Reklama

Reklama

Zakletý v čase

(seriál)
  • USA The Time Traveler’s Wife (více)
Trailer 1

Epizody(6)

Obsahy(1)

Romantická adaptace stejnojmenného knižního bestselleru z dílny scenáristy a režiséra Stevena Moffata sleduje magický milostný příběh Clare (Rose Leslieová ze seriálu Hra o trůny) a Henryho (Theo James) a jejich láskyplného manželství, které komplikuje nedobrovolné cestování v čase... (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (9)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Rose Leslie sice není ta nadpozemská Rachel McAdams, ale jinak mě vlastně Zakletý v čase bavil víc než filmová podoba. Theo James je v pohodě a sedí mi sem víc než Eric Bana, a stejně tak to rozvětvení myšlenek filmu, respektive knihy. Seriál sice pomalé tempo, ale ty postavy jsou dobře napsaný a bavilo mě sledovat jejich příběhy. Sice je to občas zamotanější než by se slušelo, ale i tak je velká škoda, že byl seriál po pouhých 6 dílech zrušený. Pokud si vzpomínám, je to možná poprvý, kdy mě zrušení seriál vyloženě mrzí. ()

Gixian 

všechny recenze uživatele

Masterpiece. Jako není to dokonalé, a místy je vidět určitá "nízkorozpočtovost", ale nevím co víc než toto bych mohl od televizní produkce kdy požadovat. Romantika, lidská smrtelnost, time-travel fuckupy, komedie i nenaplnitelnost lidského života / nedosažitelnost úplného štěstí - prostě masterpiece. ()

Reklama

Dawe2 

všechny recenze uživatele

50%, mužského nahého zadku si užijete do sytosti. Řekl bych ale, že zbytečně často, až je to fakt trapné. Zato je v tom málo logiky, (ne)konec a vlastně nevyřešený celý děj. Hodně zklamalo. Na jeden slušný film by to s úpravou scénáře asi bylo, takhle je to jen podprůměr a nevyužitý potenciál. Škoda. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ze seriálové verze Zakletého v čase mám úplně stejné pocity jako kdysi dávno z jeho filmového zpracování. I na druhý pokus mi přišel nápad dvou milenců, kdy jeden různě skáče časem a nemůžou tak být pořádně spolu, zajímavý, ale stejně jako napoprvé z toho tvůrci nedokázali vytěžit víc než trošku zvláštní, ale v jádru vlastně docela obyčejnou a tuctovou romanťárnu. Tady tomu navíc nepomáhá ani ústřední dvojice, protože Rose Leslie mám sice rád, ale na druhé straně Thea Jamese skoro vůbec a moc sem mu tu osudovou lásku nevěřil...60% ()

jarah 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že seriál nebol dotiahnutý do konca. V porovnaní s filmom má väčší priestor pre detaily. Oproti filmovej Clare je správanie seriálovej Clare prehnane hysterické, takže sa človek neustále čuduje, čo na nej Henry vlastne vidí. Tak, ako sa nezmyselne naštve, tak sa odrazu nezmyselne upokojí. Až som sa občas pýtala, či je to naozaj práca toho istého Moffata, ktorý má na konte Sherlocka a ďalšie úspešné diela. Keďže si ma napriek tomu seriál udržal pri obrazovke, patrí mu odo mňa 3,5* ()

Galerie (47)

Zajímavosti (1)

  • V osobnom diári Clare (Rose Leslie), kde sa nachádzajú dátumy stretnutí s Henrym, je okrem iného aj dátum 11. september 2001. (winetach)

Reklama

Reklama