenze (146)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Tahle romance by se ve skutečném životě nikdy nestala. Asi jsem nějaký moc "otupělý" dnešním světem, ale prostě nevěřím, že na zeměkouli existuje někdo, kdo by se takhle dokázal podělit o výhru v loterii. Proto je to jen za 2 hvězdičky. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Polda z jiné planety potká servírku z jiné planety a je z toho láska z jiné planety. Celkem pěkná romantická pohádka...z jiné planety... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Desna pohadka. Cage je super sympatickej ultra dobrackej polda, kterej kazdymu pomaha, ona je servirka a taky kazdymu pomaha, postupne se vyviji jejich vztah a je to desne optimisticka a predvidatelna romantarna. Pak si asi tvurci rekli, ze by nejakej ten problem neuskodil, tak tu mame zaverecnou rozvodovou pulhodinku a ta uz je bohuzel lehce navic, protoze do ty doby film perfektne zabavne slape. Cage a Fonda se k sobe perfektne hodi a fakt jsou perfektni, naproti tomu Perez bych nejradsi omlatil drzku o chodnik. Celkove sice fakt desne preslazeny a neverohodny, ale zaroven skvele prijemny a mily. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Podobné filmy už se netočí a je to velká škoda. Nic proti existenciálním dramatům plných deprese, rozvodů, nezaměstnanosti a rakoviny, které frčí v posledních letech, mám je vlastně docela rád. Ovšem čas od času neuškodí 90´ pohoda, která vám od všech těch straček luxusně vyčistí hlavu. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Typicky americká story, která může vyvolat spoustu pozitivních emocí, nicméně pro mě jako střízlivě uvažujícího, skepticky naladěného a pragmatického Čecha jde o nerealistický výchovný příběh, který nezachrání ani hvězdné obsazení. Je to zkrátka taková romantická pohádka pro dospělé. Celkový dojem: 45 %. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Typicky střižená a typicky sešitá romantická podívaná, která má ke komedii asi stejně daleko jako tučňák na písečnou dunu do Egypta, ale přesto se snaží poukázat na fenomén, který je v současnosti značně opomíjený - zlaté srdce. A právě scénář Jane Andersonové se točí právě a jenom kolem toho. Dneska už najdete jen málo lidí co by se rozdali, ale Nick Cage jednoho z nich zahrál tak přesvědčivě, že bych mu i věřil, že svůj vydřený hollywoodský honorář vhodí do klobouku prvního bezdomovce, kterého potká. Druhou stranou scénáře je zase ta skutečnost, že peníze kazí charakter a ne každý se takovému hlodání postaví. A nebo zas naopak vám mohou peníze pomoci odhalit kdo jaký ve skutečnosti je. Ať tak či onak, opět přes ně vede jedna velká filmová láska. Příběh celý byl asi stejně prapůvodně stavěný pro televizní obrazovky a videopůjčovny a tak je v něm spousta nedotažených záležitostí, jako odbyté sbližování zásadních postav. Nebo ta zmalovaná příšera co si jí Nick vzal a její přerod v prachy žeroucí mašinu. Andrew Bergman tak zvládl standardní úkony, které po něm produkční společnost vyžadovala a proto natočil jen průměrnou, ale přesto velmi ucházející podívanou. A brutální Nikitě Bridget Fondaové to zas neobyčejně sekne. Proto nemohu víš než na 6/10 neboli 3 hvězdičky. Na odpolední siestu ke kafíčku a koblize jako vyšité. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Je to sice Hollywood jako prase, ale i tak mě to zaujalo. Má to pěkný příběh a má to vtip. A závěr je sice idylický, je však dobře vymyšlený. Nicholas Cage s Bridget Fondovou mi tímto filmem vždycky přivodí dobrou náladu. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Starej dobrej Cage!!! A navíc příběh podle skutečnosti, sázka na jistotu :-D Není výročí jako výročí. ( Hodnocení: 8/10 ) ()

HOCKEYKA 

všechny recenze uživatele

Celkom mily romanticky filmik s jednoduchym,ale dolezitym mementom.Bridget Fonda a Nicolas Cage v modernej rozpravke o stasti,laske a peniazoch alias zamilovany pribeh,celkom ochudobneny o relitu.Na uvolnenie po tazkom nedelnajsom obede ako vysite. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Může se to stát i vám? Nemůže, ale docela dobře se kouká na to když se to stane Nickovi a Bridget. I love New York, New York. Jinak je to tedy limonáda jako blázen, hlavně celé soudní líčení je velice nepravděpodobné. Na zvednutí nálady film v pohodě stačí. 60% ()

burina 

všechny recenze uživatele

Nuz vaham nad hodnotenim.Herci boli velmi prijemni,mozno az privelmi.Obcas mi to pripadalo az vyhnane do extremov,hlavne v zavere.Proste neverim,ze by sa nasli dvaja tak dobri ludia,ktori by sa v kazdej situacii zachovali spravne.Ale aj napriek tomu som dvojici fandila.:) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Pohádka s mylným názvem. Andrew Bergman pokračuje v utopii Karla Maye či Jaroslava Foglara, že lidé jsou čestní a laskaví, že vám zašlou v obálce peníze, když jste na mizině. Chcete mou adresu? ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná romantická komedie, sice hodně přeslazená, ale chemie mezi Cagem a Bridget Fondou funguje. Pěkných 70%. ()

Reklama

Reklama