Reklama

Reklama

Kdo přežije - Jižní Pacifik

(série)
  • USA South Pacific
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2011

Obsahy(1)

Dvacátá třetí sezóna se opět natáčela na ostrově Upolu v souostroví Samoa. Osmnáct odvážných trosečníků je rozřazeno do dvou kmenů – červeného Savaii a modrého Upolu. Mezi těmito soutěžícími jsou i dva hvězdní hráči z předešlých sérií. Můžeme se těšit na soutěže o imunitu a odměny. Posledních dvanáct soutěžících se sloučí do kmene Te Tuna a od této chvíle hraje každý sám za sebe. Vítěz této soutěže si odnese milión dolarů a titul „Poslední trosečník“. (Deco.20)

(více)

Diskuze

create

create (hodnocení, recenze)

Lidi prosím nevíte zda bude Prima Cool kupovat další série, tuto ještě nevysílali. Jde mi o to, zda bude někdy nadabována. Nikde jsem to nedohledal. Neví někdo podrobnosti prosím, zda bude nějaká z českých televizí kupovat od 23. série dál další série.

MGMCZ

MGMCZ (hodnocení, recenze)

Jedná se o vlastní textový příběh . Tohle forum patří lidem , kteří viděly všechny série Survivora a nemají co na práci . Jednou týdně napíšu jednu episodu . Když váš oblíbený hráč nevyhrál , třeba vyhraje u mě ^^

http://survivor.yours.tv/

MacyGyver

MacyGyver (hodnocení, recenze)

272827: jo pravda, už jsem si to našel, teprve budu sledovat One World a ten je v Samoe, proto na to nadávám.

MacyGyver

MacyGyver (hodnocení, recenze)

Jelikož nekomentuju, tak to hodim sem: Tahle série byla fakt znechucujcí. Snad nejtrapnější vítěz v historii Survivoru. Pokaždý když někdo z Coachova "fanatického gangu" řekl "God/Lord/Father" tak jsem měl chuť udělat díru do monitoru. Vůbec jsem nepochopil "Cocktraina", který údajně viděl všechny serie a absolutně dělal všechno špatně, snad ani jednou nepoužil mozek. Jediný plus byl snad výkon Ozzyho. Taky by už konečně mohli vyměnit lokalitu, to střídání mezi Nicaraguou a Samoou je už nuda.

slatkac

slatkac (hodnocení, recenze)

Který blbec k tomu dal překlad?? V česku to snad někdy pod takovým názvem běželo??

Reklama

Reklama