Reklama

Reklama

Kdo přežije - Návrat hvězd

(série)

Obsahy(1)

Natáčelo se na Perlových ostrovech poblíž Panamy. Osmnáct soutěžících, kteří mají zkušenosti z předešlých řad, je rozděleno do tří kmenů – Saboga, Chapera a Mogo Mogo. V následujících dnech budou tyto týmy bojovat o odměny a hlavně o imunitu, která zajišťuje setrvání v soutěži. Posledních devět hráčů se sloučí do kmene Chaboga Mogo a právě v tomto okamžiku začíná každý bojovat sám za sebe. Kdo se stane „posledním trosečníkem“ a vyhraje hlavní cenu v podobě milionu dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (80)

Moly 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečně jsem se těšila. Kvůli téhle řadě jsem se podívala i na Thajsko (a celé ho vytrpěla až do hořkého konce). Stálo to za to? Rozhodně! All Stars, ať už se nám to líbí, či ne, přináší určitě to nejlepší, ale také to nejvyhrocenější, nejsilnější, nejzajímavější a nejnehoráznější. Pro někoho bylo možná těžké sledovat své dřívější oblíbence vyvíjející se ve hře, ale často také degradující. Pro mne to byla až do sloučení neuvěřitelná (vyjma dvou incidentů), koncentrovaná zábava. Po sloučení se průběh hry stal poněkud monotónějším, ovšem za tento můj pocit možná může i to, že jsem znala finálovou dvojici a vítěze/vítězku předem. Zato závěrečná kmenová hra jakýkoliv náznak nudy zahnal jako kouzelným proutkem (a částečně jej nahradil silným znechucením z dříve v mých očích důstojných hráčů, kteří prodělali regresi ve svém psychickém vývoji asi někam do první třídy základní školy, kdy by se už měli začít stávat samostatnými jedinci, kteří chápou, že pomstu za rozkopané bábovičky a vlastní hloupost požadovat nemohou). Dostavilo se zklamání? Částečně. Snad bych totiž čekala, že jde-li o all stars řadu, soutěžící už vědí, jak hrát, vědí, co je hra a co je dovoleno, co je přátelství a co je business (Lexi!) a že si nebudou nalhávat do kapsy. Někteří to zvládli. Jiní ne. Favorité: Boston Rob, Amber, Richard, Ethan, Rupert, Shi-Ann, Prudiči: Jenna L., Sue, Tom, Lex, Kathy (částečně). //Tom Riddle: Ač by mi nevadilo, kdyby se někteří hráči v této sérii vůbec neobjevili (že, Sue!), volba produkce byla poměrně jasná. 8. série se natáčela příliš brzy po skončení 7. série a spousta kvalitních hráčů z ní se nemohla zúčastnit ze zdravotních důvodů (př. Sandra), alespoň Rupert to zvládl. To znamená, že je třeba vybrat 18 lidí (tedy už 17) ze 6 sérií, přičemž by bylo záhodno, aby každá ze série měla svého zástupce (Shi-Ann je jedinou rozumnou volbou, uvažovatelným by byl Brian, kdyby neměl příliš velké finanční nároky). To máme 5 sérií a 16 lidí. Ačkoliv měla 1. série silné početní zastoupení (Richard, Sue, Rudy, Jenna), je pravda, že po 3 letech od poslední klapky nechtělo mít se Survivorem dost hráčů z Bornea nic společného (Greg, Colleen, Kelly). Austrálie byla vybrána dobře, možná by někteří upřednostnili Elizabeth nad Amber, ale ta také neměla zájem (pokud vím). Za 3. sérii je vybráno rovněž poměrně dobře. Lex byl zajímavý a dost lidí mu přálo lepší umístění, Ethan vyhrál a je to sympaťák, Tom byl bavič (znemožnil se až tady, na to nezapomínejme). Osobně jsem postrádala Theresu, ale co se dá dělat. A konečně tu máme 4. sérii, Markézy. Tam děkujme za účast Boston Roba, který byl spolu s Kathy tím nejlepším, co nám tahle série přinesla. A abych nezapomněla, za 6. řadu byla pozvána i Heidi, ale ta odmítla (po návratu z Amazonie trpěla problémy s ledvinami). Rob a Jenna jsou uspokojiví, snad mi tu chybí Matthew či Deena, ale kde je těm dvěma konec... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších řad, která brutálně začala a poté to bylo horší a horší. Až se nakonec došlo k nepochopitelné finálové dvojici. Soutěžící byli asi pořádní kreténí, když nevyužili mnoha šancí k rozdělení finálové dvojice. Ke konci tedy začala být soutěž brutálně nezajímavá. A moje hodnocení neovlivní ani věštecké schopnosti a následná smrt rodinného příslušníka jednoho ze soutěžících. 3* ()

Reklama

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: Historicky první all star řada už ze svojí podstaty skýtala obrovský potenciál. Ten bohužel nenaplnila z prostého důvodu. Cast nebyl stoprocentně obsazený lidmi, kteří doopravdy rozumí hře a umějí hrát, ale především výraznými osobnostmi. Proto je hned několik míst vyloženě vymrhaných. I přesto nabízí uspokojivou jízdu, která je díky mezitím navázaným přátelstvím některých soutěžících bolestně osobní. Několik momentů a nápadů (rozdělení na tři kmeny) je pak opravdu památných a skutečně stojí za to. Vítěz: 4* - tichý našeptávač a zakladatel pořádného coattailridingu, metody divácky nepopulární a pro většinu nudné, ale ve správných případech extrémně účinné. TOP 20: Amber Brkich, Rob Mariano, (již dřív jmenovaná) Jerri Manthey. Oblíbenci: Jenna Lewis ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoiler/y. Zpočátku bezpochyby nejlepší série (jedu je od první bez přeskakování), ale po tom, co se ze tří kměnů staly dva, to šlo z kopce.. Fandil jsem od začátku mogo mogo. Hlavně Shi-ann a Richardovi, později i Ethanovi. A na většinu hráčů jsem změnil názor. Např. Lex neměl v Africe u mně žádné sympatie. Naopak Ruperta a Roba jsem neměl rád už z minulých sérií. Pořád nechápu co na nich mnozí vidí, ale co už. Bývalý kmen Chapera byl naprosto blbý a nechal se naprosto lehce přehrát od Amber a Bostona, ikdyž měli tolik šancí se z jejich nadvlády dostat. Nakonec to vyhrála Amber, které jsem to z posledních tří přál nejvíce. 7/10 ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Moje velká očekávání od první All-Stars série byla naplněna. Z 18 soutěžících bylo hned 10 mými velkými oblíbenci už v předchozích sériích. Většina musela změnit styl hry, takže hodně oblíbenců mě trošku štvalo, ať už za to mohli sami (Tom, Jenna L.) nebo je k tomu dohnali ostatní (Ethan, Colby). Zároveň se ukázalo, ke kterým hráčům mám i přes všechny ty změny nejblíže. Je to především Jenna M. Jakmile začala přemýšlet o odchodu, byl jsem docela naštvaný, jenže pak jsem si uvědomil, že je jedna z mála, která upřednostňuje ty skutečné hodnoty. Jeden z nejsilnějších okamžiků Survivora dokončila černá obrazovka s hrozně smutným sdělením. Několik minut jsem se nemohl pohnout. Dalším byl jednoznačně Rupert, který si i tady zachoval status dobráka. Mým favoritem byl však Boston Rob, největší frajer Survivora. Dominoval v soutěžích i strategii, udělal několik velkorysých gest, sbalil Amber a nebýt hloupých urážek ostatních, tak z toho vyšel jako poslední mohykán. Překvapením pro mě byl Rich, kterého jsem příliš nemusel v Borneu, ale tady si to opravdu neskutečně užíval a jeho póza "Mega už mám a jsem král Survivora, takže vše ostatní mám v prdeli" mě hrozně bavila. Favorit: Boston Rob, Oblíbenci: Rupert, Jenna M., Amber, Richard, Kathy. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (16)

  • Rudy Boesch měl v době natáčení 75 let. To z něj dělá i dnes (2017) nejstaršího soutěžícího, který kdy hrál Kdo přežije (od r. 2000). (Hidan)
  • Soutěžící Rob Mariano a Amber Brkich, kteří se v této sérii poznali, se později vzali a následně měli spolu čtyři děti. (Anetik)
  • Kvůli osobním důvodům odmítla účast v soutěži Colleen Haskell, kvůli práci pro pořad The View (od r. 1997) odřekla Elisabeth Hasselbeck, Brian Heidik za svůj návrat požadoval extra peníze, což produkce nepřijala, a Sandra Diaz-Twine účast odmítla, protože se v té době léčila z parazitického onemocnění z předešlé série. (PanCitron)

Reklama

Reklama