Reklama

Reklama

Talk show bez zábran

(pořad)
  • USA The Talk
Talk-show
USA, 2010, 45 min

Účinkují:

Amanda Kloots (moderátor), Julie Chen Moonves, Sharon Osbourne, Leah Remini, Carrie Ann Inaba, Holly Robinson Peete, Sara Gilbert, Julianne Hough (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Pojďte si popovídat se slavnými ženami... (oficiální text distributora)

Recenze (62)

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Představte si nádherný velký gauč, na něm posazené tři emancipované pičinky, které hážou gesta na kamery a hodinu zpovídají nudné hosty ve stylu "matka tří dětí". Pokec o hovně, kterému hrdě tleskají podplacené staré panny ve studiu. Tohle by nebavilo ani české menopauzové obecenstvo, natož jakoukoliv plodnou ženu v libovolné věkové skupině. 1,005% ()

DJ Obelix odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem v polotranzu asi 3 epizody a nestačil jsem se divit. Tohle je tak čirý odpad, že to v současné převzaté produkci snad ani nejde s ničím porovnat. Rádoby feministické kydy se kupí a kupí každou minutou, muži uvrženi do role doplňku ke kabelce, kterou zřejmě sami pořídili, a k tomu drtivá většina rad a názorů tak strašně mimo mísu, až se mi z toho kýbl zvedá (f.e.: Jedna z moderátorek se strašně čílí nad tím, že ji na letišti prohledávají, ale zároveň navrhuje, aby tím procházeli všichni bez ohledu na to, že byste na letišti "zkejsli" třeba 8 hodin - když já, tak ostatní taky, děláme to přeci pro bezpečnost Jů Es Ej!). A rozloučíme se krásnou anketkou: "Ptali jsme se našich diváků, zda si myslí, že v manželství máme právo číst partnerovu poštu, SMSky a maily. 78% procent si myslí, že rozhodně ano..." "Já říkám určitě, ale manžel tedy ani náhodou..." P.S.: Jediná "snesitelná" osoba ze spolumoderátorek mi přišla svými vcelku střízlivými názory Sara Gilbert, představitelka Leslie Winkle z Big Bang Theory. ()

oje odpad!

všechny recenze uživatele

"Vadí mi, když na letišti prohledávají mého syna." Tak jeď autobusem, ty krávo. I při akceptování premisi, že cílovou skupinou je opačné pohlaví, mi to případá jako nekoukatelná sra*ka. Polovina z těch individuí, které se snaží mluvit o životě, stejně nežijí v reálném světě. Tohle je ta nejhlubší stoka televizní zábavy, které bych nedal vysílací čas ani mezi 2. a 3. hodinou ranní při přechodu na letní čas. I klub hluchoněmých by s vysokou pravděpodobností vyvinul zajímavější konverzaci. ()

Fevas 

všechny recenze uživatele

Ále co, dokud to dávali, byl to pro mě dobrý lék na nespavost. Na druhou stranu chápu, proč se to zdejším pánům a chlapcům ani trochu nelíbí - humor téhle show je jenom pro ženskou. ()

Handle odpad!

všechny recenze uživatele

Je fakt, že mě to vždycky dobře uspí, protože ty slinty můžou buď jen iritovat nebo uspat. Když jsem viděl, že Prima Love po jedenácté hodině vysílá "Talk show bez zábran", nejdřív jsem si myslel, že to je asi název pro nějakou erotickou talk-show. Možná by to bylo lepší, protože talk-show má být alespoň v rámci možností zábavná a né trapná, má se zaobírat zajímavými tématy a né se hodinu bavit o ničem a má mít dobré moderátory a né ženský, za které je Vám trapně. Sem tam na to večer narazím a opravdu jsem se ještě nikdy nezasmál. Ale ok, budu objektivní a řeknu tedy, že pro Talk show bez zábran asi nejsem cílová skupina. Ovšem místní komentáře mě opravdu pobavily a ve směs mi přijdou trefné. ()

Genero odpad!

všechny recenze uživatele

Kráva, rašple, hermafrodit, saze a rákosnice plácaj svoje emancipovaný žvásty, protože vědí co je život. Děkuji nechci. P.S.: Ozzy, ty draku, přestaň se chovat jak vyžilej podpantofloidní třasořitka a ukaž ženě, zač je toho loket!! ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

"Ženský drbou". Tuto památnou větu pronesl oblíbený paleontolog Dr.Ross Geller. No a o tom vlastně celá tahle talk-show je. Parta více, či méně sympatických dam si běhěm 45 minut podrbe, vyzpovídá hosty, rozdá dárky a příští týden se jede nanovo. Nebyl bych tak neúprosný, jako většina zdejších hodnotících. Někdy se to bez problémů sledovat dá. Zvlášť, když se ve studiu objeví zajímavý host. Jindy je to pro změnu bída, nuda, otrava. V jakém jsou tyhle dvě polohy poměru však nedokážu sám posoudit, jelikož jednoduše nespadám do cílové divácké skupiny a nejsem pravidelným divákem. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Čistě ženská záležitost...jasně, občas to je jak v kurníku, ale to je i dost reálných rozhovorů mezi ženskejma. Radši si pustím tohle než devadesáté opakování nějakýho detektivního shit seriálu. ()

Ajinka126 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděla jsem občas kousek nějakého dílu a nikdy jsem to nevydržela poslouchat déle než 1 celou minutu. Takovéhle hlupačky ženy skutečně nejsou!! A jestli takové trapné tlachání o ničem ženy v americe potřebují, tak jim asi v mozku něco chybí. Tohle je vymývárná první třídy. ()

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych mohl na povel zvracet, udělal bych to. Ale tím bych si zase zničil docela drahej noťas. Takže odpad a du blejt na hajzl!!! ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Není to žádný med poslouchat 45 minut hejno slepic, jak si navzájem vyměňují prázdná slova. Je to taková ta americká komerční ubohost, typická rozežranost, která rozumnému člověku nemůže nic dát a jenom ho okrade o drahocenný čas. Myslím, že i znuděné ženy v domácnosti, což musí zajisté být cílová skupina, si dokážou najít duchaplnější zábavu. Velké nic o ničem, které smrdí amerikanismem a názory lidí s nižším IQ než 90. Ta jedna hvězda za to, že jsem ten jeden díl vydržel bez větších nesnází dokoukat do konce a také proto, že bych se na to možná očima ženy mohl dívat trochu jinak. ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Koukám, že The Talk tady má docela brutální hodnocení. Já bych tak kategorická nebyla, za a si myslím, že se ani tvůrci ani moderátorky nesnaží udělat z toho feministickou agitku (ať už si pod tím výrazem představíte cokoliv), za b se to nijak nevymyká podobným daytime talkshow (taková Kelly Ripa z Live with... je totéž v bledě modrém, o The View ani nemluvím) a za c Sara Gilbert do toho vnáší docela slušnou dávku inteligence, alternativy a tak trochu i osvěty (viz třeba návštěva její snoubenky Lindy Perry). Takže ne, není to výkvět televizní kultury, ale odpad tomu nedám, natolik mi to nevadí. P.S: Komentovat obsah (byť nablblé ) konverzace ano, nazývat mederátorky rákosnicí a ohánět se menopauzou NE. ()

Reklama

Reklama