Reklama

Reklama

Talk show bez zábran

(pořad)
  • USA The Talk
Talk-show
USA, 2010, 45 min

Účinkují:

Amanda Kloots (moderátor), Julie Chen Moonves, Sharon Osbourne, Leah Remini, Carrie Ann Inaba, Holly Robinson Peete, Sara Gilbert, Julianne Hough (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Pojďte si popovídat se slavnými ženami... (oficiální text distributora)

Recenze (62)

bundaboy odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle talkshow jsem mel moznost videt jen diky nekterym mym oblibenym hercum, kteri se tam kdovicproc objevili. :) Jinak bych se ji nedotkl ani klackem. Moderatorky jsou hrozne, priserne, prekrikujici se a lezou vam na nervy od prvni sekundy, co promluvi. :( Taktez publikum slozene z zenskeho publika aplauduje jak o zivot sebemensi hovadinu, takze je tam porad hluk a pomalu ani neslysite, co host povida. Je to hnus, velebnosti. Diky Bohu za Fergusona a Kimmela. :) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Je to samozřejmě odpad! Holky se baví o tématech, jako akné, výchova dětí, pomoc africkým dětem, dietní pokrmy, manželství a vztahy apod. Jednu hvězdu ale jednoduše dát musím. Za neuvěřitelně na jedničku perfektní marketing. V pořadu dostanou všichni diváci (cca 80) nějaký ten dárek (nová kniha, poukaz na 100 dolarů či nějaké jídlo, ale třeba i elektronika atd.), mimo to vždy autorovi knihy, kterého vyzpovídají a asi tak patnáctkrát zopakují název jeho knihy s dodatkem, že je úžasná. Toto vše pak podtrhuje doslova obří studio, které je rozděleno na několik "sekcí", kam hoĺky přecházejí ppodle tématu, které probírají. Vše navíc naprosto skvěle osvětleno. Toho se u nás jednoduše asi nikdy nedočkáme. ()

Reklama

Ham.and.eggs 

všechny recenze uživatele

Pro ženy? Možná... Pro americké ženy? Asi... Je to takové tlachání více či méně o ničem - jen aby se pár setsakramentsky ukecanejch ženskejch nenudilo a navzájem se uchlácholily, jak jsou vlastně všechny dokonalé, že toho tolik zvládly a zvládají a všichni muži jsou stejní, a všechny děti zlobí a nemoci jsou hrozné a nákupy skvělé a všechny se pojďme společně obejmout a mlsání je strašně fajn a kvo a kvo,... Naštěstí nejsou všechny ženy takovýhle... ()

JP84 odpad!

všechny recenze uživatele

Pane bože,je tohle vůbec možné!?O stupidnosti amerických talk show už jsem něco slyšel,ale že je to až tak špatné to jsem teda netušil.Takže co tady máme:skupinu exhibicionistek jež si říkají herečky ( ale ve skutečnosti jen dělají ozdobu v béčkových seriálech ) jak vedou puritánské kdákání na "důležité problémy".Křoví jim při tom dělá publikum,které tleská podle toho jak dramaturgie píská.Zrovna teď jsem viděl debatu těch slepic na téma tančení mladých dívek u tyče.Opravdu poučná debata.Hahaha ()

lake-lake

všechny recenze uživatele

mě hlavně baví tady ty komentáře typu "feministický odpad". když už, tak tohle je pánové (a dámy) "feminní" odpad a je to přesně to, co vás pánové na ženách tak fascinuje (jak jinak) a irituje (jak jinak) zároveň. je to ovšem hodně americké, hodně nakašírované, málo "skutečné", značně strnulé - zoufalá je hlavně ta pravá půlka z pohledu diváka, a do našeho kulturního (sic!) prostředí je to téměř nepřenosné ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama