Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsou vánoce. Bill, Dave a Alvin Firpovi na útěku před policií dorazí do městečka Paradise, kde provedou bankovní loupež. Trochu zvláštní, ale úspěšnou. Mají 275 000 dolarů a zbývá jediné - opustit městečko. Tento napohled snadný úkol se značně zkomplikuje a čím déle "zlodějíčci" v městečku pobývají, začínají svého činu litovat. Billa (Cage) však napadne, opravdu netradiční řešení... (5150)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

tron 

všechny recenze uživatele

„Ak ma čapnú, tak ma čapnú – tak to chodí.“ (Pod)priemerná americká vianočná komédia zďaleka nedosahuje kvalít najlepších vianočných filmov Made in USA (VIANOČNÉ PRÁZDNINY, SÁM DOMA 1 - 2, BATMAN SA VRACIA), hoci sa nám ju naše televízie snažia každý rok nanútiť a reprízujú do omrzenia ako vianočnú klasiku, ktorou to nikdy nebude. Na strane druhej, ak UVIAZNUTIE V RAJI porovnáme s takými mizernosťami, ako sú SANTA CLAUS HĽADÁ MANŽELKU, vlastne môžeme byť za svižný vianočný výsledok vďační. Veľa snehu, ponaučenie, sviatočne prestretý stôl, takmer utopený kôň... ale predovšetkým otrasná, veľmi nesympatická ústredná trojka (Cage, Lovitz a Carvey). ()

sud 

všechny recenze uživatele

Komedie s výborným nápadem a hereckým obsazením, která je však taková celá nedotažená. Spoustu situací se nechalo lépe zužitkovat, jednotlivé postavy dohnat více ad absurdum (viz "Potíže s Arizonou" bratří Coenů), ovšem všechno jede tak na půl plynu. P.S.: Karel Heřmánek nadaboval Nicholase Cage nejlépe ze všech jeho dabérů (lépe než Vašinka nebo Mahdal), bohužel jsem ho slyšel pouze v tomto filmu. ()

Reklama

cross 

všechny recenze uživatele

Super "cool" zmatená komedie, která by se nejlépe dala přirovnat k Rising Arizona bří Coenů.Nicholas Cage odvádí standardní výkon, scénář je bláznivě vychytaný a vůbec, výborně jsem se pobavil, i když do kvality zmiňěných Rising Arisona chybý troška skutečného zatlačení na city (nejspíš hudbou, která je zde pouze klasickým komediálním patosem). ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Film, který si podle většiny diváků pět hvězd nezaslouží. Film ale, který pro mne subjektivně umí navodit nádhernou vánoční atmosféru, třebaže není stoprocentně vánoční. Mně ale stačí, když se ve filmu třeba jen mihne slovo "vánoce" a jsem naměkko. Trojice bratrů jde vyloupit banku do městečka, které je nedotčeno typickými lidskými zápornými vlastnostmi. Až poté, když zjistí, že lidé v tomto městečku si takovou lekci nezaslouží, hne se v nich svědomí. Nicolas Cage je sympaťák a jeho dva bráchové jsou roztomilí volové. Film mám velice rád, protože, jak už jsem řekl, u mě osobně navozuje krásnou vánoční atmosféru. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Vanoční komedie z trochu jinýho soudku než je zvykem, ale to jí vůbec neubírá. Nicolas Cage, ač ho radši vidim v akčňácích, tak je tady výbornej a jeho dva bratří v podobě Jona Lovitze a Danaho Carveye mu zdatně sekundujou, do toho vánoční atmosféra a jednodušší, ale vtipnej příběh a o zábavu je postaráno. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • V jednom z rozhovorů herec Jon Lovitz přiznal, že nezkušený režisér George Gallo si často nevěděl rady, a tak značnou část filmu odrežíroval sám Nicolas Cage. (Edgerton)
  • Trojnohý pes bol pridaný do scenára, keď režisér uvidel takéhoto psa a jeho majiteľa medzi divákmi, ktorí sledovali natáčanie. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama