Reklama

Reklama

Kobra 11 - Série 22

(série)
Německo, 2017, 12 h 14 min (Minutáž: 44–90 min)

Hrají:

Carina N. Wiese, Hans Hohlbein, Rike Eckermann, Katja Woywood, Gizem Emre, Amira Pollmann, Sven Waasner, Michael Specht, Erdogan Atalay, Daniel Roesner, Markus Knüfken, Emma Helm, Luan Gummich (více)
(další profese)

Epizody(13)

Recenze (2)

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozor, tady to řazení dílů je od 21. řady domotané... 22. řada začíná až dílem Na východ od ráje... Stejně jako u předchozí řady se to vrátilo více méně do starých kolejí teď s Paulem, tak jako to bylo dříve s Benem. A navíc Semir se tu zase znovu ožení s tou jeho stihačkou, kopí starý dům, který svépomocí opravuje. Poprvé se tu objeví jeho starší bratr se synem a první dcera Dana udělá testy na policejní akademii. Paul má vztah s fešnou Jenny. V každém díle tu jde Semirovo BMW nebo PaulůvMergl na střechu nebo ho jinak totálně rozlepí. ()

Galerie (148)

Zajímavosti (2)

  • V závěru můžeme slyšet hrát v pozadí píseň „Ohne dich schlaf ich heut Nacht nicht ein“ od Toma Becka, který hrál Semirova (Erdogan Atalay) šestého parťáka Bena Jagera. Jedná se o jeho připomínku. (mar48)
  • Když Semir (Erdogan Atalay) pronásleduje Patrika (Paul Lux) v čase 18:27, lze si všimnout, že Semir projde okolo černých kontejnerů se žlutými poklopy, když je však na Semira za chvíli pohled znovu, je zase u nich. (mar48)

Reklama

Reklama