Reklama

Reklama

Kdo přežije - Mikronésie

(série)
  • USA Micronesia – Fans vs. Favorites (více)

Obsahy(1)

Šestnáctá série této známé reality show se natáčela na ostrově Koror v souostroví Palau. Právě zde je vysazeno 20 soutěžících, kteří budou rozděleni do 2 kmenů (Airai a Malakal) a následně budou den co den (po dobu 39 dnů) bojovat o jídlo, základní potřeby a tzv. imunitu. Vítěz soutěže si nakonec odnese 1 milión dolarů. (Deco.20)

(více)

Recenze (154)

Wimy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu jinak než plnej počet. Nikdy jsem Survivora nesledoval, ale když jsem viděl na Coolu nějakej díl jiné série kde byl James, a pak jsem si všiml, že začli dávat tuhle od prvního dílu a James tu byl taky, tak jsem se podíval na první 2 a úplně tomu propadl. SPOILER: Sice to nevyhrál nikdy z mých 2 oblíbenců Ozzyho a Jamese , ale ten aspoň vyhrál cenu za oblíbenost. A celkový vítězství Parvati bylo možná "zasloužený", ale radši bych viděl jako vítězku Amandu. ()

villon17 

všechny recenze uživatele

Dokonalá podívaná, která ukazuje všechny lidský vlastnosti v tom nejsurovějšim světle. Je úžasný pozorovat, jak se lidi mění ve vypjatejch situacích, jak řikaj něco, ale za zády všech dělaj pravej opak. Tahle hra dokáže spojit přežití v divočině, zábavu a strategii a přitom k tomu stačí dát pár lidí na jedno místo a nechat je hrát o milion. Občas tam přijít s nějakou soutěží, ale jinak se vymlátěj sami. Prostě geniální. Všude se samozřejmě najde někdo sympatickej, někdo podrazák, ale nakonec to vyhraje ten třetí, co se směje... Amanda+Ozzy 4ever:) a nejlepší vyřazení? (Spoiler) Ozzy a Erik:D:D:D.. ()

Reklama

Lum3n

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery!!! Skvělá série. Výborné obsazení kmene favoritů, což se ale bohužel nedá říct o fanoušcích, kde zaujal snad jen naivka Erik. To jak budete mikronésii hodnotit záleží na tom, jak se smíříte s Parvati a její partou černých vdov, které předvedli sérii naprosto neuvěřitelných blidsidů. Já se bavil. Škoda jen předčasného vyřazení Ozzyho, těšil jsem se na jeho dominanci v individuálních challengích. S vítězkou spokojenost, těžko najít argumenty pro zasloužené vítěztví někoho jiného. Z flirtující Parvati nám zkrátka vyrostla jedna z nejlepších přeživších všech dob. Oblíbenci: Ozzy, Parvati a více méně celý tým favoritů, z fanoušku pak jen Erik, jehož kousek s imunitou bude jen těžko hledat přemožitele (ikdyž J.T. a jeho předání imunity Russelovi je sakra silnej konkurent). 90%. ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3 kompletní řada, kterou jsem dokoukal a musim říct, že prozatím pro mě ta nejlepší. Skvělej cast, výzvy a to, co se dělo v těch kmenových radách ??? SPOILER: To co ta dívčí aliance dokázala je neskutečné. Nikdy bych nevěřil, že se tímto způsobem dostanou v podstatě až do finále. Neuvěřitelné. Nejoblíbenější postavy: Cirie, Parvati, (překvapivě) Ozzy. Nejméně oblíbené postavy: Johnny Fairplay, Elliza . ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní série. Nádherné prostředí, ostřílení soutěžící, spousta podrazů, úžasné odměny, perfektní výkony ve výzvách, známé tváře, spousta nečekaných zvratů, i v podobě nečekaných zranění. Protože jsem měla ráda pana hrobaře Jamese už z Číny, fandila jsem mu i zde. Za nejlepší část považuji aukci o jídlo a jeho free food v podobě polévky z netopýra - to byl geniální moment. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Soutěžící Erik Reichenbach je druhý soutěžící a jedním ze tří, který se vzdali imunity na kmenové radě. Je první, kdo kvůli tomu poté vypadl. (Zix.)
  • Jedná se o první sérii, kde byli soutěžící rozděleni na favority a fanoušky. (AlohaAnty)
  • Tři soutěžící vypadli ze hry, aniž byli vyřazeni kmenovou radou. Dvakrát pro vážné zranění a jednou psychické zhroucení. (Sekmen)

Reklama

Reklama