Reklama

Reklama

Owari no Seraph

(seriál)
  • Japonsko 終わりのセラフ (více)
Trailer 2
Japonsko, 2015, 9 h 12 min (Minutáž: 23 min)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Seraph of the End je postapokalyptický nadpřirozený anime seriál sledující mladého pomstychtivého muže, zatímco se snaží bojovat za přátelství a loajalitu v situaci se zdánlivě nemožnými překážkami. (mikki089)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (1)

Katakimiku 

všechny recenze uživatele

Začátek je super a hned mě zaujal a fajn pozdějších zápletek určitě není málo. Ale vytkla bych že prostřední části 1. i 2. série mi přišly trochu víc natažené, než se konečně dostali k hlavním bodům příběhu, i když popravdě, bavilo mě to, ovšem čekat dalších 10 dílů na Mika x Yuu moments bylo občas příliš náročné pro mojí psychiku. Ne, ale teď vážněji, konce byly v obou případech nejlepší díly z celé sezóny (teda štve mě úplný konec, protože se to pořádně neuzavřelo). Postavy jsou supr, animace v bojích je někdy super a někdy zase mohla být i lepší. Jen abych byla upřímná soundtrack ani openingy nejsou nejlepší a taky je škoda že tu nejsou zajímavější zbraně a útoky....Ale celkově jsem si to i přes pár menších nedostatků stejně užila. 7/10 ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

  • Postavy upířích šlechticů nesou svá příjmení podle skutečných lidí, o kterých se později tradovalo, že propadli vampyrismu či čarodějnictví jako Vlad III. Tepes, Elisabeth Bathory nebo Aleister Crowley. (Hlavonozec)

Reklama

Reklama