Reklama

Reklama

Kdo přežije - Perlové ostrovy

(série)
  • USA Pearl Islands
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2003

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Jon Dalton, Rupert Boneham

Obsahy(1)

Máme tu již 7. sérii amerického pořadu Survivor, která je považována za jednu z nejtvrdších v historii soutěže. Hráči se mezi sebou utkají na ostrovech v Perlovém souostroví a zjišťují, že hra začíná už na lodi na cestě k místu, kde by normálně začali. Dalším nepříjemným zjištěním bylo, že musejí pokračovat v tom, co mají právě na sobě. Poperou se s těmito a mnohými dalšími problémy nebo budou zažívat trable? (Attta)

(více)

Recenze (92)

Boudyy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY !!!! Začátek s vysazením na ostrově, kde právě probíhal trh, byl skvělým předznamenáním skvělé série. Mě se zalíbili spíš Morganové, možná i kvůli toho, že Drakeové nedostávali ze začátku moc prostoru a tvůrci se věnovali raději ději v kmeni, který neustále prohrával a neustále se nechával dále a dále motivovat Andyho monology. Až když se karta obrátila a Morganové začali vyhrávat, dostal víc prostoru druhý kmen, ve kterém to dost vřelo a snad v každé hádce byl Johny Fairplay. Hráč, který hrál vážně skvěle a ze začátku byl skutečně fanoušky nedoceněn, protože nedostával moc prostoru a navíc Drakeové neustále vyhrávali, takže John neměl moc prostoru pro to, aby taktizoval. Až při krizi Drakeů se začal John vybarvovat a začal hrát, přičemž po sloučení už jel naplno a byla to skvělá jízda. Mnohé jeho tahy byly skvělé, hlavně, jak se po vyřazení Burtona už ocitl skoro venku, ale dokázal to ještě zahrát tak, že málem postoupil do finále, které by s jeho účastí bylo určitě výborné. Samozřejmě nemůžu nezmínit Ruperta, toho piráta se vším všudy. A Ostena, silný článek Morganů, který se však sesypal. Celá řada byla skvělá. Zajímavé výzvy, zvraty, skvělý casting. Už se těším na All Stars. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Už od ztroskotání a shánění zásob v Panamě mi bylo jasné, že sledují zásadní sérii Survivoru. Celé to ladění do pirátských válek mě ihned chytlo. Ruperta jsem si oblíbil již při jeho převtělení se do piráta, kdy ukradl druhému kmeni jejich boty, a pak je prodal. Díky zajímavé charakterové sestavě jsem začal fandit Drakeům. Morgany jsem chvílemi i nenáviděl, byli to chcípáci, hlavně připosraná korba Osten. Soutěžící tady sice nejsou tak zajímaví jako třeba na Cookových ostrovech, ale samotní hráči a také producenti vytvořili sérii plnou šílených událostí. Možnost vyrabovat kmen, který prohrál soutěž o odměnu, boj Vyvrženců o šanci vrátit se do hry, nasraný Probst, když mu přijde vylitý Fairplay na kmenovku, to jsou zážitky, které v mnoha dalších sériích bohužel chybí. Ještě dodám, že Fairplay byl arogantní, sprostý a podlý soupeř, ale nenávidět ho jen za to, že si vymyslel mrtvou babičku je přeci hloupost. Vždyť ji neokradl, aby si přilepšil, nebo se jí nezbavil v domově důchodců, aby měl klid. Pouze zahrál na city soupeřů. Jako člověka ho také nemusím, ale hráč byl skvělý. Jedinou kaňkou tak zůstává uřvaná skautka, která bohužel vydržela až do finále, takže jsem za vítěze nakonec rád. Favorit: Rupert, Oblíbenci: Fairplay, Burton, Sandra, Tijuana. ()

Reklama

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mame tu piratsku tematiku ( sutaze, drancovanie druheho kmena, symbol imunity). Dvaja sutaziaci aj po vyluceni dostanu moznost sa vratit spat do hry a poriadne zamiesaju kartami. Zrod kralovnej Sandry. Cakala som od nej viac podrazov, takto sa viac menej len viezla. Bavil ma klamar Fairplay a velmi som fandila silakovi a rybarovi Rupertovi. Prekvapil ma Osten, velky svalnaty chlap, ktory to po tyzdni chcel vzdat, raz sa skoro utopil, bal sa pelikana, co sa obsmietal okolo tabora a po dalsom tyzdni to aj realne vzdal. Nechapem ako sa Lil dostala tak daleko. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Může obsahovat spoilery: Po šesti sezónách Survivor vůbec poprvé opustil téma místního folklóru a založil celou sérii na pirátském stylu. Osvěžující změna potěšila, k tomu přibylo několik dalších premiér (kmen odpadlíků...) a některé z nejdrsnějších strategií historie soutěže. Vítěz: 5* - faktor nečekaného vítěze potěší vždycky, pokud si to onen člověk aspoň trochu zaslouží. Tady si to zasloužil hodně, a tak to těší o to víc. Účinná strategie, zábavná osobnost, co víc si přát. Top 20: Sandra Diaz-Twine, Jon "Fairplay" Dalton. Oblíbenci: Christa Hastie, Darrah Johnson, Rupert Boneham ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perlové ostrovy mě zrovna nenadchly. Výzvy byly strašně nudné a nezáživné. Navíc tu bylo až moc slabých a jednoduchých soutěžících. Jediný, kdo to zachraňoval, byl Rupert. Taky se tu objevil hráč, který mi lezl na nervy jako nikdy nikdo v Kdo přežije. Na druhou stranu tu bylo pár zajímavých zlomů a pravidel. Oblíbený kmen: Drake. Oblíbení: Rupert, Sandra, Christa. Neoblíbení: Jon. 2,5* ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o jedinou sérii, kdy individuální imunita nebyla ve formě náhrdelníku. Místo něj vítěz vždy obdržel pirátskou šavli s pouzdrem. (Hidan)
  • Jedná se o první sérii, ve které dobrovolně odešel jeden z trosečníků. (LEGACY)

Reklama

Reklama