Reklama

Reklama

Kdo přežije - Filipíny

(série)
  • USA Philippines
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2012

Obsahy(1)

Třicet devět dní, osmnáct soutěžících a pouze jeden z nich získá titul poslední přeživší a vyhraje tak jeden milion dolarů. Chcete poznat krásy Filipínského moře, Tichého oceánu a jihovýchodní Asie? Sledujte 25. řadu Survivor Phillipines, která se odehrává podle názvu na Filipínách. Ten, kdo se nechá přechytračit nebo přelstít bude vyloučen. Důležité je také přizpůsobit se a zvyknout si na boje o vodu a pití. (reich)

(více)

Recenze (55)

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám tu Spoilery! Další skvělá řada, kde pokaždé nebylo jisté, na jakou stranu se přelije moc. Opět jsem fandil někomu, kdo buď hned vypadne, nebo ho musí později evakuovat. Mám na to smůlu, takže v příštích řadách je jasné, že komu začnu fandit, ten hned vypadne. :D Nové soutěže, tři kmeny, záběry kamer - to jen této sérii pomohlo. No a zrodil se tu nový skvělý hráč, který měl všechno to dobré a navíc uměl hrát. Hráči, kteří měli na mále se dostanou až do finálové čtyřky? Paráda :D Vítězovi jsem to přál z celé trojky nejvíc. Nejoblíbenější hráč: Malcolm, Neoblíbený hráč: Abi - ta by zaplnila celej negátor od Krytona. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Hned na začátek říkám, že Filipíny pro mě nejsou nejlepší sérií od Heroes vs Villains a nadšení komunity mě překvapuje o to víc, když se tak vyřádila na One World, který třeba mně vůbec nevadil. Shrnu základní body. S fanoušky se shodnu na tom, že rozdělení na tři kmeny bylo dobrým krokem, stejně tak šance pro tři evakuované a mnoho nových soutěží. Cast na první pohled zajímavý a hlavně různorodý, ale ty vaše skvělé hráče opravdu nevidím. Matsing tragédie. Nepoučitelný a neschopný Russell, tupec Zane, pánbíčkářka Roxy, přefouknutá Angie, z které mi fakt nestál, narozdíl od naprosto božské RC. Tantang taky nic moc. Michael je pro mě stále ikona Survivora a RC byla kouzelná, ale nechutné trio Abi, Pete, Artis bylo na zabití. Vrcholem je pak uřvaný příběh jedné televizní hvězdy, která měla hrozně těžký život. Kalabaw tak jasně nejlepší. Jonathan baví a vypráví, Carter ne tak slizký, jak vypadá. Jeff mohl být za borce, bohužel řešil navrátilce, tak je za blbce. Dawson a její skoky na Probsta jsou už teď legendární. Malcolm a Denise těžce efektivní duo. Denise je určitě jedna z nejlepších žen ve hře vůbec, bohužel sympatie na bodu nula. Malcolm je možná svěží vítr, ovšem ikona ani zdaleka ne. Kmenovky díky mini aliancím bláznivé a zajímavé, ale kvůli nesympatickému osazenstvu nijak nervy drásající. Favorit: RC, Oblíbenci: Michael, Jonathan, Malcolm, Dawson. ()

Rogue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

křesťanstvím proti zimě a dešti, kozy z Wall Street, brazilská chodící debilia, looserský Russel podruhé, rána kokosem jako lék, Pennerova megachyba, hráčská deziluze o big moves které nikdy nepřišly a spoustu času si pro sebe kradoucí tragédie jménem Lisa - někdo má mozek, někdo má bratra a to koupání Whelchelovy famílie v oblečení je taky dobře uhozené, závěrečné strategické utrpení se dalo čekat ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Samozřejmě budou spoilery. Bylo by těžké napsat cokoli z pořadu bez nich. Přiznám se, že jsem fandil hrozně tomu židákovi. V mých očích je naprosto úžasný psycholog a brilantní řečník, takže i hrozná hrozba a bylo téměř předem jasné, že se jeho šance na výhru blíží nule. Vítězka mi naopak k srdci absolutně nepřirostla, ale musím prostě uznat, že si výhru rozhodně zasloužila. Nebál bych se její postup prohlásit za nejlepší postup ženy, která kdy tuhle soutěž hrála. Sympatických hráčů tu k vidění zase tolik nebylo. Rozhodně však všem dovedla zvedat adrenalin ta brazilská čupka, která byla prakticky kromě prvního dne celou soutěž absolutně negativní a nesnesitelná. Dále mě hrozně otravoval ten hrozný a umělý životní příběh bývalé dětské herečky. V pořadu není snad ani jediný díl, kde by si nepostěžovala na promarněný život. A samozřejmě zbytek opovržení musím tradičně věnovat další agresivní negrini z nějakého zapadlého ghetta, které pravidelně každou řadu svojí nekončící debilitou przní. Naštěstí mezi soutěžícími obvykle bývá pár rasistů, kteří se jich rádi zbaví hned na počátku. Co dále dodat? Rozdělení na tři kmeny bylo docela fajn oživení. Bohužel, nějakých velkých překvápek tu mnoho nebylo, tudíž velká část dílu stojí téměř za hovno. Legrace si tu člověk také zrovna moc neužil. Za zmínku stojí neuvěřitelná smůla na úrazy toho skokana do ohně z australské řady. Absolutně nechápu, co udělalo tuhle sérii tak velkou a perfektní a svítí tu 86 %. V mých očích je tohle prostě slabý průměr. ()

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně to sem nahodili. Pro mě je to jednoznačně jedna z TOP sérií, pravděpodobně bych ji zařadil mezi mojí TOP 5. Důvodů je pro to mnoho. Zaprvé skvělý nápad opět rozdělit soutěžící na 3 kmeny, čímž vzniklo víc vztahů a aliancí. Zadruhé velmi dobrý cit pro výběr navrátilců, i když já bych si přál místo bláznivého Russela raději šikanátorského Coltona z One World. Ale co bylo myslím nejsympatičtější na této sérii, je technický posun. Jedna lepší soutěž než druhá (žádné trapné opakování jako v Heroes vs Villains), výborná kamera, Landau s Vanacorem na nás tasili jednu lepší melodii za druhou a množství detailů, které dali Survivorovi úplně nový kabát a styl. Samotný vývoj byl až na poslední asi 4 díly dobře nepředvídatelný a vítězka jednoznačně zasloužená, i když nepatřila k mým favoritům. Oblíbení hráči: Penner, Malcolm, Skupin....neoblíbení hráči: Lisa (brzké vypadnuvší nepočítám) ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začínám si všímat, že posledních pár sérií je záživných jen v případě, že se soutěže účastní jeden z dřívějších účastníků. V tomhle případě je mi nadmíru sympatický Jonathan a samozřejmě nádherná RC. Na druhé straně jsem dlouho neviděl tak otravného, ignorantního a negativního člověka, jakým je Abi. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(Možné spoilery) Po čtyřech křečích jakoby produkce dostala pořádný kopanec do zadku a udělala naprosto výborně zvládnutou sérii plnou opravdu zajímavých hráčů, krásného prostředí, neotřepaných soutěží a rozhodně vyplativšího se zvratu v podobně třech kmenů. Ano přiznávám, že pro mě byl naprostý favorit Penner, který by hru udělal zábavnou pravděpodobně s jakýmkoliv obsazením a jeho střídání mezi perfektní a mizernou hrou bylo to co prostě drželo u obrazovky. Ale i přesto to nebyla žádná one man show a s hráči, kteří opravdu měli tendenci hrát to rozhodně stálo za to sledovat. Proti vítězi osobně nic nemám, ač zbylým dvěma jsem fandil o trochu víc. Přesto neskutečně svěží záležitost. Filipíny Survivoru očividně svědčí.. nejoblíbenější hráči: Penner, Skupin, Pete, Malcolm, Jeff ()

paulieM 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: Rozhodně jedna z lepších sérií, především mezi častým přeléváním moci a velmi dobrou hrou většiny hráčů, kteří se dostali dál, a není to tedy případ kdy loajální kmen vyloučí po jednom druhý tribe. Řada s zřejmě nejlegendárnější kmenovou radou (v 10 lidech). Castingem prošlo dost zajímavých charakterů (Malcolm, RC, Zane, Jeff..), naopak však také totálně nudná Lisa a jedna z TOP nejhloupějších soutěžících ever - Abi. Navrátilci byli vcelku zajímavým zpestřením, jen mě mrzelo, že místo Pennera, který stejně jednu sérii předtím dohrál, nedostal šanci Colton, negativně vnímaný americkou veřejností po One World sérii. Vítězka zasloužená, škoda Malcolma, který se po Filipínách zařadil mezi mé all-time největší oblíbence. Thumbs up za vynikající soutěže. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Samozřejmě obsahuje Spoilery! Docela pohodová série, ve které se ale příliš brzy ukázalo, že výtězem může být vlastně jen Malcolm nebo Denise. Veškerá koukatelnost se mi tak smrskla v čekání na zázrak, fandění Pennerovi a později Abi ze které se dost neprávem stal padouch nenáviděný tak absurdně, že by se vedle ní snad i Russel Hantz červenal. Jasně byla hubatá, často protivná a bylo skoro nemožné hrát s ní hru, ale vykreslovat jí v (a zpětně na ní vzpomínat) tak zlostně je nesmysl a manipulace (jednak ze strany Denis a spol, kteří potřebovali zaměřovat negativní pozornost ostatních na snadný terč.. a jednak televize, která pro sezónu prostě potřebuje zloducha). Asi nikoho prostě nenapadlo, že je to jen normální holka, která je jen extrémně vztahovačná a je sylně nešikovná v navazování jednorázových sociálních vazeb a vážení slov (což nakonec velmi pokorně a sebekriticky přiznala i na reunionu). Taky bych řekl Skupinovi, že je debil a idiot, kdybych viděl jak se dál a dál tahá s viditelně největšíma hrozbama série a nejen, že s tím nic nedělá, ale vlastně mu to vyhovuje... Vítěz si to zaslouží, přestože bych tam radši viděl jiné lidi.. Zajímavé by bylo sledovat, co by se stalo, kdyby poslední (nefinálovou) kmenovku nenechali Malcolm s Denise jen na momentální náladě svých dvou protivníků, ale kdyby se proti nim spojili a došlo by na rozdělávání ohně mezi Lisou a jedním z nich. Jsem si skoro jistý, že Lisa nevykřeše ani jiskřičku. Díky absence tohodle kroku se dá říct, že tady Malcolm osudově zaváhal a Dennis vlastně vyhrála jen náhodou(protože - ať si kdo chce co chce brblá o "strategii"- tohle hlasování bylo pro Scupa a Lisu jen náhodnou volbou mezi dvěma zly) ()

Sokka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem dobrá řada. Opět jsem ani moc neměl komu fandit. Snad jen RC a Malcolmovi. RC má tak božskej smích, že se mi o něm normálně zdá. Takhle veselýho člověka jsem v životě neviděl. Skvělá Ponderosa a skvěle vyjela na Abi. Nejvíc mě srali Pete a Abi. Vítězovi to celkem přeju, protože ona umí strašně dobře mluvit před porotou. Oni vlastně poslední dobou vyhrávaj jen ti, co dobře mluví.. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po One world rozhodne vylepsena sezona. Nejenom kvuli navratilcum evakuovanejm, ale i par dalsich novejch lidi tam stalo za to. Penner-hodne sem si ho zas oblibil, je to velkej hrac a rad bych ho jeste videl. Skupin si zaslouzil druhou sanci a vyuzil ji dobre, jak fyzicky, tak ukazal, ze se neco naucil, jelikoz v tech uvodnich sezonach strategie nebyla na prvnim miste. A Russel byl pruser, bych tam radsi videl takovyho Jamese, kterej mel taky smulu na nehody...Pro me osobnosti serie je Malcolm, ve vsech ohledech je to hvezda, a urcite se s nim musime jeste setkat aby dostal dalsi sanci. Denise podle me s Malcolmem adepti na vyhru uz kvuli tomu jak zacli a jak se dostali nakonec, ale vyhru bych prece jenom pral Skupinu, kterej podle me mel lepsi pribeh, ale co uz...Angie, kouzelna blondyna, ale naprosto vymatlana. A abych nezapomel na Lisu, podle me ta strategii zadnou nemela, vezla se se Skupinem a pak i dalsima a dalsima, ta neudelala nic... ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbenci: Malcolm, Penner, Denise. Řady podle oblíbenosti: Hrdinové proti padouchům, Austrálie, Gabon, Mikronésie, Cookovy ostrovy, Perlové ostrovy, Palau, Samoa, Filipíny, Čína, Amazonie, Guatemala, Ostrov vykoupení, Fidži, Jižní Pacifik, Panama, Tocantins, All Stars, Afrika, Jeden svět, Nicaragua, Borneo, Vanuatu, Markézy, Thajsko. ()

V_erus_h 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

100% zlepšení proti One world, což ještě zvedá moje hodnocení.. Ale jinak celkem vyvedená série.. Opět se ukázal můj oblíbený Jonathan, takže spokojenost.. 3 kmeny, nové soutěže, zajímaví hráčí.. Po OW jsem se zařekla, že s tím končím, ale tohle mě ukázalo, že to pořád ještě jde.. :) Oblíbenci: Malcolm, RC x Zavrženíhodní: Abi, Russel, Lisa.. :D ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: Malcolm! Malcolm! Malcolm! - Pretty hot stuff! Díky Filipínám jsem zjistila, že si Survivoři s sebou na ostrov mohou brát kontaktní čočky, zajímavé. Ten seznam povolených věcí by mě dost zajímal (nebo snad šlo o osobní předmět?). Z navrátivšího Skoopina jsem měla radost, kdo by taky po Austrálii neměl. R.C. do Reunionu fakt zhubla. Malcolm! Dawson líbající Jeffa :), bylo milé, že druhého Jeffa při odchodu neprozradila. Přetlačování koulí bylo funny. Následné řešení netradiční, takže populární. A Lise bylo během Reunionu věnováno strašně moc prostoru, není to fér, chceme vidět/slyšet i ostatní. Pro Abi velmi poučná řada. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery !! Jako vždy skvělé intro, hudba a Jeff :) ... Soutěž kde hodinu seděli v blátě na zemi a čekali byla fakt mega vtipná.. A Skupinova zranění také.. Co se týče lidí tak se to pokusím shrnout.. Carter - nevýrazný kluk, který byl časem dost silný a tak se ho raději rozhodli vyloučit. Nefandila jsem mu ale když si vzal pro kmen jídlo a sám nic tak mi ho bylo trošku líto. Dana - moc dlouho se bohužel neukázala, ale vypadala sympaticky.. Jeff - pro mě jeden z těch blbečků, které jsem chtěla vyhodit co nejdříve. Namyšlenec co jel neustále proti Pennerovi. Penner - podle jeho minulých her mi přišel dost dobrosrdečných, hodně to hrál na Lisu ale byl mi sympatický. Měl nejlepší závěrečnou řeč na poslední kmenové radě. Sarah - nezapomenu na scénky s Jeffem :) pobavila :) .. Denise - pro mě favoritka, vyhrála takže jsem spokojená. Byla sympatická, sama snad nikoho nevyhodila, byla silná v soutěžích a pracovitá v kmeni. Dle mě si to zasloužila. Jako jediná opravdu přežila všechny kmenovky. Malcolm - hezký ale nefandila jsem mu. Modlila jsem se, at už ho konečně vyhodí. Když to bylo mezi ním a Denise tak jsem měla vážné obavy, že půjde ona. Russell - namyšlenec, navrátilec, naštěstí šel dost brzy. Nechtěl rozkazovat pořád dokola to omílal a stejně rozkazoval.. Abi - kapitola sama o sobě! Tolik jsem se snad ještě nikdy v žádné sérii nezasmála.. Kdyby to vyhrála ani by mi to nevadilo za tolik slz ze smíchu.. Blbá až za roh, nechápavá, ty kecy byly opravdu z cesty. No vtipné..ale držela se zuby nehty :).. V reunionu vypadala rozumněji.. Artis - neustále zamračený, nijaký , nevadilo mi že šel.. Lisa - někdy jsem ji fandila, někdy ne.. Kdyby Penner nevykecal, že byla celebrita tak by dle mě možná i vyhrála..Těch 100 000 dollarů jsem ji přála :) .. Byla hodně nerozhodná, pořád říkala jak je rozhodující hlas a málokdy něco udělala. Ale není pravda, že by proplula jen tak.. Ta scénka s bratrem byla opravdu dojemná.. Skupin - podruhé se dostal až do finále :) tolik zranění to snad není ani reálné, dost jsem se zasmála :D) fakt neuvěřitelné.. Na to jaký má dle jiných věk tak byl dost silný! ... Pete - blbeček co vše organizoval a udělal zle, ještě že vypadl docela brzy.. R.C. - fandila jsem ji, škoda, většinou když začnu někomu fandit tak pak ten člověk odejde :D) , byla hodně silná v soutěžích kde se plavalo.. ()

Laerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Změna lokace (finally!), rozdělení na tři kmeny, tři zajímaví navrátilci (Skupin a jeho "řada nešťastných příhod" je vážně zábavná:D), pouštění celé znělky na začátku, skvělé neokoukané soutěže, dobře vybraní nováčci, výrazní padouši (Abi!!!), sympatičtí stratégové, a zasloužený vítěz/ka.... a výrazná postava Malcoma. To všechno dohromady utváří nejlepší sérii od dob Heroes vs. Villains! ()

Zdeňka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlouhé době jedna z TOP sérií, proběhly zde zábavné, zdaleka ne nudné a předvídavé kmenové rady a to já mám moc ráda! Favorit už od znělky! Vítěz je poměrně více než uspokojující, když vezmu v potaz, kdo by všechno mohl vyhrát. Pokud se někdy bude natáčet Padouši vs. hrdinové 2, myslím, že Abi je horká favoritka. Takovou opruzku jsem dlouho nezažila. Favorit: Jonathan Penner ()

Reklama

Reklama