Reklama

Reklama

Bigbug

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

V roce 2045 nechávají lidé většinu práce na umělé inteligenci. Staromilská Alice to dělá zrovna tak, a když se roboti vzbouří, její starostliví androidi ji zamknou doma. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (72)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Dokonalý odpad. Pritom to neobsahuje nič, čo by pobúrilo, ale už len tie tupé dialógy či blbé roboty mi prišli naozaj iritujúce. Najhoršie je, že tvorcovia si mysleli, že natočili geniálny súbor skečov, lenže vtipné tu nie je vôbec nič, ani sekundu. Pre mňa úplne zbytočný film, ani chvíľka nemá hodnotu. ()

Sopholojong 

všechny recenze uživatele

Asi najsialenejsi Jeunet. Osadka blaznov zavislych na technologiach, ktori si ani neprdnu bez toho aby im to AI Einstein nerozanalyzoval, alebo neodporucil. Pokusy o sukacku toho starsieho paru najlepsie a najpritazlivejsie z celeho filmu. Naopak, akekolvek interakcie s technologiami a tym militantnym posahancom s laserovymi ocami a v prilbe uplne mimo divacky zaujem. Dizajn ma Jean-Pierre ale opat netradicne vymaznany, takze s "odretymi ocami" 5/10. ()

Reklama

nonick1 

všechny recenze uživatele

Úsměvné i mrazivé, jeunetovsky výtvarně stylizované a pravděpodobně i trefné ztvárnění dystopické (nepříliš vzdálené?) budoucnosti lidstva, které do nástrah a vějiček totalitářského technokratického systému digitálních certifikátů a uživatelských oprávnění  leze stejně dobrovolně a bezstarostně jako žába do hadí tlamy. Error: Aplikace přestává pravidelně fungovat.   Neznámá chyba.    Zkuste zařízení vypnout a zapnout.    Pokud to nepomůže, obnovte tovární nastavení.     Neznámá chyba.   Pokud to nepomůže, obraťte se na naši technickou podporu. Litujeme, všechny linky jsou obsazeny, zkuste to později.        AMEN. ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím, snímky od Jean-Pierre Jeuneta mám rád, ale tohle mi přišlo i vizuální stránkou, hodně za nimi. Nejenže jsem tu jeho rukopis skoro necítil, ale i humor byl většinu času více prvoplánový. Jenže jsem se i tak docela bavil, já mám prostě herecký styl francouzských herců rád a i díky nim jsem se kolikrát docela pobavil. To, ale nebyli jediné chvilky, celý film je totiž brán jako taková satira, jak to jednou v budoucnosti může dopadnout s umělou inteligenci. Díky tomu jetu docela dost fajn ujetých vtípků, jako třeba televizní stanice kde se k lidem chovají jak ke zvířatům či různé absurdní reklamy. Poté potěšily i některé vizuální vtipy či hlavní charaktery, které sice byli spíš povrchní, ale i tak bavili. Bohužel, ale těchto více zábavných momentů tu nebylo tolik a tak film trpí na dost hluchých míst a i na až přehnaně přepálenou stopáž. Hudba tu je taky mdlá, což u Jeuneta také není moc zvykem. Takže za mě hodně slabý návrat, ale na druhou stranu mě to místy i lehce potěšilo. Škoda jen velmi slabého Pinonova camea, chtěl jsem ho tu více... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

I, Robot v bláznivom Jeunetovskom prevedení z budúcnosti v ktorej sú ľudia už natoľko neschopní, že sa vzbure robotov už ani nedokážu brániť. Ako hodinová epizódka seriálu Black Mirror by to snáď fungovalo dobre, ale v skoro dvojhodinovom prevedení to postupne začne nudiť. Ani Jeunet to nedokázal okoreniť natoľko, aby to bola dostatočná zábava. Ani tá kritika čím ďalej tým väčšej závislosti ľudí na strojoch nie je dvakrát sofistikovaná. Postavy sú riadne drbnuté a celkom zaujímavé, ale k srdcu mi z nich nikto neprirástol.  Jeunet boduje tradične hlavne vizuálom jak po technickej stránke tak umeleckej. Je celkom zaujímavé sledovať ten futuristický barák. Takže celkovo je to len originálne štylizovaná sci-fi jednohubka. P.S: Jeunetov talizman Dominique Pinon sa tu mihne len na pár sekúnd. Škoda. 6/10. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama